Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızıma aşılama olduğumuda kısaca anlatıyım başlamışken aşılamaya saatler kalmış , eşimin sperm vermesi lazım , odaya girdi ben dışarda bekliyorum, yarım saat geçti beni aradılar ,, eşim stres olmuş veremiyormuşş haydaa dedimm nolcakk ,, çıktık dışarı hava aldık yemek yedik , doktorumu aradım bu arada, sen de gir yanına dedi :26::26: ben sinirden çatlıyorum ama eşime belli etmiyorumm .. neyse zar zor oldu aşılamam 38. saatte oldu sanırım

ayyyy napsın kız oda heycanlanmıştır benim eşimde odaya girdiğinde tv de bişeyler varmış işte anlarsınız bir sürü dergi resim felan koymuşlar odaya azcık sinir oldum ama yapcak bişey yok

ayyy buda ilginçmiş yaaaaa ama yazık adamlara ne kadar zordur tabiiiii
senin yanına girmen iyi olmuş

ayyyy napsın kız oda heycanlanmıştır benim eşimde odaya girdiğinde tv de bişeyler varmış işte anlarsınız bir sürü dergi resim felan koymuşlar odaya azcık sinir oldum ama yapcak bişey yok

ay o an versinlerde ,dergi tv hak getiree

bizim hastanede yok onlardan küçücük kasvetli karanlık bir odaymış ne sinir olmuştum ilk dr. test istedi ya eşimden bi bakalım dedi ozamandı..
bende tv ve dergi yok diye kızmıştım
çünkü çok zorlanmış ve gerilmiş öle bi odada

ayyy buda ilginçmiş yaaaaa ama yazık adamlara ne kadar zordur tabiiiii
senin yanına girmen iyi olmuş

denize düşen yılana sarılıyor insan çok utanıyor ama yapacak bişey yok o an ,, doktorumuz bayıltıp alıyoruz veremeyenleri demişti

aynen ya odadan çıktı ki kıpkırmızıydı adam

bende bu sefer ki aşılamada , hemşireye sölemiştim eşim içeri girince geçende stres oldu falan die ,, hemşireye göz kırptım ne oldu , der gibi .. bana geliyorr geliyorr banyoda dedii :26::26::26: onlar alışmış artık normal geliyor

ben bir giriyim olaya el atayım deseydin hahahahah bakma şimdi gülüyoruzda aslında insan çok utanıyo ama yapcak bişey yok :26:

evet onlar açısından çok zor ,, şimdi özel hastanede odalar son sistem

Bendede çok kasık ağrısı olmuştu 2 gece uyuyamamıştım sonra hamile kaldığımı öğrendim umarım sizde de aynısı olur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .

Bendede çok kasık ağrısı olmuştu 2 gece uyuyamamıştım sonra hamile kaldığımı öğrendim umarım sizde de aynısı olur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .

Amiinn amiinnn ama benim ki tutmadı sanırım canım ya 12. günde kan testi yaptım 0,2 çıktı sizin yenimi gebelik eğer öyleyse Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…