Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah tutunmuştur bebeğim sana canım dua edicem senin için

Ne kadardır çocuk istiyosunuz aşılamayı devlet hastanesinde mi oldunuz ücret ne kadar dı
5yildir evliyim 2 senedir cocuk istiyoruz esimin sperm sayisi az oldugu icin tedavi goruyordu en son fazla beklemeyelim dedik asilama yaptirdik ilk asilamam bu tutmazsa zaten direkt tup bebek yapilicak. Ben yurt disinda ozel bir hastanede yaptirdim 2500tl yapiyor ama turkiyede daha hesapli qaliba arastirmisdim 950tl falanmis turkiyede qaliba

Canım ben özel hastaneye yaptırdım 1500 tl verdik aşılamaya.
Sizin eşinizin değerleri kaçtı aşılama günü çünkü benim eşimin değerleri de düşük

Sizin eşinizin değerleri kaçtı aşılama günü çünkü benim eşimin değerleri de düşük
Benim esimin deyerleri asilamadan once 4 kez sperm verdi ve dondurdular zaten suan hala duruyor tup bebek icin dondurulmus halde.ama asilama yaptirdigimiz gun sperm deyeri 45%di

Birde canim benim esimin deyerleri 5yildir cook dusukdu sperm % 0%di varikoselden ameliyat oldu doktor eyer ameliyatdan sonra 1%bile olursa korkamayin dedi ameliyatdan sonra 15%oldu ama daha sonra bir turlu cikmadi en son annemin yillardir kulandihi firma var bitkisel ilaclar uretiyor cooook aşiri saglikli seyler uretiyor annem kanserdi inanirmisin kanseri onunla yendi esimede bir iki serum falan aldi 2 ay flan kullandi daha sonra doktor gitdiyimizde 40% olmus dedi. Bende asilamadan once folekulum yok denilecek kadar kucukdu yine saqolsun annem ayni firmadan bitkisel seyler verdi 10 gune folekullarim supper oldu doktor bile sok oldu.yillardir annem eczaneden hic bir sekilde ilac kulanmiyor hep o firmadan aliyor mukemmel otesi birsey

Hangi marka bu

Merhaba sonucunuz belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…