İnşallah tutunmuştur bebeğim sana canım dua edicem senin içinİnşallah birgün sende burda hamile olduğunu paylaşırsın ben aşılama oldum bugun 3 gündü inan heyecanla bekliyorum hep negatif test görmekten yoruldum bu ay nasip olur çift çizgi görmek sana da nasip olur inşallah
5yildir evliyim 2 senedir cocuk istiyoruz esimin sperm sayisi az oldugu icin tedavi goruyordu en son fazla beklemeyelim dedik asilama yaptirdik ilk asilamam bu tutmazsa zaten direkt tup bebek yapilicak. Ben yurt disinda ozel bir hastanede yaptirdim 2500tl yapiyor ama turkiyede daha hesapli qaliba arastirmisdim 950tl falanmis turkiyede qalibaNe kadardır çocuk istiyosunuz aşılamayı devlet hastanesinde mi oldunuz ücret ne kadar dı
Allah razı olsun senden canım inşallah tutunurİnşallah tutunmuştur bebeğim sana canım dua edicem senin için
Canım ben özel hastaneye yaptırdım 1500 tl verdik aşılamaya.5yildir evliyim 2 senedir cocuk istiyoruz esimin sperm sayisi az oldugu icin tedavi goruyordu en son fazla beklemeyelim dedik asilama yaptirdik ilk asilamam bu tutmazsa zaten direkt tup bebek yapilicak. Ben yurt disinda ozel bir hastanede yaptirdim 2500tl yapiyor ama turkiyede daha hesapli qaliba arastirmisdim 950tl falanmis turkiyede qaliba
Canım ben özel hastaneye yaptırdım 1500 tl verdik aşılamaya.
Sizin eşinizin değerleri kaçtı aşılama günü çünkü benim eşimin değerleri de düşükb
Canım ben özel hastaneye yaptırdım 1500 tl verdik aşılamaya.
Sizin eşinizin değerleri kaçtı aşılama günü çünkü benim eşimin değerleri de düşük
Benim esimin deyerleri asilamadan once 4 kez sperm verdi ve dondurdular zaten suan hala duruyor tup bebek icin dondurulmus halde.ama asilama yaptirdigimiz gun sperm deyeri 45%diCanım ben özel hastaneye yaptırdım 1500 tl verdik aşılamaya.
Sizin eşinizin değerleri kaçtı aşılama günü çünkü benim eşimin değerleri de düşük
Birde canim benim esimin deyerleri 5yildir cook dusukdu sperm % 0%di varikoselden ameliyat oldu doktor eyer ameliyatdan sonra 1%bile olursa korkamayin dedi ameliyatdan sonra 15%oldu ama daha sonra bir turlu cikmadi en son annemin yillardir kulandihi firma var bitkisel ilaclar uretiyor cooook aşiri saglikli seyler uretiyor annem kanserdi inanirmisin kanseri onunla yendi esimede bir iki serum falan aldi 2 ay flan kullandi daha sonra doktor gitdiyimizde 40% olmus dedi. Bende asilamadan once folekulum yok denilecek kadar kucukdu yine saqolsun annem ayni firmadan bitkisel seyler verdi 10 gune folekullarim supper oldu doktor bile sok oldu.yillardir annem eczaneden hic bir sekilde ilac kulanmiyor hep o firmadan aliyor mukemmel otesi birseyCanım ben özel hastaneye yaptırdım 1500 tl verdik aşılamaya.
Hangi marka buBirde canim benim esimin deyerleri 5yildir cook dusukdu sperm % 0%di varikoselden ameliyat oldu doktor eyer ameliyatdan sonra 1%bile olursa korkamayin dedi ameliyatdan sonra 15%oldu ama daha sonra bir turlu cikmadi en son annemin yillardir kulandihi firma var bitkisel ilaclar uretiyor cooook aşiri saglikli seyler uretiyor annem kanserdi inanirmisin kanseri onunla yendi esimede bir iki serum falan aldi 2 ay flan kullandi daha sonra doktor gitdiyimizde 40% olmus dedi. Bende asilamadan once folekulum yok denilecek kadar kucukdu yine saqolsun annem ayni firmadan bitkisel seyler verdi 10 gune folekullarim supper oldu doktor bile sok oldu.yillardir annem eczaneden hic bir sekilde ilac kulanmiyor hep o firmadan aliyor mukemmel otesi birsey
Burdan yazmam dogrumu olur bilmiyorumHangi marka bu
Yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum lütfen söyler misinizBurdan yazmam dogrumu olur bilmiyorum
Merhaba sonucunuz belli miMerhaba ben de aşılama oldum 2 gün kaldı test yapmamadüne kadar tek çizgiydi benimki de çarşamba günü inşallah çift çizgi görürüm Tavuk balık protein ağırlıklı beslenmenize dikkat edin süt içiyorsanız tam yağlı öneriyorlar İnş güzel haberler alırız
Belli olmus malesef hamile degilmisMerhaba sonucunuz belli mi
Çok üzüldüm benim de o zaman negatiftir aşılama olalı 11 günüm test yaptım tek çizgiydi silik falan yoktu bir mucize olsaBelli olmus malesef hamile degilmis
Insallah Allah sana oyle mucize verirÇok üzüldüm benim de o zaman negatiftir aşılama olalı 11 günüm test yaptım tek çizgiydi silik falan yoktu bir mucize olsaumudum kalmadı artık
İnşallah canımInsallah Allah sana oyle mucize verir
Merhaba aşılamam tutmadı, hayırlısı böyleymiş diyorumMerhaba sonucunuz belli mi
Kaçıncı denemeniz hayırlısı olsun inş tutmuştur.Çok üzüldüm benim de o zaman negatiftir aşılama olalı 11 günüm test yaptım tek çizgiydi silik falan yoktu bir mucize olsaumudum kalmadı artık
Canım ilk denemeniz daha dün tek çizgi vardı kasık batması tarzı belirttim de yok şu an bugun yarın benim adet başlayacak umutsuzumKaçıncı denemeniz hayırlısı olsun inş tutmuştur.
Canım bir daha denersiniz allahtan Ümit kesilmezCanım ilk denemeniz daha dün tek çizgi vardı kasık batması tarzı belirttim de yok şu an bugun yarın benim adet başlayacak umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?