Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bak ilkini zorla bi şekilde sun sora 2. Düşünmüyoruz mu bu çocuk siz ölünce nolacak bağırmak istiyorum bazen dr sebepsiz kisirsin dedi size gore kolay diye inan ağlayasın geliyor
Tabi kolay değildir herkes ne yaşadığını kendi bilir benim de olacağım o ilki olsa sonra 2istiycez hayat bu şöyle düşün motive et kendini ağlama sakın çok şükür bir tane olsun evladım var de Allah nasip etti de birde hiç olmayan kadınları düşün hamileliği yaşamayan hep çocuk gördüğünde ağlayan

Aynen cnm oyle teselli ediyorum kendimi zaten yine diyorim hastanede cok insanlarla da tanistim bizim gibi dertli rabbim basta olmayanlara sonra bizlere nasip etsin herseyin hayirlisini saglikli cani icinde hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah

Canım sonucları ciksinki hem tedavi hemde neden soruları gidiyor beyinden .bir yol çiziyorlar o yolda sürekli git gel oluyor inşallah sonu güzel olsun
İnşallah süreç başlayınca buraya yazarım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin

Amin canım

İnşallah süreç başlayınca buraya yazarım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Inş arkadaşlar hepinizi takipteyim bende dahil hayırlı haberler alıp buradan paylaşacağınız günler isteyenlere yol göstereceğimiz günlerde gelir inş iyi geceler hepinize yarın grsmek üzere

İnşallah canım kafana takmamaya çalış ne kadar geç kafana takarsan o kadar iyi olur senin için evet doktora git gerisi geliyor
Takmak istemiyorum ama malum biz kadınlar düşünmeyi severiz ama düşünmemeye dikkat ediyorum

Inş arkadaşlar hepinizi takipteyim bende dahil hayırlı haberler alıp buradan paylaşacağınız günler isteyenlere yol göstereceğimiz günlerde gelir inş iyi geceler hepinize yarın grsmek üzere
İyi geceler Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…