- 3 Nisan 2014
- 36.479
- 149.199
- 798
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
seven insan kıskanırmış kızlar öyle diyo ben hayatımda kıskanılmadım bu normal mi
Bu suç biliyosun di mi ?evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye
Bitireceksen bitirevet tuhaf olduğunun farkındayım ne konuşayım re diyeyim bu adama ben şimdi yaa
zor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zorBu suç biliyosun di mi ?
Sen mi çok sakinsin bizde mi bi sorun var şüpheye düşürüyosun insanı
Sanki senle tartışınca derbeder olup bunu yapmış diye gurur duyuyosun gibi
Ama o trafik canavarı, kendinin de başkalarınında ölümüne sebep olabilir.
evet whasappatnBitireceksen bitir
Ay benden kopamıyo bi de yüzüme söyle diyo diye gezinmenin alemi yok
Görüşmeden de bitirilir
Hele böylesinden fersah fersah kaçılmalı
Daha önce ayrılma girişimlerin net üzerinden miydi anlamadım ki ben senden bişey
O zaman her zor çocukluk geçirenzor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zor
sanırım konu sahibini daha önce çok çıktığı olmamış. o yüzden kıskançlığı ve evlilik planlarını sevgi zannediyor. ama değil. adam psikolojik baskı uyguluyor. yani ilişki bittiğinde insanlar kendi hayatına döner. bu adam" yüzüme söyle" diyo. sırf tartışmışlar diye içkili hız yapmış trafikte. adam normal değil. gitmesin konu sahibi mesajla kessin herşeyi. çok haber çıkıyo bununla ilgiliSevgiliyken bile ayrılmana izin vermiyor ( artık ne yapıyorsa ? )
Evlenirse dönülmez akşamın ufkunu görür gibi
Ama hala çok normalleştiriyor konu sahibi durumu, tuhaf
Ablam yapma, 10 yaşında bebeler tecavüze uğruyor da kimselere nazı geçmiyor. Yemişim onun zor çocukluğunu, bir onda var zor çocukluk.zor bi çocukluk geçirmiş ailesi iyi ama sağlık problemleri yaşamış 8-9 yaşındayken hayat ona çok zor
Bunu bana birisi dese, nasıl yapacağım babam kraliyet soyundan gelmiyor derdim herhalde.Beni kral mı yapacaksın
Yanlış anlama ama biraz kroluk da var bunda.
Hani.. Neyse yazıcam da istemeden birilerini gücendirmek istemem. Anladın inşallah ne demek istediğimi.
Benimde olmadı ( ilk erkek arkadaşımla evliyim, ev işini de oratk yaparız )sanırım konu sahibini daha önce çok çıktığı olmamış. o yüzden kıskançlığı ve evlilik planlarını sevgi zannediyor. ama değil. adam psikolojik baskı uyguluyor. yani ilişki bittiğinde insanlar kendi hayatına döner. bu adam" yüzüme söyle" diyo. sırf tartışmışlar diye içkili hız yapmış trafikte. adam normal değil. gitmesin konu sahibi mesajla kessin herşeyi. çok haber çıkıyo bununla ilgili
Önceki hayatında bi süngermişNe demek 4 xanax ustune alkol
Ben yarim xanaxla leyla oluyorum soktayim su an
aç tabi ama o psikopat adamı hayatından çıkardıktan sonraKIZLAR BİŞİY SORCAM FACEBOOKUMU AÇBSAM MI SİZCE
cumartesiye kadar bekliyim dimiaç tabi ama o psikopat adamı hayatından çıkardıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?