Ya bazı soruları cvpsız bıraktı o..İçimde kalmasın istiyorum..kız nişanlanmış adam ne yapıcan ne düşündüğünü ?
boşverr gitsin .
kısmet değilmiş demek ki(
ooo ne sorular var geçmişteYa bazı soruları cvpsız bıraktı o..İçimde kalmasın istiyorum..
CanAstroloji demiski
Akrep
İş yerinizde Ay tutulmasıyla değişim yaşayabilirsiniz.Sizin için herşey genelde uç noktada ve siyah veya beyaz var sizleri için.Gri renk tonunu hayatınıza taşımalısınız.Orta yolu bulmak sizi olumlu etkileyecek.Aşk hayatınızdaki olumsuz tavırlar karşı tarafı rahatsız ediyor.Bel ağrısı, diş ağrısı ve sağlıkla iligili sorunlar deneyimleyebilirsiniz.
Ben çok değer vermiş ve de sevmiştim..O da sevmişti aslında..Kolay bulunmuyor bu duygu diye kıyamamıştım..Heleki benim şartlarım zor olunca ...Yurt dışında ben de çalışırdım..Kamudayım ama çalıştığım ortamı sevmiyorum burda zaten mutsuzdum...ooo ne sorular var geçmişte
boşver canım ya
boşver deyince boşverilmiyor biliyorum ama kabullenmek de gerekiyor
benim eski sevgilim evlendi mesela . hemde asla onu istemiyorum dediği eski sevgilisiyle
önce kabullenemedim kandırıldım dedim . sonra kabullendim
şimdi umrumda bile değil adam
senin durumunda belki dediğin gibi aynı ülkelerde olduğu için onu tercih etmiştir
çünkü buraya yerleşp yeni bir düzen kurmak zor bir yaştan sonra
seni oraya aldırsa avrupa mı neresi bilmiyorum ama sen iş bulamazsın orda
kolay değil yani dil problemi falan
tek maaşlada ev geçindiremez belki avrupa çok pahalı çünkü
ben böyle düşündüm .
Seven erkek ne yapar eder gelirdi be canim :/ bosver bence onu su an düsündügüne degmez kimbilir napiyor gavur memleketlerine ...o eglenirken sen onu düsünüyorsun deger miBen çok değer vermiş ve de sevmiştim..O da sevmişti aslında..Kolay bulunmuyor bu duygu diye kıyamamıştım..Heleki benim şartlarım zor olunca ...Yurt dışında ben de çalışırdım..Kamudayım ama çalıştığım ortamı sevmiyorum burda zaten mutsuzdum...
Ah sorulara cvplar..
yok terazi. ayy çok tuhaf bişi oldu az önceaç kuzumm
kız seninkide akrepmiydi
bu topık akreğ mağduru .
Ben çok değer vermiş ve de sevmiştim..O da sevmişti aslında..Kolay bulunmuyor bu duygu diye kıyamamıştım..Heleki benim şartlarım zor olunca ...Yurt dışında ben de çalışırdım..Kamudayım ama çalıştığım ortamı sevmiyorum burda zaten mutsuzdum...
Ah sorulara cvplar..
Nişanlı eminim.Hem ailesi biliyor..Ailesi beni severdi.Tr de annesşyle kızkardeşi.Hem kızı gördüm hatta ulaştım.Onla son konuştuğumuzda benim biraz olsun aklında oldupumu hissetmiştim.Sonra kızın facesini buldupumda 180derece ters döndü..Artık bana yazmaZ diye düşünüyorm.Engelledi ben kıza ulaşınca.Ama okadar kısa sürede bir aşkı bırakıp başka bir aşkla dolacağını düşünmüyorum.çünkü onda etkim büyüktü yine de biliyorum.üstelik ilk gözağrısı sayılırım..Nişanı kız istemiş muhafazakar bunlar...Belki de onu sevmiştir sevecektir beni unutup..Ama ben hep aralarında olacağım sanki bir süre.Yada mutsuz olurlarsa akla gelirim belki..Bizim birlşkteliğimizin bitmesi katakulliye gelmişti ..uzaklık iletşimsizlik...kavuşmak içşn ümitsizlik..onun depresifliği źaten hep vardı...O sırada bu kızla tanışmış.Kız peşine düşmüş annesi dedi.Kız nişanı istemiş..Bu da ümitsizliğe kapılmış belliki mesafeden ..Ona dayanmış...Depresifti zaten...Belki şimdi de öyle..Biraz çalışıp çıkan bir tip.Belki şimdi o kız için azmedecek belki de aynı olacak.Kız bu iş sorununu bilmiyor.Bakalım sabredecek mi..Nisanli olduguna emin misin? Bir kiz arkadasi mi sana soyledi? Belirgin bi kiz figuru cikmamis canim cunku.. Bir ask birlikteligi yok gibi duruyor, onun yakin arkadaslarinin arkadasi sanirim boyle aile baskisi da cikmis ama bu kisi cok mutsuz depresyonda seninle iletisim kuracak ama sen sana yaptigi haksixligi kabul etmeyeceksin gibi gozukuyor, yani bi ysnlis anlama hatts iftira gibi biseuden ayrilmissinz, ama ben senin baska bir yoldan gidecegini hissettim cinku sana yazdiginda bu kisi ile bitirmeyip bir arada yurutmeye calisacak gibi cokmis, sem de o sirada is cevrenden bi erkekle ilgilenmeye bsslayacaksin
selam canım uzun zamndır uğramadım topiğime . hoşgeldinnYaninizda banada yer varmi
aynen haklısın . gençliğimiz gitti .Ahh ahhh.. Degmezz.. Uzulmelere..
boşverr salla ben salladım . barıştım yine ayrılcam ama adam aramıyor etmiyor malın teki işte .Bende ayrıldım. Sabah tan bu yana sesini duyamıyorum
Bizimkisi öyle değildi bacım ya.boşverr salla ben salladım . barıştım yine ayrılcam ama adam aramıyor etmiyor malın teki işte .
nasıldı anlatsanaBizimkisi öyle değildi bacım ya.
Neyini anlatiyim ki. Herşeyimiz masum du iste. Gurbette sevdik birbirimizi. Ne zorluklar çektik. Simdi anlattıkça daha çok üzülürüm. Zaten kendimi zor tutuyorumnasıldı anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?