ağlancak halimize gülüyoruz ne güzel contalar gevşedi iyiceo değil de bir dahaki aşılama esnasında konuştuklarımız aklıma gelirse resmen krize girerim ben aşılama yalan olur sonra
Amiinn amiinnn ama benim ki tutmadı sanırım canım ya 12. günde kan testi yaptım 0,2 çıktısizin yenimi gebelik eğer öyleyse Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Olsun ümidini hiç kaybetme dua et bol bol Allahım sanada nasip eder. Benim kızım doğdu 10 aylık oldu bile .
Merhaba ilk aşılaman mıydı?
Bende ondan korkuyorum vallabide cuma günü tarihler 13. cumayı gösteriyor hem 13 sayısı hem cuma hayırmı şermi bilemedim
Olsun ümidini hiç kaybetme dua et bol bol Allahım sanada nasip eder. Benim kızım doğdu 10 aylık oldu bile .
Merhaba evet ilk aşılamada hamile kaldım.
benimde aşılamam cuma gününde oldu hemde tam cuma namazına denk geldi :) ama sonuç 0 kısmet işi :) inşallah senin aşılaman tutar
amin canım inşallah dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden :) kızınada maşallah Allah sana bağışlasın :) rabbim inşallah bizlere nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar :) bu arada senindemi aşılamanın ilk günlerinde kasıkların ağrıdı yoksa sonraki günler mi ?:44:
Ayy ne güzelbana biraz öykünü anlatır mısın? iğneli mi ilaçlı mı? ne kadar kullandın? Sorun sende miydi eşinde mi? Şimdiden teşekkürler
Aminbenimde aşılamam cuma gününde oldu hemde tam cuma namazına denk geldi :) ama sonuç 0 kısmet işi :) inşallah senin aşılaman tutar
amin canım inşallah dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden :) kızınada maşallah Allah sana bağışlasın :) rabbim inşallah bizlere nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar :) bu arada senindemi aşılamanın ilk günlerinde kasıkların ağrıdı yoksa sonraki günler mi ?:44:
Aynen söylediğin gibi öyküm kızımın adınıda öykü koydum. Problem bendeydi hem yumurta tembelliği hem fsh yüksekliği ve erken menopoz a girmeye başlamıştım ilaç ve iğne kullandım hergün göbeğimden iğne vurdum zor bir süreçti. Aşılamam yapıldı bir kaç gün sonra çok kötü sancı çektim 2 gece oturamadım bile ağrıdan. Şükür ki hamile kaldım sonra.
Allah bağışlasın kızını maşallahhyaşın kaçtı?
Amin canım. 27 yaşındayım
Maşallah gençmissin yaben 32 yaşındayım.
inanma böyle şeylere cAnımBende ondan korkuyorum vallabide cuma günü tarihler 13. cumayı gösteriyor hem 13 sayısı hem cuma hayırmı şermi bilemedim
Aynen söylediğin gibi öyküm kızımın adınıda öykü koydum. Problem bendeydi hem yumurta tembelliği hem fsh yüksekliği ve erken menopoz a girmeye başlamıştım ilaç ve iğne kullandım hergün göbeğimden iğne vurdum zor bir süreçti. Aşılamam yapıldı bir kaç gün sonra çok kötü sancı çektim 2 gece oturamadım bile ağrıdan. Şükür ki hamile kaldım sonra.
Maşallah gençmissin yaben 32 yaşındayım.
inanma böyle şeylere cAnımsiz beni düşünün bol bol gülersiniz
maşallah canım Allah bağışlasın öykünü
Olsun ben aşılama için doktora gittiğimde 40 lara yakın kadınlarda gidiyordu. Biz 1 yıl çocuk düşünmedik sonra istedik ve doktora gittiğimde çocuğun olmaz dedi duyduklarıma inanamadım. Sonra aşılamamı yapan doktoru buldum her muayenede ağlıyordum eşimde bende çok yıprandık aşılamadan bir gün önce yine muayenem vardı ve yine ağlıyordum karşısına aldı beni eğer sen inanmazsan sen umudunu kaybedersen bebeğin sana nasıl tutunsun . Sen onu çok istediğini hissettir bana güven dualarını eksik etme gerisi gelicek dedi o sözleri hayatım boyunca hiç unutmucam. Bence siz inanın umut edin ki bebişiniz size sıkıca tutunsun.
bende 31 demiştim daha önce sanırım
Çok teşekkürler eğer bebişiniz yoksa Allah sizede nasip etsin. Ben inanın tedaviye başladığım günden itibaren kendim içinde benim durumumda olan insanlar için hep dua ediyorum etmeyede devam edicem. Yaşamayan bilemez ne zorluk çekildiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?