- 12 Temmuz 2006
- 58.824
- 224.693
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
O sünger seni de mahvetmeden ayrılmalısın, Facebook'umu açayım mı diyorsun hala ablacığım, açmak istiyorsan kimsenin onayına ihtiyacın yok.Önceki hayatında bi süngermiş
zor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zor
niye cumartsi günü ayrılacak mısın bence o gün bile geçcumartesiye kadar bekliyim dimi
AnlamadimÖnceki hayatında bi süngermiş
Anlamadim
Bunu okuyunca aklıma şey geldi. 18 yaşındaykenki sevgilim hadi çılgınlık edip evlenelim demişti.evlilikler böyle değil tabii ki. saçımı evde kızlar yapmadı. düğün fotoğrafçısı vardı. ve çok sayıda makarna yaptım evliliğimde. bazen de hiç.
konu sahibi sanırım bu durumları korumacı tutum sanıyo. çünkü az önce beni seviyo vurmaz diyordu. evlenirse çok çekecek çokBenimde olmadı ( ilk erkek arkadaşımla evliyim, ev işini de oratk yaparız )
Ama gözüm vardı çevremde olsun burda olsun hiç bilmeyene televizyon bile yeter herşeyi gözlemleyebildim
Aklı olan ölçer tartar yani ille de yaşamadı gerekmez
Hoşuna gidiyo bence aşırı baskı ve senden kopamıyorum durumları
Eh iki taraf razıysa mutluluklar
seven insan kıskanırmış kızlar öyle diyo ben hayatımda kıskanılmadım bu normal mi
zekimişsin :)) konu sahibinin sevgilisi de o kafa. gelinlik uyduruk olsun, kız evinde düğün yapmam, fotoğrafçı uğraşamam, hele saç makyaj sen yapıver. konu sahibi sinirlenmeden cümleleri nasıl işitti anlamadım. biz bayanlar için gelinlik düğün önemli yaniBunu okuyunca aklıma şey geldi. 18 yaşındaykenki sevgilim hadi çılgınlık edip evlenelim demişti.
Ben de gelinlik yok, hadi onu geçtim nerede yaşayacağız diye birçok soru sormuştum. O da şaşkınca, gelinliği bir yerden buluruz ne olacak ki,yaşanacak yer olarak da bizim ev var ya demişti bana.Hani he desem cidden evlenecekti salak herif!
O zaman bile akıllıydım ki evlenmedim :)
Bunu bana birisi dese, nasıl yapacağım babam kraliyet soyundan gelmiyor derdim herhalde.
Saka misin arkadasimKIZLAR BİŞİY SORCAM FACEBOOKUMU AÇBSAM MI SİZCE
her geçen gün yeni bi problem çıkıyo o ise halledemiyeceğimiz hiç bişey olmadığını düşünüyo. beni kral yapacaksın biliyorum diyo
yatağımdaki düşman filmini izleyen var mı?
Lütfen şaka yaptım deKIZLAR BİŞİY SORCAM FACEBOOKUMU AÇBSAM MI SİZCE
Ya maddi durum elvermez, mütevazılık güdersin, bu kabul. Ama burada cidden baştan savmalık şeyler var. En hızlı nasıl kafeslerim onun derdinde adam.zekimişsin :)) konu sahibinin sevgilisi de o kafa. gelinlik uyduruk olsun, kız evinde düğün yapmam, fotoğrafçı uğraşamam, hele saç makyaj sen yapıver. konu sahibi sinirlenmeden cümleleri nasıl işitti anlamadım. biz bayanlar için gelinlik düğün önemli yani
Öğrenci evinin mi sadece.
Benim çocuk olmadan önce yani evliliğimin ilk 3 yılının
vazgeçilmez gözbebeğidir kendisi.
Favorim makarnanın üstüne yoğurt (sarımsaklı),
onun üstünede çok az yağda pul biber yakıp dökeceksin.. coss diyeee,
Mantı taktiği yani.. Ohh missss
Haftasonu yemek farz oldu.
Ne desem ona nasıl cümleler kursam ikna etcek bişeyler tavsiye edin kızlar zıtlaşırsam fena olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?