Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Ben kızım olmasını isterim. O yüzden kimseyi yargılayamıyorum. Allah hayırlı evlat versin, kız olup da erkekten bin kat daha serseri olanlar da var.
Şimdi buraya kız çocuğu istiyorum yazsaydım herkez ay canım olur inşallah derdi. Bizim kadınlar ne ara bu kadar feminist oldu bilmiyorum :)

Yok ben biraz sabırsız biriyim bişiyi isteyince hemen olsun istiyorum sonradan hevesim de kaçıyor. Ama zaten şu an bi oğlum olsa deli gibi kız isterdim huy bu yani

Eğlendiysen ne mutlu bana :)

Ben kızım olmasını isterim. O yüzden kimseyi yargılayamıyorum. Allah hayırlı evlat versin, kız olup da erkekten bin kat daha serseri olanlar da var.

:) ben de
Doktora korka korka sorduk
Erkekse de çok sevecektik tabiki ismi bile hazırdı
Tek çocuk düşündüğümüz için kız olmasını daha çok istiyorduk erkek dese çok içimde kalırdı ama farklı davranmazdım sanırım. Sadece kız olunca iyice bi ısındım. Umarım cadoloz olup al sana kız dercesine kendinden yaka silktirmez

Çocuğunuz olduğuna şükredin

Şimdi buraya kız çocuğu istiyorum yazsaydım herkez ay canım olur inşallah derdi. Bizim kadınlar ne ara bu kadar feminist oldu bilmiyorum :)
Kadınların hepsi kız çocuk sever sanıyordum. Şaşkınız su anda ,o yüzden oluyor sanırım :)) Şahsen ben bir kadın neden erkek çocuk ister anlayamıyorum. Kızların anneleriyle bağları çok farklı oluyor.

Eğlendiysen ne mutlu bana :)
Kendini kanıtlama ihtiyacını niye duydun herkeze karşı
Tam bir cadaloz kocamı elimden kaptı :) bütün ilgi ona

milana hanım ben nerden bileyim siz çocuklarınızı eşit mi seviyorsunuz, kiblerim sizi

ben miloşun fanıyım, gün sayıyorum öpmek için

Bende konu sahibine bunu sordum
Sagolsun benim cocugum olduguna bile inanmadi
Gece gece coluk cocukla ugrasiyoruz
Anasi yasinda kadina gelmis yalanci diyor ya
Neyse ben kibledim konu sahibini gidip ciddi dertleri olanlara bakiyim

Ya gerçekten aklınızı nerd e kullanıyosun kız çocuğumu sevmiyorum mu yazdım. Ya bence sen git uyu ablacım iyi geceler

milana hanım ben nerden bileyim siz çocuklarınızı eşit mi seviyorsunuz, kiblerim sizi

ben miloşun fanıyım, gün sayıyorum öpmek için
Milosun yeri apayri ama evlat ayrilmaz , ikisini de tapiyorum
Bak simdi oglani ayirdim gibi oldu bi vicdan azabi cektim , onunda yeri bambaska
Anam az kaldi , gel de mincir tombisi

Demin eşimle Black mirror-Arkangel bölümünü izledik, ordaki kız , kız çocuktan da soğuttu bizi . Yahu hiç çocuk yapmasak mi,ya böyle olursa demeye başladık :) Zor iş, ne hayaller kuruyoruz çocukla ilgili, büyüyünce gidip sacmasapan şeyler yapabilir.

Bende konu sahibine bunu sordum
Sagolsun benim cocugum olduguna bile inanmadi
Gece gece coluk cocukla ugrasiyoruz
Anasi yasinda kadina gelmis yalanci diyor ya
Neyse ben kibledim konu sahibini gidip ciddi dertleri olanlara bakiyim
kendinizi kanıtlama ihtiyacını niye duydunuz ki çok saçma banane sizden töbe allahım

Altın top mu
Ay kusura bakma ne enteresan

Bizim orada öyle derler hatta örnekte verdim kimseye dua etme demedim ki dua ne alaka? Yazdığım mesajda dua nin d si bile yok.

Konu sahibine örnek verdim ayrıca bir kadın erkek çocuğu çok istiyor Allah 7 tane kız evlat veriyor ve en son pes ediyor çünkü nasibi yokmuş onun ve belki de konu sahibinin veyahut benim demem o ki yanlış anlamayın yazdığım mesajı hesap sormadan önce normal bir şekilde sorun ki ben de cevaplayayım.

kendinizi kanıtlama ihtiyacını niye duydunuz ki çok saçma banane sizden töbe allahım
Hah en azindan siz demeyi ogrendiniz
Buda bir gelismedir
Yalanci denmesinden hoslanmam cunku
Kendimi size kanitlamak zorunda degilim
Ancak siz de dahil kimse bana yalanci diyemez
Forumda yenisiniz belli ki , biraz okuyup taniyin uyeleri sonra laf sokmaya calisin

Seni anlıyorum ama bence hayırlısını sağlıklısını dile, eksik duada dilekte bulunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…