- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Tamamı şiddet eğilimli. Bu adam da. Şimdiye kadar fiziksel şiddet uygulamamış ama bildiğin psikolojik şiddet uyguluyor. Gayet şiddet eğilimli.
Sen öyle san!yok kıyamaz bana yani umarım
seni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo
uffBence direkt oradan kaçırabilir bile. Bir tanıdığımı yolun ortasından kaçırmışlardı. Sonra kızın babası adımız çıkmasın diye kızı zorla verdi. Buradan da bu hikaye çıkabilir.
Bunun haricinde öldürmese bile beterini yapabilir.
Bunun gibi olmasa da bir sapığım vardı benim, bana 2 yıl cehennemi yaşattı. 2 yılda bazen ölsem daha iyiydi demiştim.
Psikolojik şiddeti yaşamayan bilmez, bana parmağının ucuyla bir kere bile dokunmadan en kral acıyı yaşatabilmeyi başarmıştı. O kadar söyleyeyim.
canım hala tedavi diyosun. evli değilsin bu inat niye. 4 ağır antidepresan üzerine içki nasıl tesir eder insana biliyo musun. dikkatli olevet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye
Sevgi bu değil. Seni sevmiyor. Onun sevdiği her dediğine evet diyen, her zaman onun sevdiği yemekleri onun sevdiği şekilde pişiren, onun sevdiği ve uygun gördüğü kıyafetleri giyip, evini sürekli temiz tutup ona hizmet edip yatakta onun isteklerine uyan, sessiz soluksuz bir kadın.bunu ona söylediğimde ne var yani baskı yapıyosamda sevdiğin adam yapıyo çok mu diyo
şunun şaka olduğunu söyle banaevlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu.
seni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo
Ben cidden gel yüzüme söyle cümlesini tehdit olarak algıladım. Sözle ikna etmeye çalışacak, ikna olmazsa ne yapacak? Sevgisine karşılık alamadı kadını öldürdü haberleri hep bu manyaklar yüzünden çıkıyor.
İnşallah tek başına gitmez konu sahibi, çok endişelendim.
Sevgiliyken bile ayrılmana izin vermiyor ( artık ne yapıyorsa ? )dimi. ben korktum cidden. zaten öncesinde teklif etmiş kız kabul etmemiş. sonra da yıllarca profili takip etmiş. şimdi de adam kızın gideceğinin bilincinde. konu sahibi tam farkında değil ama adam tehlikeli
bunu ona söylediğimde ne var yani baskı yapıyosamda sevdiğin adam yapıyo çok mu diyo
evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye
seven adam baskı yapmaz. kıskançlık da dozunda güzel. eşim bana tayt giymiceksin , gece çıkmayacaksın dese büyük kavga çıkarırım. ama kıskanıyo mu o da kıskanıyodur dozunda. seni de dozunda sevecek kıskanacak adam çıkacak. bu şahsın yaptıkları sevgi değil başka bişey. adam cidden tahlikeli ablacım yapma bak kaçtır yazıyoruz kaç kişi. hepimiz çekindik adamdanbunu ona söylediğimde ne var yani baskı yapıyosamda sevdiğin adam yapıyo çok mu diyo
evet tuhaf olduğunun farkındayım ne konuşayım re diyeyim bu adama ben şimdi yaaSevgiliyken bile ayrılmana izin vermiyor ( artık ne yapıyorsa ? )
Evlenirse dönülmez akşamın ufkunu görür gibi
Ama hala çok normalleştiriyor konu sahibi durumu, tuhaf
Burda bile gizliden gizliye mesaj vermiş.şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide
Aynen Mune, böyle şeyleri duydukça aklım çıkıyor. Gel yüzüme söyle ne demek? Benim beynim bunu gayet "sıkıyorsa yüzüme söyle" olarak algılıyor.marilyn ve diğer arkadaşlara katılıyorum, bu adamlaayrılmak istediğini söylemek için dahi buluşma artık, saplantılı bir kişiliği var, bana aitsin ne demek yahu? Daha 2,5 aydır berabersiniz, insanlar 20-30 yıllık eşlerine bile böyle bana aitsin diyemez, kadınlar eşya mı?
Bende işkillendim, bir kızımızın başına benzer bir olay geldi, kız tanımadan etmeden sözlendi, yaşta küçüktü, sonra adam vurmuş, şiddet var, hakaret var, kız sözü attı, adam ısrarla gel konuşalım diyordu, meğer pusuya yatmış kızı kaçırmak için, aylar oldu ayrılalı hala kurtulamadı.
Aman diyeyim gençler, adamlar daha ortada birşey yokken onu giyme, arkadaşlarınla görüşme, sen benimsin, kıskanıyorum benden başka kimseyle görüşme dediği an aman beni seviyor demek yerine bu insan ne iştir deyin.
Ya uf!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?