- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Aşılama 1 kez yaptırdim tutmadı normal muayene olur gibi olmuştu benim catalda yani 5 dk sürmüyor bile, o gün dinlen iş yapma normal rutin hayatına devam et diyecek sadece o gün banyo yapma hadi hayırlısı olsunKızlar merhaba bu cumartesi ilk aşılamam olacak bu gün çatlatma iğnesi vurulacagim şu an doktorumu bekliyorum aşılama ile hamile kalanlar nelere dikkat ettiniz ve aşılama olurken ameliyathane de mi oluyor rahîm filmi çekilmiştim o orda olmuştu özellikle şunu yap bunu yap dediğiniz birşeyler var mı
Teşekkür ederim cevapladıgınız içinAşılama 1 kez yaptırdim tutmadı normal muayene olur gibi olmuştu benim catalda yani 5 dk sürmüyor bile, o gün dinlen iş yapma normal rutin hayatına devam et diyecek sadece o gün banyo yapma hadi hayırlısı olsun
Amin inslh vla bnde pazar gunu asilama oldum dua edelim birbirumize ozelde mi yaptin bna folik asit verdiMerhaba arkadaslar 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim bizimde cocugumuz olmadi ve aşılamaya denedik doktora aletimin 7. Günü girebildim hemen femane ilac kullanımına başladık 5 gün boyunca ardından merional kullandım 5 gün ve gecen hafta çarşamba günü aşılama oldum o günden beri progestan ile estrofem kullanıyorum ve adet günüme 4 gun kaldi Rabbım bu sefer tutar insallah çok endişeliyim hayırlısı...
Evet ozelde yaptim bursada umi plazada doktorum pembe mavi hastanesinin de doktoru ama muayenesi orada. Amin inşallah kuzu Allah olmayanlara versin Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Bu arada ben folk asidi hamilelik öncesi vücudu hazırlamak için vermişti doktorumAmin inslh vla bnde pazar gunu asilama oldum dua edelim birbirumize ozelde mi yaptin bna folik asit verdi
Vala canim benim asila yapali daha bir hafta oldu heyecanlıyım bekliyorum senin gibiAmin inslh canim senin ki aşilamaydi dimi tutmusmu
Amin inşallahInslh seninkide bizim gibi bekleyen herkesin ki tutar
Inofolic miCok yedim folik asiti vla bi iki ay kulandim ama gecen gun aşilama oldum tekrar yazmislar folidoce folik asitin bi değisigi
Yok cnm folidoceInofolic mi
Ay hadi ikimize hayırlı haberler olsunYok cnm folidoce
Hayrli sonuclar aliriz inslhVala canim benim asila yapali daha bir hafta oldu heyecanlıyım bekliyorum senin gibi
Amin jnslh canim benim haberleşelim tutsaAy hadi ikimize hayırlı haberler olsun
Tamam canim buradan yazarim sanaAmin jnslh canim benim haberleşelim tutsa
Aynen olur canim ne ne zaman doktora gidecenTamam canim buradan yazarim sana
Ben mi estrofem bitsin öyle ama eger adet olursam hemen gidicemAynen olur canim ne ne zaman doktora gidecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?