- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
bi kıyafet giymiş oluyorum mesela hatırlıyorum bunu facede paylaşmıştın. bi ara diyo
korkmadın mı o sana bu cümleyi söylediğinde peki
evlilikler böyle değil tabii ki. saçımı evde kızlar yapmadı. düğün fotoğrafçısı vardı. ve çok sayıda makarna yaptım evliliğimde. bazen de hiç.evliliklerde böyleymiş farklı değilmiş.
Ben adamı tanımam etmem,bu anlattıklarından ürktüm yemin ederim; sen nasıl evleneceksin?evli kadınlar geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkmazmış. o beni şimdiden karısı gibi görüyomuş. yolda laf atanlar olurmuş tahammül edemezmiş
Tabi ki biliyor,
Makarna koyarsan yapar yani dediğini.
Ayrıca nedir bu makarna nın çektiği yaa,
gayet güzel bir yemek.
Herkes küçümsüyor ama yemege gelince yapmayan yok
Sakın.bu cumartesi yüz yüze konuşalım yüzüme söyle ayrılmak isteğini dedi..
o yüzden sizden destek almak için konu açtım.
yok yavv evlenmek şöyle dursun ilişkiyi yürütemıyom ben o ayakta tutuyo nasıl tutmaksaBen adamı tanımam etmem,bu anlattıklarından ürktüm yemin ederim; sen nasıl evleneceksin?
Maricik, adam şu zaman şu gönderinde, şu elbiseyi giymiştin diyormuş. Henüz hayatında yokken bunları gözetlemiş, şimdi de çok matah bir şey gibi dile getiriyor. Bence kelimenin gerçek anlamını hak ediyor.İyi de İngilizcede Stalker'ın tam karşılığı zaten sapık takipçi. Hani şu facebookta otta püsürde oraya buraya bakıp eski sevgilinizi ayda bir profilini kontrol etmek Stalker yapmaz sizi.
Stalker'lar kadınların kapısının önüne kamp kuruyor. Sonra da öldürüyor.
Kelimenin gerçek anlamı bu. Stalklamak hiç de güzel bir anlam içermiyor aslında.
üslubunuz çok tatlı teşekkür ederim ama bunu yapıcam. gerçi gittiğimde ikna edediyede korkuyorum..Sakın.
Ben yüzüme söyle cümlesinden hiç de iyi bir tat almadım. Onun yüzü senin karşında olduğu kadar senin yüzün de onun karşısında olacak.
Gitme.
Tabi akşamları hepimizin kocası tencereyi kafamıza geçiriyor zatenevli kadınlar geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkmazmış. o beni şimdiden karısı gibi görüyomuş. yolda laf atanlar olurmuş tahammül edemezmiş
evliyim ve dışarı da çok çıktım gece. ya esas ben ayrılmak istediğimi yüzüme söyle kısmına takıldım. seni ikna etmeye çalışacak sanırım. asla ikna olma. ha bu arada o kafaya tencere olayını da şaka dediğini cidden sanmamevli kadınlar geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkmazmış. o beni şimdiden karısı gibi görüyomuş. yolda laf atanlar olurmuş tahammül edemezmiş
2.5 ayda ne ara evliliğe kadar geldiniz de gelinbaşına varana kadar pazarlık etti seninle.ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedimMaricik, adam şu zaman şu gönderinde, şu elbiseyi giymiştin diyormuş. Henüz hayatında yokken bunları gözetlemiş, şimdi de çok matah bir şey gibi dile getiriyor. Bence kelimenin gerçek anlamını hak ediyor.
Baksana 2.5 ayda düğün dernek, yemek, ev işi konusunda aşmış fikirleri var adamın.
ya bunu bende diyecektim çekindim söylemeye. adamın sözü tehditvari geldi bana biraz.hani sanki yiyosa yüzüme söyle şeklinde. adam olan tamam derdiSakın.
Ben yüzüme söyle cümlesinden hiç de iyi bir tat almadım. Onun yüzü senin karşında olduğu kadar senin yüzün de onun karşısında olacak.
Gitme.
CümlemizdenAYY KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN SEVİYORUM SİZİ
Adam sapık. Normal değil. Ben ürktüm yemin ediyorum.Maricik, adam şu zaman şu gönderinde, şu elbiseyi giymiştin diyormuş. Henüz hayatında yokken bunları gözetlemiş, şimdi de çok matah bir şey gibi dile getiriyor. Bence kelimenin gerçek anlamını hak ediyor.
Baksana 2.5 ayda düğün dernek, yemek, ev işi konusunda aşmış fikirleri var adamın.
Tek başına gitme. Ciddiyim dövmeye falan kalkar.üslubunuz çok tatlı teşekkür ederim ama bunu yapıcam. gerçi gittiğimde ikna edediyede korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?