AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

zor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zor

hepimiz mükemmel çocukluklar geçirdik sanki..
yaptığı saçma davranışlara güzel bahane bulmuş yemiş seni bunca zaman..
seni de seviyor falan değil.. o 5 yıl sapık gibi stalklamak mı ne diyorsanız onu yaptığı kıza takıntılı sadece..

Sen herseye hee derken birakmaz tabi nerden bulacak baska kisitlayip, gul verince gonlunu alacagi kadini.

Hem kompleksli hem paranoyak hem cimri hemde ataerkil yapinin en ilkelini yasayan bi adam.

Ya arkadasim bunun yemek yapan, temizlik yapan, yani isbolumune yatkin, senin fikirlerine saygi duyan gelismis tipleri gercekten yaşıyor. Neden illa ilkel tipe takili kaliyosun?

Neden ayrilamayacaksin? Kapina mi geldi git şikayet et, numarani degistir. Ne var yani. Hayatini bu adamla yasayabilir misin gercekten?

evlilikler böyle değil tabii ki. saçımı evde kızlar yapmadı. düğün fotoğrafçısı vardı. ve çok sayıda makarna yaptım evliliğimde. bazen de hiç.
Bunu okuyunca aklıma şey geldi. 18 yaşındaykenki sevgilim hadi çılgınlık edip evlenelim demişti.
Ben de gelinlik yok, hadi onu geçtim nerede yaşayacağız diye birçok soru sormuştum. O da şaşkınca, gelinliği bir yerden buluruz ne olacak ki,yaşanacak yer olarak da bizim ev var ya demişti bana. Hani he desem cidden evlenecekti salak herif!
O zaman bile akıllıydım ki evlenmedim :)

konu sahibi sanırım bu durumları korumacı tutum sanıyo. çünkü az önce beni seviyo vurmaz diyordu. evlenirse çok çekecek çok

seven insan kıskanırmış kızlar öyle diyo ben hayatımda kıskanılmadım bu normal mi

Bunun normal olmadığını biliyorsun ki soruyorsun.Normal değil tabii ki..
İlgi gördüğünü,sahiplenildiğini,kıskanıldığını sanıyorsun.Bunlar hoşuna gitmiş olabilir ilişkinin başlarında.
Şimdi kurtulmak istiyorsun ama sakın seni korkutmasına izin verme ve belli etme.
Telefonla sakin,kendinden emin bir şekilde kararını değiştiremeyeceğini anlamasını sağla.
Yüz yüze gelme lütfen.

zekimişsin :)) konu sahibinin sevgilisi de o kafa. gelinlik uyduruk olsun, kız evinde düğün yapmam, fotoğrafçı uğraşamam, hele saç makyaj sen yapıver. konu sahibi sinirlenmeden cümleleri nasıl işitti anlamadım. biz bayanlar için gelinlik düğün önemli yani

Bunu bana birisi dese, nasıl yapacağım babam kraliyet soyundan gelmiyor derdim herhalde.

Ya adam gerçekten garip.

Beni kral yapcan nasıl bir beyin ürünüdür aklım almıyor.
Hastalıklı bir tip olduğu burdan belli oluyor,
Konu sahibimiz hala nasıl normal mi acaba diye sorabiliyor
çok enterasan.

her geçen gün yeni bi problem çıkıyo o ise halledemiyeceğimiz hiç bişey olmadığını düşünüyo. beni kral yapacaksın biliyorum diyo

yatağımdaki düşman filmini izleyen var mı?

Genelde kadına 'seni prenses yapacağım' denir.. Yanlış biliyo o..

Ya maddi durum elvermez, mütevazılık güdersin, bu kabul. Ama burada cidden baştan savmalık şeyler var. En hızlı nasıl kafeslerim onun derdinde adam.

Sayenizde ben h.sonuna kadar bekleyemeyeceğim.
Sarma olmasaydı akşam yemeğinde anneme yaptırırdım
İnanmayacaksın belki ama benim favorim de sarımsaklı yoğurtlu olanı.
Ama sarımsak tansiyonumu çok düşürdüğü için ben de uyku etkisi yapıyor.Onun için çok yiyemiyorum.
Bu arada makarna sevmeyen erkekle de evlenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…