- Konu Sahibi naznaznazz
-
hiç bir teselliyi dinlemiyorum ki..bana söyledikleri zamana bırak zamanla geçer demeleri masal gibi geliyor..keşke işe yarasa..ama bigün çok pişman olucak geri dönücek tesellileri azda olsa su serpiyo insanın kalbine..ama o geri dönmeyecek...dönse şimdiye kadar dönerdi..ah ah çok dertliyim kızlar..bi teselli varsa oda uyumak sanırım bütün gün uyuyorum hatta uyumaya gidicem birazdan bilgisayarı kapatıp..mutsuzum kızlar her geçen gün ölüyorum onsuz (
bence yaramıyor,ateş düştüğü yeri yakıyor,çünkü
Bazen bende tam tersi işe yarıyor.yalnız bunu kendim kendime yaparsam işe yarıyor.tavsiyelerin tersini yapıyorum..bile bile canımı yakıyorum.bile bile aşk şarkıları dinliyorum.bile bile irtibatta geçiyorum falan filan.bunu neden böyle yapıyorum.bir bir nevi içimi boşaltıyorum.iki bir doktor depresyondakileri bırakın ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar.çünkü ondan mutlu oluyordur demişti.bende böyle içimdeki zehri boşaltıyorum.zaten aşk acısı çekerken mümkün değil başka bir konu düşünmem.düşünsem bile ikisini beraber düşünüyorum.
ask acisinin hic bir caresi yok bence acisi gecen yada azalan varmi varsa nasil gectigini yazsinki bizde deniyelim artik tasiyamiyorum bu aciyi
ask acisinin hic bir caresi yok bence acisi gecen yada azalan varmi varsa nasil gectigini yazsinki bizde deniyelim artik tasiyamiyorum bu aciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?