AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

uff

bunu ona söylediğimde ne var yani baskı yapıyosamda sevdiğin adam yapıyo çok mu diyo
Sevgi bu değil. Seni sevmiyor. Onun sevdiği her dediğine evet diyen, her zaman onun sevdiği yemekleri onun sevdiği şekilde pişiren, onun sevdiği ve uygun gördüğü kıyafetleri giyip, evini sürekli temiz tutup ona hizmet edip yatakta onun isteklerine uyan, sessiz soluksuz bir kadın.
Sen değilsin.
Bir şekilde karşısına çıktın ve onun hastalıklı fantezi dünyasının merkezine oturdun. Seni sevmiyor, senin üzerinde baskı kurabilmeyi seviyor.

seni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo

marilyn ve diğer arkadaşlara katılıyorum, bu adamla ayrılmak istediğini söylemek için dahi buluşma artık, saplantılı bir kişiliği var, bana aitsin ne demek yahu? Daha 2,5 aydır berabersiniz, insanlar 20-30 yıllık eşlerine bile böyle bana aitsin diyemez, kadınlar eşya mı?

Bende işkillendim, bir kızımızın başına benzer bir olay geldi, kız tanımadan etmeden sözlendi, yaşta küçüktü, sonra adam vurmuş, şiddet var, hakaret var, kız sözü attı, adam ısrarla gel konuşalım diyordu, meğer pusuya yatmış kızı kaçırmak için, aylar oldu ayrılalı hala kurtulamadı.
Aman diyeyim gençler, adamlar daha ortada birşey yokken onu giyme, arkadaşlarınla görüşme, sen benimsin, kıskanıyorum benden başka kimseyle görüşme dediği an aman beni seviyor demek yerine bu insan ne iştir deyin.

dimi. ben korktum cidden. zaten öncesinde teklif etmiş kız kabul etmemiş. sonra da yıllarca profili takip etmiş. şimdi de adam kızın gideceğinin bilincinde. konu sahibi tam farkında değil ama adam tehlikeli
Sevgiliyken bile ayrılmana izin vermiyor ( artık ne yapıyorsa ? )
Evlenirse dönülmez akşamın ufkunu görür gibi
Ama hala çok normalleştiriyor konu sahibi durumu, tuhaf

bunu ona söylediğimde ne var yani baskı yapıyosamda sevdiğin adam yapıyo çok mu diyo
seven adam baskı yapmaz. kıskançlık da dozunda güzel. eşim bana tayt giymiceksin , gece çıkmayacaksın dese büyük kavga çıkarırım. ama kıskanıyo mu o da kıskanıyodur dozunda. seni de dozunda sevecek kıskanacak adam çıkacak. bu şahsın yaptıkları sevgi değil başka bişey. adam cidden tahlikeli ablacım yapma bak kaçtır yazıyoruz kaç kişi. hepimiz çekindik adamdan

şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide
Burda bile gizliden gizliye mesaj vermiş.
1. yemekleri hep sen yapacaksın.
2. oyle makarna falan yemem sarma sarıp borekler acacaksin her gun.
İyi de kuzum ayni meslekteyseniz calisma saatleriniz de benzerdir hemen hemen. İsten sonra o totosunu devirip yatacak , sen yemek mi yapcan ?

Arkana bakmadan kaç aman aman diyim ne evlenmesi ya şimdi bunları diyen evlenince zincirle eve bağlar işkence yapar bu adam iyi değil zorla birliktelik olur mu öldürür mu yani takıntılı biri öldürebilir de dikkat et kendine

Aynen Mune, böyle şeyleri duydukça aklım çıkıyor. Gel yüzüme söyle ne demek? Benim beynim bunu gayet "sıkıyorsa yüzüme söyle" olarak algılıyor.
Bana dense dakikasında telefon numaramı falan değiştirir, izne çıkar, arkadaşımda kalırım, o derece korkuyorum böyle şeylerden.
Döver, çeker vurur, kaçırmaya çalışır, her halt beklenir. Aklım çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…