hasta olucam yemin ederimkuzumm akısına bırak bıraz arama beklee ama bu kadarda dusunmeee nolursun
ya kıza yalan atmıştır zenginim diye . zügürt olduğunu anlayınca kız topuklar anında :))Yok allahtan unlu degil :) ya cocugun oyle parasi falan da yok yeni is bulmus babasinin durumu iyi ama buna yardim etmiyor, oyle konusa konusa kafalamistir kizi :) bana da surekli is bulmam para kazanmam lazim hayatimi duzene koymam gerek diyordu yok disarda parasi olan playboylar varmis da onlarla birlikte olsam bile bana durust olmazlarmis da boyle boyle beni kandirdigi gibi kizi da kandiriyordur
Bayram tebrigide mi yok ee yuh sen bu adami sepetle valla hic üzülme bunun icinhasta olucam yemin ederim
bayramım zehir oldu
tatilde evde otrarak geçirdim
bir bayramımı tebrik etmedi gerçi öyle bayram seyran pek sevmez öyle biride değil ama olsun .
hayır okadar seviyorum istiyorum biliyor görüyor ama hala bunu yapıyor .
hayır bayramdan önce kavga ettik hiç yazmadı birşeyBayram tebrigide mi yok ee yuh sen bu adami sepetle valla hic üzülme bunun icin
hayır allahtan playboy değiller . playboy olsalardı bare azcık para yerdik ulen oda yok . parada yok benim herifte öyle yine bunları yapıyor bana lanet olsun
gelin kızlar playboy bulalımAhaha aynen ya bu ozguven nedir?
daldan dala easy going guy resmen fazla sürmez ayrilirlarYok allahtan unlu degil :) ya cocugun oyle parasi falan da yok yeni is bulmus babasinin durumu iyi ama buna yardim etmiyor, oyle konusa konusa kafalamistir kizi :) bana da surekli is bulmam para kazanmam lazim hayatimi duzene koymam gerek diyordu yok disarda parasi olan playboylar varmis da onlarla birlikte olsam bile bana durust olmazlarmis da boyle boyle beni kandirdigi gibi kizi da kandiriyordur
kız sepetler heralde anlar parası olmayıncadaldan dala easy going guy resmen fazla sürmez ayrilirlar
bende anlamadım .. daha dün sen benimsin diyen adam ortada yokAhaha aynen ya bu ozguven nedir?
kızz nerdeyse diğer falcıların dediklerinin aynısını dedin .Sevgi ben kartlarinda baska bi kiz goremedim, eskiden bi ciddi iliskisi olmus kumral bi kizla ama bitmis bu tamamen, seninle de cok kisa zaman icinde iletisime gececek, yani ilk basta sitemkar bi mesaj atacak ama incindigi icin, biraz tartisarak bisiler tekrar baslayabilir ama bu cocuk cok inatci kisitlanmaktan hic hoslanmiyor bu cocugu senin oldugu gibi kabullenmen lazim, kartlarin bitmedigi yonunde ve eger ona istedigi ozgurlugu verebilirsen dirdir yapmazsan evlilik yolunuzun cok acik oldugu seklinde merak etme arayacak
aa var mı
ne ileyim öyle bir başlık atayım dedim
evet o sevgilim beni terk etti sanırım hemde bir hoşçakal demeden . 10. gün adamdan ses yok .
kızz nerdeyse diğer falcıların dediklerinin aynısını dedin .
keşke para harcamasaydım
bak ilkayda öyle dedi diğer falcılarda bu bir geçmişte ilişki yaşamış ciddi bitmiş yara almış falan demişti .
kısıtlanmaktan hiç hoşlanmıyor haklısın özgür herif işte . yani adım atmyayım dimi zaten atmayı düşünmüyorum .kesin dönerse niye aramadın diyecek bana . ben suçlu olucam .
aynen bu kadar tuttuk tutucamAtma bence dayan biraz ben benim akrebe hic adim atmamisimdir ayrildigimizda hep kemdi donmustur, telefonunda bile soyadim kacan olarak kayitli agjhshjkkk
iyice inceledim . bakayım tutayım kendimi bakmamaya çalışcam .Yeni nesil erkekler boyle heralde ya. Tut kendini bakma sosyal hesaplarina, takinti olur sonra.
ne güzel atlatmışsınsevgilim beni terk ettihaziran ayında. şuan pembiş gözlüklerimi çıkardım. ulaşabilsem ne güzel karar vermişsin sen deyip alnından öpcem keşke daha önceden yapsaymış
katina nasıl bi fal?Sevgi sana fal bakayim.. Tarot mu katina mi istersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?