- 25 Şubat 2011
- 10.392
- 25.117
- 598
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Nasıl ya
Ağlayacam yaa acaba konuyu tam okumadınızmı 1 kızım var. Ve evet doğru diyosunuzMükemmel degil ama konu sahibinin iki tane kiz cocugu varmis. Eminim kiz cocugu istiyorum deseydi erkek cocugun güzel yönleri yazilirdi :) mutlu olsun diye. Güzelliklere yönlendirmek icin. Baska yorum yapilmaz ki bu konuya .... hamileyken günde 5 kasik bal mi ye dicektikbaska birsey yazilmaz ki :)))
Ahhaa catlak tam mayin biraktin
Ama milos yeni uyudu cok yorgunum hic sosyo analiz yapacak durumum yok
Seni cok saf gordum bu gece bu kadar diyim babysi
ben senin yerinde olsam ondan alt üst sağ sol soy bilgisi filan isterdim e-devlet çıktısı, beni de şüpheye düşürdün bu belki de beni yiyordur bak benim kızım diye milletin bebesini atıyordur ne bileyim. sağol valla gözümü açtın benim. inşallah boy boy erkek çocukların olur seni çok sevdim.
Bundan ziyade benim en çok takıldığım şey, kız çocuğunu överken erkek çocuğunu yerin dibine sokma hali.
Hep "Hayırsız oğullar" konuşulur, oğlan analarına bi sallanır-dı diyeyim, çünkü bu da azalmaya başladı normale dönüyor.
Amcamın sokağında 2 aile vardı,kadınlar hep hamileydi,annem sorardı,göğsünü gere gere"oğlana kadar devam"derlerdi gülerekAynen öyle üstte bir üyenin dediği gibi erkek çocuk uğruna kaç kız çocuğu kaldırım taşı oluyor erkek olsun diye kadın bebek makinası gibi kullanılıyor insanlar konu sahibini tenzih ediyorum erkek olsun da ne olursa olsun diyenler o erkek çocuklarından çok çekiyor ve yine o kız çocukları kol kanat geriyor ailelerine. Herkesin hakkında hayırlısı olsun isterken de ne ve nasıl istediğimiz de önemli dediğin gibi.
Grilesmeyi anlatman lazim yoksa sorar simdi o ne diyeemaaaan negzel bijamalarımı giymiş, fırça elimde hiç grileşmeden kaçalım o vakhıt
:)Grilesmeyi anlatman lazim yoksa sorar simdi o ne diye
Sitede yeni baci bilmiyo kurallari kafa goz daliyo
Ahhaa idrak koptum yorumuna
Insallah dilegin tutar konu sahibi icin
AynenErkek olsaydi kiz olsun isterdin bukezde .biz insanoglu hep memnuniyetsizis :)
Grilesmeyi anlatman lazim yoksa sorar simdi o ne diye
Sitede yeni baci bilmiyo kurallari kafa goz daliyo
Ahhaa aminn aminnnAllah benim oğlum gibi bir erkek evlat verir inşallah. Canlı canlı böyle nurtopu gibi. Ben o kadar memnun kaldım ki erkek evlattan, ikinciyi yapmıyorum. Kız olur Allah korusun, laf da dinler evcilik falan oynar ne bileyim totosu yere temas ederse geri sokarım geldiği yere bu olmamış diye. Benim beklentiler çok yüksek. Pipili doğurdum ben.
Hadi git yat ben hala uyumayan bebeyle ugrasiyorumEhe ehe siz beni gormediniz, bilmiyorsunuz, bende buraya hic gelmedim
Allah benim oğlum gibi bir erkek evlat verir inşallah. Canlı canlı böyle nurtopu gibi. Ben o kadar memnun kaldım ki erkek evlattan, ikinciyi yapmıyorum. Kız olur Allah korusun, laf da dinler evcilik falan oynar ne bileyim totosu yere temas ederse geri sokarım geldiği yere bu olmamış diye. Benim beklentiler çok yüksek. Pipili doğurdum ben.
Allah benim için ne istiyorsanız 10 katını size nasip etsinAllah benim oğlum gibi bir erkek evlat verir inşallah. Canlı canlı böyle nurtopu gibi. Ben o kadar memnun kaldım ki erkek evlattan, ikinciyi yapmıyorum. Kız olur Allah korusun, laf da dinler evcilik falan oynar ne bileyim totosu yere temas ederse geri sokarım geldiği yere bu olmamış diye. Benim beklentiler çok yüksek. Pipili doğurdum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?