- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ekmeği bırakırsan 53 kiloya düşersin bende 58 den düştüm 1 haftada o kadar etkisi var yani sivilcelerimde azaldı daha canlı hissediyorsun sekersiz ve ekmeksiz ilk başlarda doymuyordum ama alışınca alıştım bi sorun yok ekmek istemiyorum artıkEhehe 58 kiloyum, kilo zararını henüz görmedim ama bünyeme daha beteri oluyor sivilce yapıyoryüzümde hep sivilce var anlayacağın biri gidiyor biri çıkıyor
O kadar çok sese hayır dedim ve bıraktım ki bu ara; sigara, alkol bir de tatlıya hayır dersem düşüp bayilicimCanınızın istemesi çok normal. Sizin yapmanız gereken içinizden gelen seslere hayir demek. Hayır yemiyorum. Hayır, haftalik limitimi aşamam. İrade bu yüzden önemli. Kendinize hayır diyebilmeniz gerekiyor
Boyum 1.66 kilom iyi şimdilik tek sıkıntım sivilce yapan tatlı. Onun dışında çaya kahveye asla şeker atmam asla tuz kullanmam ekmek kahvaltıda zorla mecburen yerim doğuştan aram yok. Bulguru çok tüketirimEkmeği bırakırsan 53 kiloya düşersin bende 58 den düştüm 1 haftada o kadar etkisi var yani sivilcelerimde azaldı daha canlı hissediyorsun sekersiz ve ekmeksiz ilk başlarda doymuyordum ama alışınca alıştım bi sorun yok ekmek istemiyorum artık
Maşallah ne guzel hıc kılo almamanız.Ben suya baksam yarıyoEhehe 58 kiloyum, kilo zararını henüz görmedim ama bünyeme daha beteri oluyor sivilce yapıyoryüzümde hep sivilce var anlayacağın biri gidiyor biri çıkıyor
Ben eve almıyorum anneme sakla dıyorum.Canım cips çikolata her seyı ıstıyo
Kendine sadece ay başında tatlı yemeye söz ver ben öyle yapıyorum regl zamanı elimde değil çikolata yeme isteği geliyor yada herangi bi tatlı onu nasıl engellerim muammaBoyum 1.66 kilom iyi şimdilik tek sıkıntım sivilce yapan tatlı. Onun dışında çaya kahveye asla şeker atmam asla tuz kullanmam ekmek kahvaltıda zorla mecburen yerim doğuştan aram yok. Bulguru çok tüketirim
Öyle yapacağım. Ama dediğim gibi sigarayı bıraktım malum ağzım boş durmuyor iyice arttı. Ayda bir yesem ohoo daha ne isterimKendine sadece ay başında tatlı yemeye söz ver ben öyle yapıyorum regl zamanı elimde değil çikolata yeme isteği geliyor yada herangi bi tatlı onu nasıl engellerim muamma
Sizin için sevindim bırakmanız muhteşem birşey kimse kolay kolay bırakamaz :) umarım sağlıklı bir hayat sürersiniz :)Öyle yapacağım. Ama dediğim gibi sigarayı bıraktım malum ağzım boş durmuyor iyice arttı. Ayda bir yesem ohoo daha ne isterim
Amiinn canımm sen de öyle karşılıklıSizin için sevindim bırakmanız muhteşem birşey kimse kolay kolay bırakamaz :) umarım sağlıklı bir hayat sürersiniz :)
Bol bol yoğurt yiyinEhehe 58 kiloyum, kilo zararını henüz görmedim ama bünyeme daha beteri oluyor sivilce yapıyoryüzümde hep sivilce var anlayacağın biri gidiyor biri çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?