ask evliligi

Evet bende özeniyorum ama bilmiyorum var mıdır gerçekten öyle uzun yıllar süren evlilik açıkcası inanmıyorum

Ask bitiyor kizlar bi sekilde o buyu bozuluyor bence...kim istemez ama omur boyu askla sevebilecegi bi adamla evli olmayi ama ben bulamadim...artik bulur muyum allah bilir ;((

Dizilerdeki ve cevremdeki ask evliliklerine oyle ozeniyorum ki

önemli olan aşk evliliği değildir evliliği sürdürebilecek sevgiye saygıya sahip olmaktır.aşk bir gün biter.kadınların ev derdi çoluk çocukla uğraşmaları, erkeğin işi güç para kazanması derken her iki tarafta bıkıyo evlilikten.o yüzden hiç bi şey ilk günkü gibi olmuyo.

tamamen kisilik diyrm... ask tek basına evlılıkde olmuyr acıkcası dıger seyleri de dusunmek gerekir... heyecanı kaybetmemeye calsıırsan ask da hep surebılır belkı...tabı cok zor bı ıhtımal gerckcı olmak gerekırse

dizilerde,filmlerde izlediğimiz gibi tutkulu aşk var mıdır sahiden gerçek hayatımızda? bence yoktur.aşk geliyor ve geçiyor bence.:44:

evet aynen dizilerdeki gibi ask yasadık ilk üç yıl:)
sonra yavaş yavaş sakinleşti. 5 yılı devirince evlendik
bende yanarım yanarım o tutkulu ask zamanı evienemediğimize
coşkulu bir nikah düğün görsem burkulurum
cok sorumluluğumuz vardı, borç harç derken cok yıprattık o sıra bırbırımızı.
8 yıl oldu evlendıgımız. hıc cıcım aylarımı özlemedim:) su an daha uyumluyuz
güven, saygı, sevgi sıralaması evlilikte cok önemli
zaten ask en fazla 4 yıl sürüyormuş, gecıcı ama unutulmaz bi dönem ama:)

slm kizlar ben esimle tanisma hikayemi anlatim film gibi:alin size dizi: ben esimle soyle tanistim:esim antalyaya bi arkadasi ile tatile gelmisti bende cok denize gitmezdim malum antalyali olunca hergun deniz sikici oluyor.neyse dedim cok canim sikildi bugun gidim.giyindim gittim.tam merdivenlerden iniyordum uzaktan iki kisi hoplar ziplar ken gordun dedim grne serseriler dolmus..esimde o zman dusunmus gelen kiza bak waw diye.:)arkadasida demis nerden gordun kizi hemen:))megerse kaderi geliyormus.neyse ben indim asagiya guneslendim,sonra sahil bar'ina biseyler icmeye gectim.onlarda ordaydi..ben tabi gicigim onlara:)sonra baktim aralarinda haha hoho..eve biri kiz attim falan anlatiyor esimde haha hojo ip..ne faln sakalasiyorlar duyuyorum!Sonra buna bi ara baktim dedim gülüsü ne güzelmis,bakmimde simarmasinlar dedim..oda icinden demis ki ne hos kiz bi kere bile bakmadi bana diye:))sonra masalarinda bi kiz daha vardi..bana dedi ingilizce ben okey bilmiyorum sen oynarmisin!bende tabi dedim.esim ona almanca demiski osirada:cagirma o kiza sinir oldum diye!!bakmadim ya:))))sonra oturdum masaya cok samimi insanlardi ne yapiyosun calisiyomusun nerde yasiyosum falan butun erkekler kiskaca aldi beni:)ben suan esim olan adamin yaninda oturuyordum..gozlugu cikardi gozunden resmen dedim waw:))icimden tabi:))biz okeyde bayagi kaynastik benimki ile.ben ona tas cekiyorum okey cikiyor hep oyle bana cektirdi hep:))kotu olanda ben ogun bir ton tas caldim:))))yabanci arkadasi bilmiyor diye oarkandan izliyordu.demiski esime kiz bi ton tas sakliyor asagida..bunlar bize puanlari dusuk kendilerine fazla fazla yazmislarkaybettik..bem giderken dedi biz hep burdayiz gelmek istersen gorusuriz diye!!bem ikinci gun gittim ordalardi benim yanima geldi nasilsin iyimisin falan.gunlerden pazartesiydi..sohbet ettik biseyler ictik voleybol oynadik.ayrildik bana hic gel discoya gidelim falan gibi sulu sulu yaklasmadi,hosuma gitti.eve gitmis beni anlatmis herkese annesine falan.Sali:ben gene ordaydim onlar gemeden kolumu yaraladim kayaya carptim(tam pansuman olurken o geldi uzuldu tabi..annesiyle beni tanistirdi o gun annem diye..bayagi sohbet ettik..annesine bemi sormus sonra nasil kiz ama diye.Annesi de demis cok guzel ama cok bilmis birisi diye..kendisi cok bileni sevmez!!neyse ogun biz bayagi oturduk konustuk bilmiyorum tanisali 3gun oluyordu daha ama 40yil tanismista ayrilmis gibi bi yakinlik vardi aramizda! ben ona biriyle dugumum oldugunu ve dusunden sonra bazi nedenlerden hep nilahin ertelendigini sonra ayrildigimizi anlattim.neden ayrildigimida aradan bi sene gecmisti.ayrilali..oda bana anlatti hayatindan annesi babasi ayrilmislar annesiyle buyumus gayet samimiydi.kiz arkadaslarindan neden ayrilmis diye hepsimi anlatti.aramizda bir cekim vardi karsi koyamiyorduk.neyse gun harila bitti beni carsamba gunu icin bot turuna davet etti annesi kuzenleride gelecekmis dedi.bende kabul ettim.numarani ver sen bana ozman dedi yarin haberleselim dedi verdim.ama hic oyle sulu sulu msjlar armalar yapmadi.bi kere sordu kolun nasil oldu diye dedim iyi.yarin opucem kolunu gecer dedi.bende yazdim bana kotu davran yoksa asik olucam yazdim..Carsamba:sabah kalktim hazirlandim annesinim oldugu yerde beklemek icin anlastik.gittim annesiyle merabalastim.ama bekliyoruz bekliyoruz tur arabasi gelmiyor..neyse sonunda geldi..arabada herkes bama diyor x maffetti söförü simdi nolur sen söyle kizmasin.otobus diger duraktan onlarida aldi..esim bi kopuruyor ama ..ben daha aramizda bisey varmis gibi gormuyordum megerse obemi herkese anlatmis ki bana diyorlar sen sakinlestir:)bot turu cok guzel gecti..herkes bize sevgili gibi bakiyor ama degiliz.ne oldugumuzda belli degil..arkadas belki...neyse bem ona dedim ben varim yaninda ama sen digee kizlarla tanisabilirsin sorun degil.o lurmu oyle sen varsin cok saygisizlik diye..cevabi hosuma gitti.bonuslari birikiyordu bende..bot turundan sonra yururken bana bana dedi:ben evlenmeyi dusunuyorum artik zmani geldi dedi..bem anladim benden hoslaniyor.:)Čunku ilk tanistiğimizda bana ben uzun sure eclilik dusunmuyorum falan demisti bi konu arasinda.bende evlilik düsündügümü demistim.bende hakkinda hayirlisi olsun dedim..bana dedi yarin bizimle alisverise gelirmisin arkadasimla cikicaz.bemde persembe gunu icin ona tamam dedim.sonra cokxyorgundum otobüste omzuna yaslandim icimden geldi herkes birden bize bakti:)) ayrildik oradan.PERSEMBE:Beraber alisverise ciktik bir gomlekciye girdik.gomlek alicaklar adam bilmem kac euro diyor binlarda bi cingene gibi pazarlik yapiyorlar anlatamam.hosuma gitti.dogal davraniyordu yanimda.gomlegin dügmelerini ben iliklemistim o an bana oyle bi baktiki..anlatamam hala unutmam onu.Burda olmasak bem bilirim sana dedi..Sok!!sonra ogun yemek icin sozlestik acele eve geldim giyindim.bulusma yeri tanistigimiz yerdi.bemi gorunce telefonu düsürdü elinden konusma esnasinda:))))herkes bana bakiyordu rusu türkü almani cok hostum gercekten:)yemege gittik konustuk el ele tuttuk ilk defa.tuaf olanda aramizda konusulmus birsey yoktu sevgili olma konusunda.elini ver dedi verdim:))yurudum yemekten sonra bayagi uzun sohbet ettik.bana dedi:benim büyüdügüm yerde yemekten sonra belli kizin yataga gidecegi.bende dedim ben bakire degilim ama asla yapmam.benim tenime dokunan erkek benim esim olmali.neyseki ordan eve birakti beni belkiydi asiktik ama adi belli degil.mo ulkesine gidecekti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o senin elinde tatlım aşık olmak aşık oldugun adamla evlenmek kolay. önemli olan o aşka iyi bakmak ve o evliliğe özen gstermek.. ayrıca unutmaa emek verirsen kıymetli olur, değeriini yitirmez kolay kolay.. rbbim isteyen herkese çok mutlu sevdalar nasip etsinD

S

Devamini isteyenler icin yazabilirim.kim demis ask yok

ben aşk evliliği yaptım çok mutluyum çok şükür 5 yıldır eşimleyim benm tanışma hikayem çok güzl çok uzun birgün yazarım ve engüzelide sevgililer gününde tanışmamız iyiki eşimi tanımışm biz çok zor aşamalardan geçtik ve birbirimeze kavuştk hiçbir zorlukta birbirimize sırt dönmedik yılmadık tek eksiğimz çocuğumzn olmaması o da olur inşşşş

Senaryonun gidişatı sizin elinizde ..
Size değer veren ve sizi anlayan kişileri hayatınıza alın ve sonrasında aşkın toz pembe dünyasına adım atın..
Hayırlısıyla gerisi gelir hayırlı değil ise gerisi gelmez zaten..
Dizilerde iyi aşklar olduğu gibi kötü aşklarda var ne de olsa..
Filmin sonu hep iyi bitecek diye bir şey yok, bugün siz onlara hayran , yarın onlar size hayran..

valla al benden de o kadar o dizilerdeki kitaplardakileri geçtim burada bile ne güzel aşk hikayeleri okuyorum allah bize de nasip eder inşallah gerçi ben oldum olası odunları çektim kendime ama şeytanın bacağını kıracağıma inanıyorum

Son düzenleme:
O dizilerde ki ütopik erkekleri bekliyorsanız çok beklersiniz yok onlardan
Aşka gelirsek maalesef ilişkinin başlarındaki o heyecan zamanla yerini dinginliğe bırakıyor.Karşılıklı anlayışla ilişki devam ediyor.
Ama bu dinginlik değil ki isteksizlik,ilgisizlik vesaire.Aksine birbirini tanımış öğrenmiş iki insanın yola devam etmesidir.Önemli olanda bu uyumdur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…