Merhaba arkadaşlar ,hemen konuya gireyim uzatmadan. Sürekli hasta olan ,çok hassas bünyeye sahip biriyim maalesef. Artık psikolojim bozuldu bu durumdan.1 haftada 2 gün iyiysem 5 gün hasta oluyorum. Sürekli kendime dikkat etmek zorundayım ,en ufak bi soğuk yesem anında hasta olur yatak döşek yatarım soğuk bişey yiyip içimem,saçım ıslak gezemem,vs vs .Aynı yemeği yeriz herkesle, ben midemi bağırsağımı bozarım .Herşeyden çabuk etkileniyorum.Bi kaç kere hastalıktan ölümden döndüğümde oldu .Akrabaalarım cam bebek diye dalga geçer. Bende istemiyorum ama bünyem böyle elimde değil.Rabbimden gelene çok şükür ama sürekli bu kadar hassas olmaktan yoruldum .Ailem bile çocuk nasıl doğurur diye kara kara düşünüyor(Evliyim) ,çünkü herşeyi ağır yaşıyorum çok naifim. Çabuk ve çok nazara gelirim ,bu yüzden hiç bişey paylaşmam sosyal medyada.Kendimi koruyan dikkat eden biriyim ,yine de böyleyim Benim gibi olan var mı ?hayattan zevk almıyorum artık ..Ne bileyim belki rahatlarım diye yazdım ,iyi akşamlar herkese