- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Teşekkür ederimçok içiyormuş yani..
haklısın aynen. durumu olmadığından değil. en yakın zamanda kafesliyim hemde beleşe yapayım mantığı. baktı konu sahibi işkilleniyo ondan sonra vay efendim benim çocukluğum kötüydü ailem kötü vs. adam çok fenaYa maddi durum elvermez, mütevazılık güdersin, bu kabul. Ama burada cidden baştan savmalık şeyler var. En hızlı nasıl kafeslerim onun derdinde adam.
ne demesi onunla olan bütün iletişimini kes biliyorum felaket tellallığı olacak bu yaptığım ama kadın cinayetlerinin çoğu son buluşma da gerçekleşiyo ve bu profil bu adam da mevcutNe desem ona nasıl cümleler kursam ikna etcek bişeyler tavsiye edin kızlar zıtlaşırsam fena olacak
Sen daha facebookunu tek başına açamıyosunayrılcam kızlar tamma ondan olmaz ama beni ikna etmesinden çekiniyorum..
Ben buna benzer bir film izlemiştim.Ya adam gerçekten garip.
Beni kral yapcan nasıl bir beyin ürünüdür aklım almıyor.
Hastalıklı bir tip olduğu burdan belli oluyor,
Konu sahibimiz hala nasıl normal mi acaba diye sorabiliyor
çok enterasan.
iknalık bişey yok. haftasonu buluşma. sana zarar vermesinden cidden hiç korkmuyor musun. mesaj at bu son mesajdır bu hattı kullanmıyorum artık bitti yaz gönder bitsin gitsinayrılcam kızlar tamma ondan olmaz ama beni ikna etmesinden çekiniyorum..
Valla konu sahibini bilmem ama ben bir ruh hastasıyla evlenmek istemem. Bu çok korkutucu bana göre.haklısın aynen. durumu olmadığından değil. en yakın zamanda kafesliyim hemde beleşe yapayım mantığı. baktı konu sahibi işkilleniyo ondan sonra vay efendim benim çocukluğum kötüydü ailem kötü vs. adam çok fena
mune abla dahil herkes aynı şeyi yazdı da. konu sahibi haftasonu gidecek sanırımne demesi onunla olan bütün iletişimini kes biliyorum felaket tellallığı olacak bu yaptığım ama kadın cinayetlerinin çoğu son buluşma da gerçekleşiyo ve bu profil bu adam da mevcut
:)Ya bak,, YALVARIRIM AYRIL!
Yalvardım aha. Daha ne diyim
Ben buna benzer bir film izlemiştim.
Adam çok yakışıklı, paralı, karizmatik bir tipti. Dıştan her kadının isteyebileceği biri gibi duruyordu.
Ama adamın karakteri sorunluydu. Babasının sayesinde kötü bir çocukluk geçirdiği için, tamamen bir psikopata dönüşen biriydi. Böyle şeytanın aklına gelmeyecek numaralarla kadına ulaşıp, hükmetmeye çalışıyordu filmde. Çok korkutucuydu valla. Ben bile yere batsın parası, yakışıklı yüzü demiştim.
işin içinde olunca farkedemedi o da sanırım. ben de istemem. adam bana bu cümleleri kursa izimi kaybettirme yollarını arardımValla konu sahibini bilmem ama ben bir ruh hastasıyla evlenmek istemem. Bu çok korkutucu bana göre.
bize de dua bölümünde konu açmak düşer artıkmune abla dahil herkes aynı şeyi yazdı da. konu sahibi haftasonu gidecek sanırım
Kiracı filmin adı, çok güzel değil uyarayım. Konuyla ilgili diye örnek verdim.Filmin adı ne, izlemek istiyorum :)
Ya bende filmler de genellikle iyi adamları değil
ki genelde iyiler başrol oluyor,
Rakibi olan kötü adamları beğeniyorum, reelde tanısam aşık olurum yani
Benimde bir çocukluğuma inmek lazım
ay kız deme öyle. içim kötü oldu. ama haklısın görünen köy...bize de dua bölümünde konu açmak düşer artık
gidicem yüzüne konuşcammune abla dahil herkes aynı şeyi yazdı da. konu sahibi haftasonu gidecek sanırım
tek gitme barigidicem yüzüne konuşcam
dost acı söyleray kız deme öyle. içim kötü oldu. ama haklısın görünen köy...
Ne desem ona nasıl cümleler kursam ikna etcek bişeyler tavsiye edin kızlar zıtlaşırsam fena olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?