AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Domates soslusu ayrı, ketçaplısı ayrı, yoğurtlusu ayrı, peynirlisi ayrı güzel olur.
Oh miss.
Seviyorum seni shapes
Hem her öğrenci evinin de vazgeçilmez yemeğidir.

Öğrenci evinin mi sadece.
Benim çocuk olmadan önce yani evliliğimin ilk 3 yılının
vazgeçilmez gözbebeğidir kendisi.

Favorim makarnanın üstüne yoğurt (sarımsaklı),
onun üstünede çok az yağda pul biber yakıp dökeceksin.. coss diyeee,
Mantı taktiği yani.. Ohh missss
Haftasonu yemek farz oldu.

Son düzenleme:
bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim
Bütün erkekler böyle değil canım!
Ciddiyetle de alakası yok, ruh hastalığı ile direkt alakası var ama bak!
Hiçbir erkek arkadaşım seninki gibi değildi. En maçosu bile bunları yapmadı seni temin ederim.
Sahiplenmek değil bunun adı, egemenlik kurmak. Sana hükmetmek istiyor. Yönetilmek istiyorsan sen bilirsin. Ama ben hür bir kadınım, gelemem bunlara.

bi kıyafet giymiş oluyorum mesela hatırlıyorum bunu facede paylaşmıştın. bi ara diyo

Bugün başka bir arkadaşın konusunda da yazdım,sana da yazacağım. Mesleğim avukatlık, bir dolu boşanma davasına girdim çıktım. Şiddet gören, aldatılan, eve kapatılan, eziyet gören vs vs....Ve genelde huyumdur, davayı alacaksam çiftlerin geçmişlerini de bilmek isterim. Flört etmişler mi? Ne kadar flört etmişler? Ve flört ederken şikayetçi olunan huylar o zamanda var mıydı? gibi. Bak çok ciddiyim bunu yabana atma %80'nin verdiği cevap "evlenince ,kavuşunca değişir sandım,daha beter oldu"....

Senden rica ediyorum kaç kurtul bu adamdan, inan bana ileride daha çok üzüleceksin. Belki de geri dönmek için yolların kapalı olacak. Sevgi, aşk ,arzu bunlar harika duygular bunlarsız evlilik düşünemiyorum şahsım adına. Ama senin bu anlattıkların sevgi,aşk değil. Daha yolun başında "sana dokunmaya kıyamam, saçının teline zarar gelse ben biterim" demesi gereken adam "kafana tencere geçirmekten" bahsediyor. Ve sen "beni seviyor biliyorum" diyorsun...Bunu kendine yapma lütfen.

üslubunuz çok tatlı teşekkür ederim ama bunu yapıcam. gerçi gittiğimde ikna edediyede korkuyorum..
marilyn'e katılıyorum gitmeyin, böyle adamlardan herşey beklenir. 29 yaşında yaşı başı oturmuş, makarnayı şaka dahi olsa kafana geçiririm diyen, sizi kısıtlamaya çalışan ve ortada fol yok yumurta yokken karısı gibi gördüğünü söyleyen (ki ne münasebet nasıl karısı olarak görürmüş) birinden size eş olmaz, olursa mutsuzluk getirir size.

bütün erkekler böyledir diye düşünüyorum gerçi şimdiye kadar zilyon tane adamla çıktım hiç biri bu kadar ciddi değildi belkide ondandır diyorum. sahiplenici falan ya bilemedim
neyi bilemedin.
sen vazgeçemeyecekmisin bu adamdan.
sahiplenmeyi tamamen yanlış anlamışssın sen.
bu sahiplenme değil ki.
2.5 ayda bu kadarını gösterebilmiş marifetlerinin.
evlenince neler yapacak hiç düşündün mü.
tabi düşünmedin de.
burada yazılanlar vesilesi ile bir düşün

Ve hani yazmışsın ya, sonunda kadını öldürür diye. Ben o potansiyeli de gördüm açıkçası.

Otuz yaşındayım, ciddi gayri ciddi bir sürü sevgilim oldu, sözlendim, nişandan döndüm, kısmen aynı evde de yaşadım, hiçbir erkek bana tayt giyemezsin, facebookunda 5 yıl önce şunu paylaşmıştın, kafana tencere atarım falan demedi.
Normalleştirme, normal değil. Adam hasta.

evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye

bu sahiplenme değil ki bu başka bişey. emin ol niyeti ciddi yüzükle evlenme teklifi edecek insanlar çıkacak hayatında. gitme haftasonu. bak burdan hiçbirimize biri "yüzüme söyle ayrılacağını" demedi. korktum ben. gitme

Ve hani yazmışsın ya, sonunda kadını öldürür diye. Ben o potansiyeli de gördüm açıkçası.
Ben cidden gel yüzüme söyle cümlesini tehdit olarak algıladım. Sözle ikna etmeye çalışacak, ikna olmazsa ne yapacak? Sevgisine karşılık alamadı kadını öldürdü haberleri hep bu manyaklar yüzünden çıkıyor.
İnşallah tek başına gitmez konu sahibi, çok endişelendim.

Aslina bakarsan onlara da facebook stalker fln denio ve onlar da stalk yapmis oluo. Illa o kisiyi oldurmekle sonuclanmayabilir ama takintili stalker tipler cogunlukla siddet egilimli oluolarmis ozellikle istekleri yerine getirilmediginde. Konu sahibine duyurulur

Size bu kadar karışması sizi çok sevdiği, çok ilgilendiği anlamına gelmez. Çok düşüncesizmiş nasıl soğumadın böyle insandan. Daha ortada fol yok yumurta yok bu kadar her şeye karışmak neymiş. Evlenirseniz burda çok konu açarsanız. Yakmayın kendinizi böyle bir insan için.

Zaten önce de ayrılmak istediğinde bırakmamış
Bırakmadıdan kasıt ne?
dimi. ben korktum cidden. zaten öncesinde teklif etmiş kız kabul etmemiş. sonra da yıllarca profili takip etmiş. şimdi de adam kızın gideceğinin bilincinde. konu sahibi tam farkında değil ama adam tehlikeli

Tamamı şiddet eğilimli. Bu adam da. Şimdiye kadar fiziksel şiddet uygulamamış ama bildiğin psikolojik şiddet uyguluyor. Gayet şiddet eğilimli.

Bence direkt oradan kaçırabilir bile. Bir tanıdığımı yolun ortasından kaçırmışlardı. Sonra kızın babası adımız çıkmasın diye kızı zorla verdi. Buradan da bu hikaye çıkabilir.
Bunun haricinde öldürmese bile beterini yapabilir.
Bunun gibi olmasa da bir sapığım vardı benim, bana 2 yıl cehennemi yaşattı. 2 yılda bazen ölsem daha iyiydi demiştim.
Psikolojik şiddeti yaşamayan bilmez, bana parmağının ucuyla bir kere bile dokunmadan en kral acıyı yaşatabilmeyi başarmıştı. O kadar söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…