aşk acısı yaşayanlar .terk edilenler ,ayrılık yaşayanlar burda toplaşalım mı ?

Ya bazı soruları cvpsız bıraktı o..İçimde kalmasın istiyorum..
ooo ne sorular var geçmişte
boşver canım ya
boşver deyince boşverilmiyor biliyorum ama kabullenmek de gerekiyor
benim eski sevgilim evlendi mesela . hemde asla onu istemiyorum dediği eski sevgilisiyle
önce kabullenemedim kandırıldım dedim . sonra kabullendim
şimdi umrumda bile değil adam
senin durumunda belki dediğin gibi aynı ülkelerde olduğu için onu tercih etmiştir
çünkü buraya yerleşp yeni bir düzen kurmak zor bir yaştan sonra
seni oraya aldırsa avrupa mı neresi bilmiyorum ama sen iş bulamazsın orda
kolay değil yani dil problemi falan
tek maaşlada ev geçindiremez belki avrupa çok pahalı çünkü
ben böyle düşündüm .

CanAstroloji demiski
Akrep
İş yerinizde Ay tutulmasıyla değişim yaşayabilirsiniz.Sizin için herşey genelde uç noktada ve siyah veya beyaz var sizleri için.Gri renk tonunu hayatınıza taşımalısınız.Orta yolu bulmak sizi olumlu etkileyecek.Aşk hayatınızdaki olumsuz tavırlar karşı tarafı rahatsız ediyor.Bel ağrısı, diş ağrısı ve sağlıkla iligili sorunlar deneyimleyebilirsiniz.

valla doğru hep olumsuzlar herifler
benimki özür bile bekliyordur . o zaman bitsin istemiyorum dedim diye
hemen resti çekti demiştir kıza bak .demek basitmiş demiştir .

Ben çok değer vermiş ve de sevmiştim..O da sevmişti aslında..Kolay bulunmuyor bu duygu diye kıyamamıştım..Heleki benim şartlarım zor olunca ...Yurt dışında ben de çalışırdım..Kamudayım ama çalıştığım ortamı sevmiyorum burda zaten mutsuzdum...
Ah sorulara cvplar..

Seven erkek ne yapar eder gelirdi be canim :/ bosver bence onu su an düsündügüne degmez kimbilir napiyor gavur memleketlerine ...o eglenirken sen onu düsünüyorsun deger mi

aç kuzumm
kız seninkide akrepmiydi
bu topık akreğ mağduru .
yok terazi. ayy çok tuhaf bişi oldu az önce telefonda ki soruları bilgisayara aktarırken çookk çokk eski fotolar buldum. ayrıldıktan sonra yeni hat almıştı. bende yana döne arıtordum numarasını tanıdık gsm bayilerinden telefonunu bulmak için. tc si lazımdı yana döne aradım. bulamamıştım. anacım bu topiğe uğradım iki bişi yazdım hatırladım dangalağı. az öncede tc sinin olduğu foto dank diye karşıma çıkmasın mı ayy napsam ki

Nisanli olduguna emin misin? Bir kiz arkadasi mi sana soyledi? Belirgin bi kiz figuru cikmamis canim cunku.. Bir ask birlikteligi yok gibi duruyor, onun yakin arkadaslarinin arkadasi sanirim boyle aile baskisi da cikmis ama bu kisi cok mutsuz depresyonda seninle iletisim kuracak ama sen sana yaptigi haksixligi kabul etmeyeceksin gibi gozukuyor, yani bi ysnlis anlama hatts iftira gibi biseuden ayrilmissinz, ama ben senin baska bir yoldan gidecegini hissettim cinku sana yazdiginda bu kisi ile bitirmeyip bir arada yurutmeye calisacak gibi cokmis, sem de o sirada is cevrenden bi erkekle ilgilenmeye bsslayacaksin

Ayy bnde akrep mağduruyum. Benimkinden 28 gündür ses yok.. Geziyo eğleniyo ohh miss.. Bende inat ettim yazmıcam.. Bi satır yazmak ya bu kadarmı zor.. Zorla nefret ettiriyolar kendilerinden.. Bide yazmıyolar falan ya gözümde büyüttüm sanki ulaşılmaz.. Daha bi istiyorum bana gelmesini ama yok işte....

Nişanlı eminim.Hem ailesi biliyor..Ailesi beni severdi.Tr de annesşyle kızkardeşi.Hem kızı gördüm hatta ulaştım.Onla son konuştuğumuzda benim biraz olsun aklında oldupumu hissetmiştim.Sonra kızın facesini buldupumda 180derece ters döndü..Artık bana yazmaZ diye düşünüyorm.Engelledi ben kıza ulaşınca.Ama okadar kısa sürede bir aşkı bırakıp başka bir aşkla dolacağını düşünmüyorum.çünkü onda etkim büyüktü yine de biliyorum.üstelik ilk gözağrısı sayılırım..Nişanı kız istemiş muhafazakar bunlar...Belki de onu sevmiştir sevecektir beni unutup..Ama ben hep aralarında olacağım sanki bir süre.Yada mutsuz olurlarsa akla gelirim belki..Bizim birlşkteliğimizin bitmesi katakulliye gelmişti ..uzaklık iletşimsizlik...kavuşmak içşn ümitsizlik..onun depresifliği źaten hep vardı...O sırada bu kızla tanışmış.Kız peşine düşmüş annesi dedi.Kız nişanı istemiş..Bu da ümitsizliğe kapılmış belliki mesafeden ..Ona dayanmış...Depresifti zaten...Belki şimdi de öyle..Biraz çalışıp çıkan bir tip.Belki şimdi o kız için azmedecek belki de aynı olacak.Kız bu iş sorununu bilmiyor.Bakalım sabredecek mi..

İşyerinden biriyle kısa süre görüşmüştüm bu ellere verince.Ama olmadı istemedi..

Tşk ederim .
:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…