AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Ya maddi durum elvermez, mütevazılık güdersin, bu kabul. Ama burada cidden baştan savmalık şeyler var. En hızlı nasıl kafeslerim onun derdinde adam.
haklısın aynen. durumu olmadığından değil. en yakın zamanda kafesliyim hemde beleşe yapayım mantığı. baktı konu sahibi işkilleniyo ondan sonra vay efendim benim çocukluğum kötüydü ailem kötü vs. adam çok fena

Ne desem ona nasıl cümleler kursam ikna etcek bişeyler tavsiye edin kızlar zıtlaşırsam fena olacak
ne demesi onunla olan bütün iletişimini kes biliyorum felaket tellallığı olacak bu yaptığım ama kadın cinayetlerinin çoğu son buluşma da gerçekleşiyo ve bu profil bu adam da mevcut

Ya adam gerçekten garip.

Beni kral yapcan nasıl bir beyin ürünüdür aklım almıyor.
Hastalıklı bir tip olduğu burdan belli oluyor,
Konu sahibimiz hala nasıl normal mi acaba diye sorabiliyor
çok enterasan.
Ben buna benzer bir film izlemiştim.
Adam çok yakışıklı, paralı, karizmatik bir tipti. Dıştan her kadının isteyebileceği biri gibi duruyordu.
Ama adamın karakteri sorunluydu. Babasının sayesinde kötü bir çocukluk geçirdiği için, tamamen bir psikopata dönüşen biriydi. Böyle şeytanın aklına gelmeyecek numaralarla kadına ulaşıp, hükmetmeye çalışıyordu filmde. Çok korkutucuydu valla. Ben bile yere batsın parası, yakışıklı yüzü demiştim.

Valla konu sahibini bilmem ama ben bir ruh hastasıyla evlenmek istemem. Bu çok korkutucu bana göre.

Filmin adı ne, izlemek istiyorum :)
Ya bende filmler de genellikle iyi adamları değil
ki genelde iyiler başrol oluyor,

Rakibi olan kötü adamları beğeniyorum,
Benimde bir çocukluğuma inmek lazım

Son düzenleme:
Kiracı filmin adı, çok güzel değil uyarayım. Konuyla ilgili diye örnek verdim.
Ev sahibi adam oluyor işte, kiracısı da kadın.

Ne desem ona nasıl cümleler kursam ikna etcek bişeyler tavsiye edin kızlar zıtlaşırsam fena olacak

Ayrılmak istediğini sebepleriyle net bir şekilde anlat.
Bize yazdıkların yeterli sebepler zaten..
Kişiliklerimiz uymuyor,bu tarz bir ilişki istemiyorum,ben mutsuz olurum seni de mutsuz ederim o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum ayrılmak istiyorum vs. diyebilirsin.
Kabul etmez,ağlar zırlar,zarar vereceğini söyler,kapına gelirim der ama soğukkanlılıkla karşıla..
Bunların bir fayda etmeyeceğini kafanda gerçekten ilişkinin bittiğini anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…