aşk acısı yaşayanlar .terk edilenler ,ayrılık yaşayanlar burda toplaşalım mı ?

kuzumm akısına bırak bıraz arama beklee ama bu kadarda dusunmeee nolursun
hasta olucam yemin ederim
bayramım zehir oldu
tatilde evde otrarak geçirdim
bir bayramımı tebrik etmedi gerçi öyle bayram seyran pek sevmez öyle biride değil ama olsun .
hayır okadar seviyorum istiyorum biliyor görüyor ama hala bunu yapıyor .

ya kıza yalan atmıştır zenginim diye . zügürt olduğunu anlayınca kız topuklar anında :))

Bayram tebrigide mi yok ee yuh sen bu adami sepetle valla hic üzülme bunun icin

hayır allahtan playboy değiller . playboy olsalardı bare azcık para yerdik ulen oda yok . parada yok benim herifte öyle yine bunları yapıyor bana lanet olsun

Bayram tebrigide mi yok ee yuh sen bu adami sepetle valla hic üzülme bunun icin
hayır bayramdan önce kavga ettik hiç yazmadı birşey
zaten bayram seyran da pek anlamaz . öyle inançlı biride değil pek .
bende yazmadım birşey tabi küsüz 10 gündür .

daldan dala easy going guy resmen fazla sürmez ayrilirlar

Sevgi ben kartlarinda baska bi kiz goremedim, eskiden bi ciddi iliskisi olmus kumral bi kizla ama bitmis bu tamamen, seninle de cok kisa zaman icinde iletisime gececek, yani ilk basta sitemkar bi mesaj atacak ama incindigi icin, biraz tartisarak bisiler tekrar baslayabilir ama bu cocuk cok inatci kisitlanmaktan hic hoslanmiyor bu cocugu senin oldugu gibi kabullenmen lazim, kartlarin bitmedigi yonunde ve eger ona istedigi ozgurlugu verebilirsen dirdir yapmazsan evlilik yolunuzun cok acik oldugu seklinde merak etme arayacak

kızz nerdeyse diğer falcıların dediklerinin aynısını dedin .
keşke para harcamasaydım
bak ilkayda öyle dedi diğer falcılarda bu bir geçmişte ilişki yaşamış ciddi bitmiş yara almış falan demişti .
kısıtlanmaktan hiç hoşlanmıyor haklısın özgür herif işte . yani adım atmyayım dimi zaten atmayı düşünmüyorum .kesin dönerse niye aramadın diyecek bana . ben suçlu olucam .

aa var mı
ne ileyim öyle bir başlık atayım dedim
evet o sevgilim beni terk etti sanırım hemde bir hoşçakal demeden . 10. gün adamdan ses yok .

Yeni nesil erkekler boyle heralde ya. Tut kendini bakma sosyal hesaplarina, takinti olur sonra.

Atma bence dayan biraz ben benim akrebe hic adim atmamisimdir ayrildigimizda hep kemdi donmustur, telefonunda bile soyadim kacan olarak kayitli agjhshjkkk

Atma bence dayan biraz ben benim akrebe hic adim atmamisimdir ayrildigimizda hep kemdi donmustur, telefonunda bile soyadim kacan olarak kayitli agjhshjkkk
aynen bu kadar tuttuk tutucam
dönmezsede defolsun ya uğraşamıcam
çok üzüyor beni
ya daha dün sen benimsin diyen adam ortada yok . bi kere daha böyle yaptı dayanamadı aradı yine bu sefer uzun sürdü ama
bir ayı geçti ilişkimiz belki 10 kere kevga etmişizdir . sürekli bitiyor yine başlıyor .

bide adam öyle usta ki beni suçlu çıkardı nerdeyse özür dileyecektim
ayıp ya böyle laflar edilir mi
beni kırdın falan diyor tövbe yarabbim ya
tam sopalık

sevgilim beni terk etti haziran ayında. şuan pembiş gözlüklerimi çıkardım. ulaşabilsem ne güzel karar vermişsin sen deyip alnından öpcem keşke daha önceden yapsaymış

sevgilim beni terk etti haziran ayında. şuan pembiş gözlüklerimi çıkardım. ulaşabilsem ne güzel karar vermişsin sen deyip alnından öpcem keşke daha önceden yapsaymış
ne güzel atlatmışsın
uzun sürelimiydi ilişkin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…