- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Şimdi buraya kız çocuğu istiyorum yazsaydım herkez ay canım olur inşallah derdi. Bizim kadınlar ne ara bu kadar feminist oldu bilmiyorum :)Ben kızım olmasını isterim. O yüzden kimseyi yargılayamıyorum. Allah hayırlı evlat versin, kız olup da erkekten bin kat daha serseri olanlar da var.
Herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz?Eminim öyledir
Yok ben biraz sabırsız biriyim bişiyi isteyince hemen olsun istiyorum sonradan hevesim de kaçıyor. Ama zaten şu an bi oğlum olsa deli gibi kız isterdim huy bu yaniBir şeyi çok isteyince Allah neden vermesin anlamadım? Kutsal kitapta demiyor mu ki “benden isteyen yok mu da vereyim?”
Yanlış bilgilerle insanları dualarından etmeyelim bence.
Konu sahibi hayırlısını isteyin ama çocuğunuz küçükse neden bu kadar erken erkek çocuk istiyorsunuz? Sırf pisi için çevreniz mi baskı yapıyor?
Eğlendiysen ne mutlu bana :)Herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz?
Yaniliyorsunuz
Cocuklarimi kanitlamak icin napiyim foto mu atiyim?
Yoksa goren birilerini mi sahit gosteriyim?
S sassyassyyPabucumunNicki bu hatun cocuklarima inanmiyor , siz de gorenler olarak diyin inanir belki
Koptum gece gece eglence cikardiniz bize konu sahibi
Ben kızım olmasını isterim. O yüzden kimseyi yargılayamıyorum. Allah hayırlı evlat versin, kız olup da erkekten bin kat daha serseri olanlar da var.
Çocuğunuz olduğuna şükredinMerhaba kızlar 3 buçuk yıllık evliyim 2 yaş 4 aylık bir kızım var:)elhamdülillah. Kızımı çok seviyorum iyiki var iyiki doğmuş. Ama ben bu aralar nedense aşırı derece erkek çocuğum olsun istiyorum hatta bazen Kendim e kızıyorum düşünme bu kadar diye Ama elimde değiloff
Kadınların hepsi kız çocuk sever sanıyordum. Şaşkınız su anda ,o yüzden oluyor sanırım :)) Şahsen ben bir kadın neden erkek çocuk ister anlayamıyorum. Kızların anneleriyle bağları çok farklı oluyor.Şimdi buraya kız çocuğu istiyorum yazsaydım herkez ay canım olur inşallah derdi. Bizim kadınlar ne ara bu kadar feminist oldu bilmiyorum :)
Kendini kanıtlama ihtiyacını niye duydun herkeze karşıEğlendiysen ne mutlu bana :)
Tam bir cadaloz kocamı elimden kaptı :) bütün ilgi ona:) ben de
Doktora korka korka sorduk
Erkekse de çok sevecektik tabikiismi bile hazırdı
Tek çocuk düşündüğümüz için kız olmasını daha çok istiyordukerkek dese çok içimde kalırdı ama farklı davranmazdım sanırım. Sadece kız olunca iyice bi ısındım. Umarım cadoloz olup al sana kız dercesine kendinden yaka silktirmez
Herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz?
Yaniliyorsunuz
Cocuklarimi kanitlamak icin napiyim foto mu atiyim?
Yoksa goren birilerini mi sahit gosteriyim?
S sassyassyyPabucumunNicki bu hatun cocuklarima inanmiyor , siz de gorenler olarak diyin inanir belki
Koptum gece gece eglence cikardiniz bize konu sahibi
Bende konu sahibine bunu sordumKadınların hepsi kız çocuk sever sanıyordum. Şaşkınız su anda ,o yüzden oluyor sanırım :)) Şahsen ben bir kadın neden erkek çocuk ister anlayamıyorum. Kızların anneleriyle bağları çok farklı oluyor.
Ya gerçekten aklınızı nerd e kullanıyosun kız çocuğumu sevmiyorum mu yazdım. Ya bence sen git uyu ablacım iyi gecelerKadınların hepsi kız çocuk sever sanıyordum. Şaşkınız su anda ,o yüzden oluyor sanırım :)) Şahsen ben bir kadın neden erkek çocuk ister anlayamıyorum. Kızların anneleriyle bağları çok farklı oluyor.
Milosun yeri apayri ama evlat ayrilmaz , ikisini de tapiyorummilana hanım ben nerden bileyim siz çocuklarınızı eşit mi seviyorsunuz, kiblerim sizi
ben miloşun fanıyım, gün sayıyorum öpmek için
Demin eşimle Black mirror-Arkangel bölümünü izledik, ordaki kız , kız çocuktan da soğuttu bizi . Yahu hiç çocuk yapmasak mi,ya böyle olursa demeye başladık :) Zor iş, ne hayaller kuruyoruz çocukla ilgili, büyüyünce gidip sacmasapan şeyler yapabilir.:) ben de
Doktora korka korka sorduk
Erkekse de çok sevecektik tabikiismi bile hazırdı
Tek çocuk düşündüğümüz için kız olmasını daha çok istiyordukerkek dese çok içimde kalırdı ama farklı davranmazdım sanırım. Sadece kız olunca iyice bi ısındım. Umarım cadoloz olup al sana kız dercesine kendinden yaka silktirmez
kendinizi kanıtlama ihtiyacını niye duydunuz ki çok saçma banane sizden töbe allahımBende konu sahibine bunu sordum
Sagolsun benim cocugum olduguna bile inanmadi
Gece gece coluk cocukla ugrasiyoruz
Anasi yasinda kadina gelmis yalanci diyor ya
Neyse ben kibledim konu sahibini gidip ciddi dertleri olanlara bakiyim
Altın top muAllah evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin cinsiyet seçmek bana hep saçma geliyor senelerce tedavilerle uğraştım 4.tüp denememde hamile kaldım benim için hamile kalmak bile mucize gibi birşeydi ama kolay elde edince bunlara kafa yoruluyor demek ki.Evlat evlattır yani ua çevreden bu beklenti vardır ya eşinizden ülkede nedense erkek çocuk olunca daha kıymetli oluyor. Bir keresinde teyzemin gelini ben o kadar tedaviyle uğraşırken benim altın topum var demişti erkek çocuğa denirmiş meğer. Benim oğlum olacak ama kız hayalim vardı mesela. Ha sırf belki erkek olur diye de çocuk yapmayın yani kız olursa büyük hayal kırıklığı olur
Bir kib de benden.Ya gerçekten aklınızı nerd e kullanıyosun kız çocuğumu sevmiyorum mu yazdım. Ya bence sen git uyu ablacım iyi geceler
Bizim orada öyle derler hatta örnekte verdim kimseye dua etme demedim ki dua ne alaka? Yazdığım mesajda dua nin d si bile yok.Bir şeyi çok isteyince Allah neden vermesin anlamadım? Kutsal kitapta demiyor mu ki “benden isteyen yok mu da vereyim?”
Yanlış bilgilerle insanları dualarından etmeyelim bence.
Konu sahibi hayırlısını isteyin ama çocuğunuz küçükse neden bu kadar erken erkek çocuk istiyorsunuz? Sırf pisi için çevreniz mi baskı yapıyor?
Hah en azindan siz demeyi ogrendinizkendinizi kanıtlama ihtiyacını niye duydunuz ki çok saçma banane sizden töbe allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?