Evet birazda o yüzden süreç hızlanır en azındanBende özele gittim doktorunuzdan memnun kalırsanız gidin en azından aynı günde sonuç çıkıyor doktora gösteriyorsun zaman kaybın olmuyor
Tabi kolay değildir herkes ne yaşadığını kendi bilir benim de olacağım o ilki olsa sonra 2istiycez hayat bu şöyle düşün motive et kendini ağlama sakın çok şükür bir tane olsun evladım var de Allah nasip etti de birde hiç olmayan kadınları düşün hamileliği yaşamayan hep çocuk gördüğünde ağlayanBak ilkini zorla bi şekilde sun sora 2. Düşünmüyoruz mu bu çocuk siz ölünce nolacak bağırmak istiyorum bazen dr sebepsiz kisirsin dedi size gore kolay diye inan ağlayasın geliyor
Sen kaç yıllık evlisinEvet birazda o yüzden süreç hızlanır en azından
Canım sonucları ciksinki hem tedavi hemde neden soruları gidiyor beyinden .bir yol çiziyorlar o yolda sürekli git gel oluyor inşallah sonu güzel olsunÇok korkuyorum öyle bişey se diye ama Allahım yardım etsin inşallah değildir
Aynen cnm oyle teselli ediyorum kendimi zaten yine diyorim hastanede cok insanlarla da tanistim bizim gibi dertli rabbim basta olmayanlara sonra bizlere nasip etsin herseyin hayirlisini saglikli cani icinde hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallahTabi kolay değildir herkes ne yaşadığını kendi bilir benim de olacağım o ilki olsa sonra 2istiycez hayat bu şöyle düşün motive et kendini ağlama sakın çok şükür bir tane olsun evladım var de Allah nasip etti de birde hiç olmayan kadınları düşün hamileliği yaşamayan hep çocuk gördüğünde ağlayan
Nefret ediyorum o soruyu sorunca akrabalrValla çocuk meselesi yıpratıyor insanı bende evlenelim 2 yıl oldu hiç hamile kalamadım üzülüyorum birde akrabalar falan soruyor yok mu daha diye
İnşallah süreç başlayınca buraya yazarım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versinCanım sonucları ciksinki hem tedavi hemde neden soruları gidiyor beyinden .bir yol çiziyorlar o yolda sürekli git gel oluyor inşallah sonu güzel olsun
Amin canımAynen cnm oyle teselli ediyorum kendimi zaten yine diyorim hastanede cok insanlarla da tanistim bizim gibi dertli rabbim basta olmayanlara sonra bizlere nasip etsin herseyin hayirlisini saglikli cani icinde hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah
1 yıl olduSen kaç yıllık evlisin
İnşallah canım kafana takmamaya çalış ne kadar geç kafana takarsan o kadar iyi olur senin için evet doktora git gerisi geliyorİnşallah süreç başlayınca buraya yazarım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Inş arkadaşlar hepinizi takipteyim bende dahil hayırlı haberler alıp buradan paylaşacağınız günler isteyenlere yol göstereceğimiz günlerde gelir inş iyi geceler hepinize yarın grsmek üzereİnşallah süreç başlayınca buraya yazarım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Takmak istemiyorum ama malum biz kadınlar düşünmeyi severiz ama düşünmemeye dikkat ediyorumİnşallah canım kafana takmamaya çalış ne kadar geç kafana takarsan o kadar iyi olur senin için evet doktora git gerisi geliyor
Olsun git doktora 1 erken diyenler oluyor ama aldırış etme eşindeyse bile bir an önce ilaca başlar ne kadar erken doktora girmek o kadar az yıpranmak bana göre1 yıl oldu
İyi geceler Allaha emanet olunInş arkadaşlar hepinizi takipteyim bende dahil hayırlı haberler alıp buradan paylaşacağınız günler isteyenlere yol göstereceğimiz günlerde gelir inş iyi geceler hepinize yarın grsmek üzere
İnş canım iyi geceler yine yazışırız aradaInş arkadaşlar hepinizi takipteyim bende dahil hayırlı haberler alıp buradan paylaşacağınız günler isteyenlere yol göstereceğimiz günlerde gelir inş iyi geceler hepinize yarın grsmek üzere
Evet en önemlisi takmamak tabi ne kadar mümkün amaİnşallah canım kafana takmamaya çalış ne kadar geç kafana takarsan o kadar iyi olur senin için evet doktora git gerisi geliyor
Kararlıyım artık gidicem vazgeçmicemOlsun git doktora 1 erken diyenler oluyor ama aldırış etme elindeyse bile bir an önce ilaca başlar ne kadar erken doktora girmek o kadar az yıpranmak bana göre
İnşallah birgün sende burda hamile olduğunu paylaşırsın ben aşılama oldum bugun 3 gündü inan heyecanla bekliyorum hep negatif test görmekten yoruldum bu ay nasip olur çift çizgi görmek sana da nasip olur inşallahKararlıyım artık gidicem vazgeçmicem
Mümkün değil bence de neyse canımEvet en önemlisi takmamak tabi ne kadar mümkün ama
Bence de cnm olumlu ve ya olumsuz dönme savaşını ver önce tedbir sonra tevekkül iyi geceler canlarKararlıyım artık gidicem vazgeçmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?