Aşırı abur cubur çikolata tüketmek :(

Ehehe 58 kiloyum, kilo zararını henüz görmedim ama bünyeme daha beteri oluyor sivilce yapıyor yüzümde hep sivilce var anlayacağın biri gidiyor biri çıkıyor
Ekmeği bırakırsan 53 kiloya düşersin bende 58 den düştüm 1 haftada o kadar etkisi var yani sivilcelerimde azaldı daha canlı hissediyorsun sekersiz ve ekmeksiz ilk başlarda doymuyordum ama alışınca alıştım bi sorun yok ekmek istemiyorum artık

Canınızın istemesi çok normal. Sizin yapmanız gereken içinizden gelen seslere hayir demek. Hayır yemiyorum. Hayır, haftalik limitimi aşamam. İrade bu yüzden önemli. Kendinize hayır diyebilmeniz gerekiyor
O kadar çok sese hayır dedim ve bıraktım ki bu ara; sigara, alkol bir de tatlıya hayır dersem düşüp bayilicim
Şaka bir yana doğru söylüyorsunuz

Boyum 1.66 kilom iyi şimdilik tek sıkıntım sivilce yapan tatlı. Onun dışında çaya kahveye asla şeker atmam asla tuz kullanmam ekmek kahvaltıda zorla mecburen yerim doğuştan aram yok. Bulguru çok tüketirim

Boyum 1.66 kilom iyi şimdilik tek sıkıntım sivilce yapan tatlı. Onun dışında çaya kahveye asla şeker atmam asla tuz kullanmam ekmek kahvaltıda zorla mecburen yerim doğuştan aram yok. Bulguru çok tüketirim
Kendine sadece ay başında tatlı yemeye söz ver ben öyle yapıyorum regl zamanı elimde değil çikolata yeme isteği geliyor yada herangi bi tatlı onu nasıl engellerim muamma

Kendine sadece ay başında tatlı yemeye söz ver ben öyle yapıyorum regl zamanı elimde değil çikolata yeme isteği geliyor yada herangi bi tatlı onu nasıl engellerim muamma
Öyle yapacağım. Ama dediğim gibi sigarayı bıraktım malum ağzım boş durmuyor iyice arttı. Ayda bir yesem ohoo daha ne isterim

Vestel mix&go veya alternatip bir aletiniz var mi?

Cilek bollasti smoothie yapin.
Ben cilek yogurt süt birazcik buz ile katip kariyorum. Tat versin diye az da bal. Damak tadiniza gore ayarlayabilirsiniz.
Sanki yaramazlik yapmissin gibi ama yaramaz degil

Sabahları bir çay kaşığı tarçın için. Üzerine de ılık su. Yada tarçınlı zerdeçallı yoğurt. Bir süre sıfır şeker deneyin.(21 güne dayanabilirseniz)
Sonrasında tatlı isteği epeyce azalacak. Tahinle birlikte hurma, kuru incir gibi takvilerde bulunabilirsiniz.
Ben de niyetleyorum her sen baharda yapardım evde olunca sürekli elim hamura fırından çıkaramadım çikolata bitti evde kakaolu kekle tatmin ediyorum

Cikolata degil ama hamur isi konusunda bu sekildeyim. Börek, pogca tarzı tuzlu hamur isi asıgıyımSimdi seker yuklemesinden korktugum icin haftada 1 hamur isi yeme sınırı getirdim kendime. İse yarıyor tavsiye ederim.
Bide eve almamak önemli tabiki. Cips bir ara yemeye başlamıştım onuda kendime soz verdim bu son dedim actim yedim ve bıraktım canım istemiyor. Esime de soyledim alma sakın diye almıyor etkili oldu.

Gün boyu tarçınlı su tüketmek iyi geliyor.Kan şekerini falan düzenliyor pek canı istemiyor insanın tatlı şeyler. Yani ben de öyle olmuştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…