- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Domates soslusu ayrı, ketçaplısı ayrı, yoğurtlusu ayrı, peynirlisi ayrı güzel olur.
Oh miss.
Seviyorum seni shapes
Hem her öğrenci evinin de vazgeçilmez yemeğidir.
Bütün erkekler böyle değil canım!bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim
bi kıyafet giymiş oluyorum mesela hatırlıyorum bunu facede paylaşmıştın. bi ara diyo
Zaten önce de ayrılmak istediğinde bırakmamışya bunu bende diyecektim çekindim söylemeye. adamın sözü tehditvari geldi bana biraz.hani sanki yiyosa yüzüme söyle şeklinde. adam olan tamam derdi
marilyn'e katılıyorum gitmeyin, böyle adamlardan herşey beklenir. 29 yaşında yaşı başı oturmuş, makarnayı şaka dahi olsa kafana geçiririm diyen, sizi kısıtlamaya çalışan ve ortada fol yok yumurta yokken karısı gibi gördüğünü söyleyen (ki ne münasebet nasıl karısı olarak görürmüş) birinden size eş olmaz, olursa mutsuzluk getirir size.üslubunuz çok tatlı teşekkür ederim ama bunu yapıcam. gerçi gittiğimde ikna edediyede korkuyorum..
neyi bilemedin.bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim
Ve hani yazmışsın ya, sonunda kadını öldürür diye. Ben o potansiyeli de gördüm açıkçası.Adam sapık. Normal değil. Ben ürktüm yemin ediyorum.
Tek başına gitme. Ciddiyim dövmeye falan kalkar.
ülkemizde pek bilinmez ama ABD'de çok dava konusu olur bu tipler. Kadınları ilk başta, ben çok ilgiliyim, çok kıskancım, çok sahipleneciyim diye uyuturlar, kadın uyandığında da şiddetle kontrol altında tutmaya çalışırlar. Seni sözle ikna edemeyeceğini anlarsa döver.
Gideceksen de tek başına gitme.
Otuz yaşındayım, ciddi gayri ciddi bir sürü sevgilim oldu, sözlendim, nişandan döndüm, kısmen aynı evde de yaşadım, hiçbir erkek bana tayt giyemezsin, facebookunda 5 yıl önce şunu paylaşmıştın, kafana tencere atarım falan demedi.bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim
evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diyeOtuz yaşındayım, ciddi gayri ciddi bir sürü sevgilim oldu, sözlendim, nişandan döndüm, kısmen aynı evde de yaşadım, hiçbir erkek bana tayt giyemezsin, facebookunda 5 yıl önce şunu paylaşmıştın, kafana tencere atarım falan demedi.
Normalleştirme, normal değil. Adam hasta.
yok kıyamaz bana yani umarımVe hani yazmışsın ya, sonunda kadını öldürür diye. Ben o potansiyeli de gördüm açıkçası.
bu sahiplenme değil ki bu başka bişey. emin ol niyeti ciddi yüzükle evlenme teklifi edecek insanlar çıkacak hayatında. gitme haftasonu. bak burdan hiçbirimize biri "yüzüme söyle ayrılacağını" demedi. korktum ben. gitmebütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim
Ben cidden gel yüzüme söyle cümlesini tehdit olarak algıladım. Sözle ikna etmeye çalışacak, ikna olmazsa ne yapacak? Sevgisine karşılık alamadı kadını öldürdü haberleri hep bu manyaklar yüzünden çıkıyor.Ve hani yazmışsın ya, sonunda kadını öldürür diye. Ben o potansiyeli de gördüm açıkçası.
bana aitsin ne demekseni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo
Aslina bakarsan onlara da facebook stalker fln denio ve onlar da stalk yapmis oluo. Illa o kisiyi oldurmekle sonuclanmayabilir ama takintili stalker tipler cogunlukla siddet egilimli oluolarmis ozellikle istekleri yerine getirilmediginde. Konu sahibine duyurulurİyi de İngilizcede Stalker'ın tam karşılığı zaten sapık takipçi. Hani şu facebookta otta püsürde oraya buraya bakıp eski sevgilinizi ayda bir profilini kontrol etmek Stalker yapmaz sizi.
Stalker'lar kadınların kapısının önüne kamp kuruyor. Sonra da öldürüyor.
Kelimenin gerçek anlamı bu. Stalklamak hiç de güzel bir anlam içermiyor aslında.
evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye
Sen üçüncü sayfa haberi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun, haberin olsun. Kıyamayacak adam seni kafana tencere atmakla tehdit etmez.yok kıyamaz bana yani umarım
dimi. ben korktum cidden. zaten öncesinde teklif etmiş kız kabul etmemiş. sonra da yıllarca profili takip etmiş. şimdi de adam kızın gideceğinin bilincinde. konu sahibi tam farkında değil ama adam tehlikeliZaten önce de ayrılmak istediğinde bırakmamış
Bırakmadıdan kasıt ne?
Tamamı şiddet eğilimli. Bu adam da. Şimdiye kadar fiziksel şiddet uygulamamış ama bildiğin psikolojik şiddet uyguluyor. Gayet şiddet eğilimli.Aslina bakarsan onlara da facebook stalker fln denio ve onlar da stalk yapmis oluo. Illa o kisiyi oldurmekle sonuclanmayabilir ama takintili stalker tipler cogunlukla siddet egilimli oluolarmis ozellikle istekleri yerine getirilmediginde. Konu sahibine duyurulur
Bence direkt oradan kaçırabilir bile. Bir tanıdığımı yolun ortasından kaçırmışlardı. Sonra kızın babası adımız çıkmasın diye kızı zorla verdi. Buradan da bu hikaye çıkabilir.Ben cidden gel yüzüme söyle cümlesini tehdit olarak algıladım. Sözle ikna etmeye çalışacak, ikna olmazsa ne yapacak? Sevgisine karşılık alamadı kadını öldürdü haberleri hep bu manyaklar yüzünden çıkıyor.
İnşallah tek başına gitmez konu sahibi, çok endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?