AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

seven insan kıskanırmış kızlar öyle diyo ben hayatımda kıskanılmadım bu normal mi

kıskanmak insani bir durumdur.. ancak ortada birşey olur kıskanırsın..
ottan bktan kıskanmak normal değildir..
onu giyme bunu giyme bana aitsin onla görüşme ..

bu yaşınıza kadar ne giyeceğinize kendiniz karar vererek geldiyseniz bundan sonra da pekala kiminle görüşüp ne giyip giymeyeceğinize karar verebilirsiniz bunun için saplantılı bir adamdan icazet almanıza gerek yok..

evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye
Bu suç biliyosun di mi ?
Sen mi çok sakinsin bizde mi bi sorun var şüpheye düşürüyosun insanı
Sanki senle tartışınca derbeder olup bunu yapmış diye gurur duyuyosun gibi

Ama o trafik canavarı, kendinin de başkalarınında ölümüne sebep olabilir.

evet tuhaf olduğunun farkındayım ne konuşayım re diyeyim bu adama ben şimdi yaa
Bitireceksen bitir
Ay benden kopamıyo bi de yüzüme söyle diyo diye gezinmenin alemi yok
Görüşmeden de bitirilir
Hele böylesinden fersah fersah kaçılmalı
Daha önce ayrılma girişimlerin net üzerinden miydi anlamadım ki ben senden bişey

zor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zor

Biz sana ne yazarsak yazalım beynin hemen " Seviyor ama" diye zıt düşünce üretiyor. Pasifleşmişsin arkadaşım ya,sakın son kez konuşmaya filan gitme adam tam bir bela ya nasıl korkmuyorsun,nasıl köşe bucak kaçmıyorsun aklım almıyor

Sevgiliyken bile ayrılmana izin vermiyor ( artık ne yapıyorsa ? )
Evlenirse dönülmez akşamın ufkunu görür gibi
Ama hala çok normalleştiriyor konu sahibi durumu, tuhaf
sanırım konu sahibini daha önce çok çıktığı olmamış. o yüzden kıskançlığı ve evlilik planlarını sevgi zannediyor. ama değil. adam psikolojik baskı uyguluyor. yani ilişki bittiğinde insanlar kendi hayatına döner. bu adam" yüzüme söyle" diyo. sırf tartışmışlar diye içkili hız yapmış trafikte. adam normal değil. gitmesin konu sahibi mesajla kessin herşeyi. çok haber çıkıyo bununla ilgili

zor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zor
Ablam yapma, 10 yaşında bebeler tecavüze uğruyor da kimselere nazı geçmiyor. Yemişim onun zor çocukluğunu, bir onda var zor çocukluk.
Bak bu herif sana tecavüz de eder, döver de işini de bıraktırır, ananla babanla da görüştürmez.

Benimde olmadı ( ilk erkek arkadaşımla evliyim, ev işini de oratk yaparız )

Ama gözüm vardı çevremde olsun burda olsun hiç bilmeyene televizyon bile yeter herşeyi gözlemleyebildim
Aklı olan ölçer tartar yani ille de yaşamadı gerekmez
Hoşuna gidiyo bence aşırı baskı ve senden kopamıyorum durumları
Eh iki taraf razıysa mutluluklar

sadecer bana aitsin demesiyle bile itici gelirdi bana bu diğer saydıkların arkana bakmadan kaçış sebebi benim için senin için normalleşmiş mi bu durum ne yapmış havadan sudan konuşur gibi yazıyosun

Bir söz vardı çok hoşuma gitmişti. Babası "eteğin boyu biraz kısa mı ne" der, dünya başına yıkılır, artık babadan nefret eder, geri kafalıdır çünkü her fırsatta da kısıtlıyordur zaten. Sevgilileri kısıtlamanın dibini yapar, hayatını mahveder "ama seviyoo" olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…