Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm kara turp bal ve pekmez karabiber karışımı falan yaptım zararlı mı sence

Sanmıyorum canım ama zencefil falan zararlı. Karabiberde sonuçta yoğun bir baharat fazla yapma bence
Valla ilk kez tedavi göreyim aşılama yaptırayım dedim bu ay başıma gelmeyen kalmadı klinikte eşim verdi test bozuk çıktı tekrar 2.yi istediler aylardır hasta değildim öksürük illeti bulaştı hala öksürüyom bugün kabız olmuşum sancım başladı bu gece uyamıom ay kurban olduğum Allah ya inşallh hayırlara vesile olur demekten başka bişi bulamıom

Bugün 5.güne girdim aşılamada karnıma Bi anda acayip Bi sancı giriyo dayanılmaz şekilde

Canım antibiyotik kullanıyorsun o kabızlık, ishal, kramp her şey yapar. Sen belirtilere takılma en azından 1 hafta daha.
Allah razı olsn kız senden her defasında moral verdin bna rabbim gönlünüzde ne varsa hayrlısıyla versin inşallh canm

Merhaba canım bende klomene başladım bu ay ama daha önce kullananlar olmuş onlarda klomen ise yaramamis benim adetlerim düzenli benim bildiğim kadariyla klomen tedavisinden sonra aşılama yapılıyor sen yaptın mi senin neden tutmadı adetlerin düzenli mi

çok sağol canım benim inşallah doğrudur inanki henüz tam anlamıyla sevinemedim hiçbir zaman o çizgiyi görmemiştim görünce fal taşı gibi açıldı gözlerim inşallah devamı gelirde hevesim kursağımda kalmaz tamam sendende haber bekliyorum hadi kuzum hayırlı haberle gel inşallah

Benimde bugün asilamanin 9.gunu
Idrar testi yaptim ve silik çıktı
Hala ignenin etkisi devam ediyo galiba

kuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli
Benim eltim de hamile kaldiginda boyle silikti ama hamileydi tabi onun normal yollarlaydi evlendigi gibi hamile kaldi umarim senin se öyledir onun pozitifti boyle silikti biraz

Kizlar ben ayin 21.de aşilama yaptirdim doktor bana ayin 3 de kan testi yapmami soyledi dun yaptirdim gebelik yok dedi doktor ama hala adet olmadim sizce neden olabilir bu durumu yasiyan oldumu

Hayırlı olsun inşallah kaçıncı gün kaç çıktı değeriniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…