AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

evli kadınlar geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkmazmış. o beni şimdiden karısı gibi görüyomuş. yolda laf atanlar olurmuş tahammül edemezmiş
Ben adamı tanımam etmem,bu anlattıklarından ürktüm yemin ederim; sen nasıl evleneceksin?

ayrıl canım adam zaten baştan göstermiş hal hareketini sana herşeyin zıttını yapıyor
ilgilenme arama msj atma bi süre sonra zaten kendi gider ama giderken başını ağrıtır
açıyim moralini bozar biri var aldatıyorsun senden beklenir gibi sözler

Tabi ki biliyor,
Makarna koyarsan yapar yani dediğini.

Ayrıca nedir bu makarna nın çektiği yaa,
gayet güzel bir yemek.
Herkes küçümsüyor ama yemege gelince yapmayan yok

Domates soslusu ayrı, ketçaplısı ayrı, yoğurtlusu ayrı, peynirlisi ayrı güzel olur.
Oh miss.
Seviyorum seni shapes
Hem her öğrenci evinin de vazgeçilmez yemeğidir.

bu cumartesi yüz yüze konuşalım yüzüme söyle ayrılmak isteğini dedi..

o yüzden sizden destek almak için konu açtım.
Sakın.
Ben yüzüme söyle cümlesinden hiç de iyi bir tat almadım. Onun yüzü senin karşında olduğu kadar senin yüzün de onun karşısında olacak.
Gitme.

Maricik, adam şu zaman şu gönderinde, şu elbiseyi giymiştin diyormuş. Henüz hayatında yokken bunları gözetlemiş, şimdi de çok matah bir şey gibi dile getiriyor. Bence kelimenin gerçek anlamını hak ediyor.
Baksana 2.5 ayda düğün dernek, yemek, ev işi konusunda aşmış fikirleri var adamın.

evli kadınlar geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkmazmış. o beni şimdiden karısı gibi görüyomuş. yolda laf atanlar olurmuş tahammül edemezmiş
Tabi akşamları hepimizin kocası tencereyi kafamıza geçiriyor zaten
Ne sandın evliliği ?
Kafama tencere yemediğim gün gözüme uyku girmez
Erim benim ne de güçlü indiriyor tencereyi

evliyim ve dışarı da çok çıktım gece. ya esas ben ayrılmak istediğimi yüzüme söyle kısmına takıldım. seni ikna etmeye çalışacak sanırım. asla ikna olma. ha bu arada o kafaya tencere olayını da şaka dediğini cidden sanmam

2.5 ayda ne ara evliliğe kadar geldiniz de gelinbaşına varana kadar pazarlık etti seninle.
bırak arkadaşım bişey olmaz bundan.
sorunlu takıntılı bir tip.
yakma kendini.
ne yap et derhal kurtar kendini.

bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim

Sakın.
Ben yüzüme söyle cümlesinden hiç de iyi bir tat almadım. Onun yüzü senin karşında olduğu kadar senin yüzün de onun karşısında olacak.
Gitme.
ya bunu bende diyecektim çekindim söylemeye. adamın sözü tehditvari geldi bana biraz.hani sanki yiyosa yüzüme söyle şeklinde. adam olan tamam derdi

Sabredilecek hiçbir yönü yok ki bu adamın.
Makarna yapamazsın tencereyi kafana geçiririm.(meali;ben huysuzum,köle arıyorum)
O yüksek yatağı alirım ama hergün altını sildiririm.(Meali ;heves etme istediğimi alırım)
Gelin başını evde yap (meali ;para çıkmasin cebimden)
Daha uzatmak istemiyorum. Bu adam mı sizi seviyor? Böyle sevgi mi olur?
Yol yakınken dönün. Cidden kaba bir insan karşınızdaki en basidinden. Daha birçok hoş olmayan sıfat eklenebilir ama ben en hafifini söylüyorum şu an.

Adam sapık. Normal değil. Ben ürktüm yemin ediyorum.

üslubunuz çok tatlı teşekkür ederim ama bunu yapıcam. gerçi gittiğimde ikna edediyede korkuyorum..
Tek başına gitme. Ciddiyim dövmeye falan kalkar.
ülkemizde pek bilinmez ama ABD'de çok dava konusu olur bu tipler. Kadınları ilk başta, ben çok ilgiliyim, çok kıskancım, çok sahipleneciyim diye uyuturlar, kadın uyandığında da şiddetle kontrol altında tutmaya çalışırlar. Seni sözle ikna edemeyeceğini anlarsa döver.
Gideceksen de tek başına gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…