Moral bozukluğunu yasaklamıştım ben.. Unutanlar varsa elimde terlikle geziyorum bak ona göreeee
karnından bakıyor canım aşılama anınımı soruyorsun , benimki son bikaç aşılamada bakmıyyor ultrasonla yolunu öğrendi sanırım
kimin morali bozukmuş bakim hııııı çıksın çabuk ortaya chinarose terliği geliyo
kızıma aşılama olduğumuda kısaca anlatıyım başlamışkenaşılamaya saatler kalmış , eşimin sperm vermesi lazım , odaya girdi ben dışarda bekliyorum, yarım saat geçti beni aradılar ,, eşim stres olmuş veremiyormuşş haydaa dedimm nolcakk ,, çıktık dışarı hava aldık yemek yedik , doktorumu aradım bu arada, sen de gir yanına dedi :26::26: ben sinirden çatlıyorum ama eşime belli etmiyorumm .. neyse zar zor oldu aşılamam 38. saatte oldu sanırım
kızıma aşılama olduğumuda kısaca anlatıyım başlamışkenaşılamaya saatler kalmış , eşimin sperm vermesi lazım , odaya girdi ben dışarda bekliyorum, yarım saat geçti beni aradılar ,, eşim stres olmuş veremiyormuşş haydaa dedimm nolcakk ,, çıktık dışarı hava aldık yemek yedik , doktorumu aradım bu arada, sen de gir yanına dedi :26::26: ben sinirden çatlıyorum ama eşime belli etmiyorumm .. neyse zar zor oldu aşılamam 38. saatte oldu sanırım
ayyyy napsın kız oda heycanlanmıştırbenim eşimde odaya girdiğinde tv de bişeyler varmış işte anlarsınız bir sürü dergi resim felan koymuşlar odaya azcık sinir oldum ama yapcak bişey yok
ayyyy napsın kız oda heycanlanmıştırbenim eşimde odaya girdiğinde tv de bişeyler varmış işte anlarsınız bir sürü dergi resim felan koymuşlar odaya azcık sinir oldum ama yapcak bişey yok
ay o an versinlerde ,dergi tv hak getiree
ayyy buda ilginçmiş yaaaaa ama yazık adamlara ne kadar zordur tabiiiii
senin yanına girmen iyi olmuş
aynen ya odadan çıktı ki kıpkırmızıydı adam
denize düşen yılana sarılıyorinsan çok utanıyor ama yapacak bişey yok o an ,, doktorumuz bayıltıp alıyoruz veremeyenleri demişti
bende bu sefer ki aşılamada , hemşireye sölemiştim eşim içeri girince geçende stres oldu falan die ,, hemşireye göz kırptım ne oldu , der gibi .. bana geliyorr geliyorr banyoda dedii :26::26::26: onlar alışmış artık normal geliyor
bizim hastanede yok onlardan küçücük kasvetli karanlık bir odaymış ne sinir olmuştum ilk dr. test istedi ya eşimden bi bakalım dedi ozamandı..
bende tv ve dergi yok diye kızmıştım
çünkü çok zorlanmış ve gerilmiş öle bi odada
ben bir giriyim olaya el atayım deseydin hahahahahbakma şimdi gülüyoruzda aslında insan çok utanıyo ama yapcak bişey yok :26:
kızlar merhaba bugün aşılamamın 5.günü ilk aşılamam bu.. benim aşılamamın olduğu günden beri kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafta ve sağ bacağıma doğru iniyo ağrısı..çok afedersiniz ama wc deykende ilk başta fena bir sancı giriyo sonra geçiyosizce neden böyle oluyodur acaba bebiş tuttumuki daha çok erken ama insan merak ediyo işte:44:
neyse el atmaya gerek kalmadı bu sefer
Bendede çok kasık ağrısı olmuştu 2 gece uyuyamamıştım sonra hamile kaldığımı öğrendim umarım sizde de aynısı olur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?