Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

ben senin yerinde olsam ondan alt üst sağ sol soy bilgisi filan isterdim e-devlet çıktısı, beni de şüpheye düşürdün bu belki de beni yiyordur bak benim kızım diye milletin bebesini atıyordur ne bileyim. sağol valla gözümü açtın benim. inşallah boy boy erkek çocukların olur seni çok sevdim.

Ağlayacam yaa acaba konuyu tam okumadınızmı 1 kızım var. Ve evet doğru diyosunuz

Işte falancanin oğlu vardı hayırsız oldu v.s .

Bence bu gereksiz , yersiz kız çocuğu savunması daha onur kırıcı.

Tamam toplumun etkisi bu ama artık bitmeli.

Amcamın sokağında 2 aile vardı,kadınlar hep hamileydi,annem sorardı,göğsünü gere gere"oğlana kadar devam"derlerdi gülerek
7şer kızdan sonra oğlanı buldular,biri oğlana dünyaları serdi,kızları gece gündüz çalışırken oğlan sahillerdeydi,kızların elleri işçi gibi nasır,oğlanın ipek gibi
Diğer aileyi bilmiyorum ne oldu...

Ahhaa idrak koptum yorumuna
Insallah dilegin tutar konu sahibi icin

Allah benim oğlum gibi bir erkek evlat verir inşallah. Canlı canlı böyle nurtopu gibi. Ben o kadar memnun kaldım ki erkek evlattan, ikinciyi yapmıyorum. Kız olur Allah korusun, laf da dinler evcilik falan oynar ne bileyim totosu yere temas ederse geri sokarım geldiği yere bu olmamış diye. Benim beklentiler çok yüksek. Pipili doğurdum ben.

Ahhaa aminn aminnn
Sen nasilsin bu arada ?

Ya idrak, az once bir youtube videosu eklemis kizlar izlerken seni gordum resmen orada ya

Allah benim için ne istiyorsanız 10 katını size nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…