Aşırı hassaslık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün çirkinliğinizi kustuysanız peçete vereyim mi 🤣
Sizin kendinize kullandığınız bi kelimeyi ben kullanınca neden hakaret olsun ? Ben konu açtım insan gibi yorum yapanlar ,aynı şekilde karşılığını aldı .Sizde hakettiğiniz yorumları aldınız ,benim tavsiye istediğim konular da da dalga geçerek Vurmaya çalışıyorsunuz ..siz patır patır o kediler gibi doğurun ne diyeyim .. Burada yeterince çirkinleştiniz ama ben size ve ailenize sağlıklı günler dilerim artık bi salsanız benim konumu ?
kustuysanız peçete filan, hı hı evet ben çirkinleştim. saldım konunuzu buyurun

Merhaba arkadaşlar ,hemen konuya gireyim uzatmadan. Sürekli hasta olan ,çok hassas bünyeye sahip biriyim maalesef. Artık psikolojim bozuldu bu durumdan.1 haftada 2 gün iyiysem 5 gün hasta oluyorum. Sürekli kendime dikkat etmek zorundayım ,en ufak bi soğuk yesem anında hasta olur yatak döşek yatarım soğuk bişey yiyip içimem,saçım ıslak gezemem,vs vs .Aynı yemeği yeriz herkesle, ben midemi bağırsağımı bozarım .Herşeyden çabuk etkileniyorum.Bi kaç kere hastalıktan ölümden döndüğümde oldu .Akrabaalarım cam bebek diye dalga geçer. Bende istemiyorum ama bünyem böyle elimde değil.Rabbimden gelene çok şükür ama sürekli bu kadar hassas olmaktan yoruldum .Ailem bile çocuk nasıl doğurur diye kara kara düşünüyor(Evliyim) ,çünkü herşeyi ağır yaşıyorum çok naifim. Çabuk ve çok nazara gelirim ,bu yüzden hiç bişey paylaşmam sosyal medyada.Kendimi koruyan dikkat eden biriyim ,yine de böyleyim Benim gibi olan var mı ?hayattan zevk almıyorum artık ..Ne bileyim belki rahatlarım diye yazdım ,iyi akşamlar herkese 🙏
Nazarı falan geçin de ayrıntılı bir sağlık taramasına girin. Ordan ciddi bir şey çıkmaz ise ki inşallah yoktur, bir psikoloğa gidersiniz.

Bağışıklık için özellikle gitmedim ama virüs rahatlarsa bi gideceğim iniallah
Bu büyük bir ihmalkarlık olmuş. Bu kadar rahatsızsanız çoktan gitmeliydiniz. Umarım iyileşirsiniz çünkü böyle bir ömür zor geçer. Arkadaşların dediği propolisi bende yinelemek isterim. Bağışıklık için çok iyi.

Kendinizi fazla koruduğunuz için bağışıklığınız zayıf kalmış, gelişememiş. Çocuklukta da aileniz fazla korumuştur muhtemelen. Bi salın, bi rahat bırakın bünyeyi. Islak saçla rüzgara çıkın, sokak satıcısından yemek yiyin, sokak kedisiyle köpeğiyle oynaşın, yalaşın. Bir iki sağlam hasta olursunuz sonra kuvvetlenir bağışıklığınız. Bağışıklık güçlendirmek için dışarıdan aldığınız her takviye kansere davetiyedir.

Propolis, bal, tahin pekmez tüketiyorum. Eskiden soğukta hemen hasta olurdum bu kış sadece bir defa hasta oldum. Bağışıklığı güçlendirici takviyeler alabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X