- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
Canm kara turp bal ve pekmez karabiber karışımı falan yaptım zararlı mı senceCanım çok fazla bitki karıştırma onlar ilaçtan daha çok zarar verebilir. Örneğin ada çayı gibi güçlü bitkiler tutunmayı önleyebiliyor. Zaten gebelikte de içilebilecek çok az bitki çayı var bu yüzden. Aman dikkat et
Sanmıyorum canım ama zencefil falan zararlı. Karabiberde sonuçta yoğun bir baharat fazla yapma benceCanm kara turp bal ve pekmez karabiber karışımı falan yaptım zararlı mı sence
Valla ilk kez tedavi göreyim aşılama yaptırayım dedim bu ay başıma gelmeyen kalmadı klinikte eşim verdi test bozuk çıktı tekrar 2.yi istediler aylardır hasta değildim öksürük illeti bulaştı hala öksürüyom bugün kabız olmuşum sancım başladı bu gece uyamıom ay kurban olduğum Allah yaSanmıyorum canım ama zencefil falan zararlı. Karabiberde sonuçta yoğun bir baharat fazla yapma bence
Canım antibiyotik kullanıyorsun o kabızlık, ishal, kramp her şey yapar. Sen belirtilere takılma en azından 1 hafta daha.Bugün 5.güne girdim aşılamada karnıma Bi anda acayip Bi sancı giriyo dayanılmaz şekilde
Allah razı olsn kız senden her defasında moral verdin bna rabbim gönlünüzde ne varsa hayrlısıyla versin inşallh canmCanım antibiyotik kullanıyorsun o kabızlık, ishal, kramp her şey yapar. Sen belirtilere takılma en azından 1 hafta daha.
Merhaba canım bende klomene başladım bu ay ama daha önce kullananlar olmuş onlarda klomen ise yaramamis benim adetlerim düzenli benim bildiğim kadariyla klomen tedavisinden sonra aşılama yapılıyor sen yaptın mi senin neden tutmadı adetlerin düzenli miMerhaba bu ay içinde aşılama uygulanacak şuan yumurta büyütme iğnesi kullanıyorum cumartesi doktora gidicem yumurtalarıma bakıcak nasıl durumu diye aşılama zor mu can yakıyomu birde aşılama yaptıranlar sizin tuttumu hemen
çok sağol canım benim inşallah doğrudur inanki henüz tam anlamıyla sevinemedim hiçbir zaman o çizgiyi görmemiştim görünce fal taşı gibi açıldı gözlerim inşallah devamı gelirde hevesim kursağımda kalmaz tamam sendende haber bekliyorum hadi kuzum hayırlı haberle gel inşallahAyy inanmiyoruummm insallah vardir canim benimmignenin etkisi gecmis olmasi gerekiyor oyle olsa dahada silik cikardi hem. Bu bariz daha koyu yemin ederim benim basima gelmis kadar mutlu oldum. Ozaman bende sabah yapicam insallah cikar bendede canim kan ver eger bu dogruysa benimde tutmustur demekki
pazartesi yaptıracam inşallah allah'ın izniyleAyy canım var gibi ☺☺ İnşaallah vardır. Hemen kanda baktırmalısın
Amin canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahAllah razı olsn kız senden her defasında moral verdin bna rabbim gönlünüzde ne varsa hayrlısıyla versin inşallh canm
Hadi güzel haberlerle gel inşaallahpazartesi yaptıracam inşallah allah'ın izniyle
Kanda baktırdım canimKanda mı baktırdın kendin mi yaptın canım?
Olsun canım önümüzdeki ay inşallahKanda baktırdım canim
Insallh hayirlisi diyelim hakkimizdaOlsun canım önümüzdeki ay inşallah
Ben çektirdim çok zor Allah kimseye yaşatmasın acısını sen de mi çektirdinİnşaallah güzel sonuçlar alırsın canımhiç hsg çektirdin mi?
Benim eltim de hamile kaldiginda boyle silikti ama hamileydi tabi onun normal yollarlaydi evlendigi gibi hamile kaldi umarim senin se öyledir onun pozitifti boyle silikti birazkuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli
Amin canm inşallh yaAmin canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahgüzel haberler ver bizeeee
Benimde aşılama olduğum günden bu yana kasık ağrılarım bitmedi ayın 15 de oldum adet sancısı gibi sancım çok oldu oluyor moralim bozuldu ister istemez adet olcam diye ama çok şükür tuttu benim darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?