- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bence hiç bozma bu sefer yoksunluk çekersin bu sefer bi gudubet haller, sinirli stresli bişeye dönüşürsün :) kilo almak milli dert oldu artık. Şu virüs geçsin bol bol yürüyüş vs yaparsınİyi geceler canlarım aşırı abur cubur(özellikle çikolata) tüketme hastalığına yakalandım, karantina veya sigarayı bırakmamın pek bir etkisi yok çünkü kendimi bildim bileli böyleyim asgsgsgsg
Ne yapacağım çikolata yemekten yüzüm de sivilce eksik olmuyor, sivilcesiz yüzümü göremez oldum. Limonlu su nane yaprağı vs karıştırıp içmeye başladım detoks niyetine gene canım istiyor.
21 gün sonra nasıl bi değişiklik hissettin veya gözlemledin?Çikolataya düşkün biri değilim ama bir dönem şekersiz 21 detoksu yapmıştım. İnsan yasak olana özeniyormuş, şeker aranıyordum sağda solda. :) O dönem elmaya tarçın döküp yemek işe yarıyordu, belki sizin isteğinizi de keser bir deneyin.
Bi anda bırakman lazım kararlı olursanız bırakırsınız bende bıraktım şekeri ekmeği hamurişini 2 hafta oldu yemeyeli görünce bile reddediyorum yemiyorum bi regl zamanı yiyorum çünkü tutamıyorum agresif oluyorum yemeden olmaz. Sabah peynir yumurta salata domates elma süt yetiyor kahvaltıma akşamda karbonhidrat olarak bulgur pilavı yiyorum meyve sonrada çay ve bol bol su içiyorum hem zayıfladım hemde sağlıklı hissediyorum bide uyku düzenimi oluştursam iyi olacak :)İyi geceler canlarım aşırı abur cubur(özellikle çikolata) tüketme hastalığına yakalandım, karantina veya sigarayı bırakmamın pek bir etkisi yok çünkü kendimi bildim bileli böyleyim asgsgsgsg
Ne yapacağım çikolata yemekten yüzüm de sivilce eksik olmuyor, sivilcesiz yüzümü göremez oldum. Limonlu su nane yaprağı vs karıştırıp içmeye başladım detoks niyetine gene canım istiyor.
Ben eve almıyorum anneme sakla dıyorum.Canım cips çikolata her seyı ıstıyoAz once fistikli cikolata yedimmnaapcaz bende bilmiyorum
Ehehe 58 kiloyum, kilo zararını henüz görmedim ama bünyeme daha beteri oluyor sivilce yapıyorBende öyle doymuorum ve iştahım açık .Kaç kılosunuz şu anda?
Canınızın istemesi çok normal. Sizin yapmanız gereken içinizden gelen seslere hayir demek. Hayır yemiyorum. Hayır, haftalik limitimi aşamam. İrade bu yüzden önemli. Kendinize hayır diyebilmeniz gerekiyorİyi geceler canlarım aşırı abur cubur(özellikle çikolata) tüketme hastalığına yakalandım, karantina veya sigarayı bırakmamın pek bir etkisi yok çünkü kendimi bildim bileli böyleyim asgsgsgsg
Doğrudan şeker tüketmeyi sevmediğimi öğrendim.21 gün sonra nasıl bi değişiklik hissettin veya gözlemledin?
Oha efsane kolay gözüküyorŞimdi ablacım 1.kural eve almamak bence. Paket ordaysa açıyorsun çünkü.
Çikolata isteği için şöyle bir tarifim var:
Fit puding:
1 muz (dondurabilirsiniz de)
1 çay bardağı süt (ben h.cevizi sütüyle yapıyorum)
1 çay kaşığı kakao tozu
Muzu çatalla ezin. Bir kapta tüm malzemeleri karıştırın. Bir tatlı kupuna veya kadehe karışımı koyun. Buzlukta veya buzdolabının normal bölmesinde soğumaya bırakın. Çıkarıp afiyetle yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?