- Konu Sahibi serenityjane
-
aşk güzeldir... çok çok güzeldir... 10 yıldır bir gram eksilmedi...
bir ömür mutluluklar diliyorum sizedarısı başımıza inşallahh
Dizilerdeki ve cevremdeki ask evliliklerine oyle ozeniyorum ki
Devamini isteyenler icin yazabilirim.kim demis ask yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Devamini isteyenler icin yazabilirim.kim demis ask yok
4senedir tanisyoruz.3.5senedir de evliyiz.o eski lanet olasi esim.beni rezil etti tum dunyaya.eger nisanlim sevdigim adam bana inanmassydi.suam bumlari yasamamis olacaktim.pesimi birakmadi manyak herif..bem bulmusum askimi ayrilmisiz gelmis beni sorguluyor.bir sene beni gizli gizli takip esicene omume cikip sahip ciksaydin askina.onla beni aldattigi icin ayrilmistim
Bizimki de film gibi.
Yıl 2008. Ben daha 18 yaşındayım, o 26.
O 7 yıl biriyle çıkmış, yeni ayrılmıştı biz tanıştığımızda. Beni çok masum bulduğu için birlikte olmak istedi.
Sevgiliydik, ama sevgili olduğumuzu gösteren hiç bişey yoktu. Ne bi güzel söz, ne bi güzel bakış, ne içten sarılma..
3 ay ite kaka devam etti bu sevgililik oyunu. Atölyesine giderdim, film açardı izlemek için, insan kolunu omuzuma koyar izler di mi ? Onu bile yapmazdı.
Ben yokmuşum gibi davranırdı. Ben de hayrandım ona resmen, değişik bi tipi vardı. Çok kalıplı, uzun boylu, dev gibi bi adamdı.
3 ay sonunda bana "olmuyo" dedi.
Eskiyi unutamama durumu vardı.
Derken ayrıldıııkk....
Zaten anlaşamıyoduk, çok farklıydık. Çok dokunmadı bu ayrılık bana, çünkü güzel yaşanmışlıklar yoktu.
Yıl 2010... Birbirimizi gördük. Barıştık. 2 Gün sonra hooop büyük bi kavga, ayrıldıkO arada eski sevgilisiyle barışmış fakat aldatılarak ve iğrenerek ayrılmıştı.
Yıl 2012... Tekrar geri geldi bana. Ama ben hayatıma başkasını sokmuştum ve onuın geri geldiği dönemde de kısa bi ayrılık yaşamıştık diğer kişiyle.
"Ben seni 2008 den beri tanıyorum, sana değer veriyorum herşeyden önce, aklımda şuan başkası var çünkü yeni ayrıldık, olmaz" dedim.
Bi kızdı ki, anlatamam. Aslında kızmamalıydı. Dürüst davrandığıma sevinmeliydi hatta.
Yıl oldu 2013. Bi bakarım ki televizyonda reklamlarda oReklamlarda görünce özlediğimi farkettim ama ulaşmadım. Aradan bi hafta geçmeden işyerime bi çiçek geldi. İşten çıkınca da arabasıyla şirketin önündeydi. Yine geri kabul ettim onu, zaafım vardı ona, hep içimde bi yerlerdeydi
Tarih 1 Mayıs'tı. Öyle hızlı ve güzel gelişti ki, şok üstüne şok yaşadım.
İlk 15 gün boyunca herr gün iş yerime çiçekler, çikolatalar, hediyeler yağdırdı.
4 Mayısta ise annesiyle tanıştırmak istedi, tamam dedim. Süslendim püslendim gittim.
(Bu arada adam deli divane aşık olmuş bensizlikte bana)
Ve 4 Mayıs akşamı evlenme teklifi etti ama ağlamaktan içim dışıma çıktı
Evlenme teklifi ise şöyle oldu ;
Çengelköy ün üst taraflarında çok sevdiğim büyük bi park var.
Orayı çok sevdiğimi bilirdi. Bi de çardak var orda. O gün oralardan geçerken dedim ki ; hadi aşkım parka gidip oturalım biraz.
Bi gittik, girerken volkanlar meşaleler. Büyük bi kalabalık. Asker gönderme numarası yapıyolar. Biz girince "en büyük asker bizim asker" bağırışları birden "en büyük damat bizim damat" a döndü :)
Bi çardak vardı. Tamamı sarı lacivert balonlarla ve heryeri mumlarla süslenmiş, yerde güller, masanın üstünde de büyük bi çiçek, renkli taşlar, güller, mumlar vs.
Benim sandalyem bile düşünülmüş, pembe kurdale ile süslenmiş.
Parka ses sistemi bile kurulmuş :) Şarkılarımız çalıyo.
Oturduk, evlenme teklifi ediyodu, genç kalabalık bağırmaya başladı "evet deseneeeee evet deseneeee" diye tezahurat :)
Evet diye nasıl bağırdım, anlatamamAlkışlar koptu. Kalkıp sarıldık, havai fişekler başladı :)
Sonra parkta dans ettik çardağın içinde. Daha sonrasında dilek feneri yakıp uçurduk.
Ve düşünceli kocam saolsun bu anların videosu var elimizde :)
Mükemmeldi. Hiç beklemiyodum.
Bi de parkta piknik yapan ailelerin bakışları o kadar güzeldi ki...
Jet hızıyla 18 Mayısta söz, 15 Haziranda Nişan, 18 Ağustosta da nikah oldu ve 7 aydır evliyiz
Dipnot: Eşim hala haftada 1-2 kere elinde çiçeklerle gelir <3
Okuyanlara şimdiden teşekkürler çünkü bayaa baya uzun oldu
İyide bu cokk guzelllsiz birbrnizin kaderiymissiniz . Allh mutlu mestt etsin:)
Bana 2008 de ayrıldığımızda "bu adam sana aşık olacak, kaybetmekten korktuğu için dizlerine kapanıp ağlayacak" deseler asla inanmazdm :)
Okurken bende inanamadım :))
Biz 7 aylık evliyiz ama arada sırada birbirimize "seninle evlendiğime inanamıyorum " diyoruz. Çünkü hiç anlaşamıyoduk. Gerçi biz hala anlaşamıyoruz ama çok seviyoruz birbirimizi :)
bende özenıyorum coooooooooooooooooooooooookDizilerdeki ve cevremdeki ask evliliklerine oyle ozeniyorum ki
var :) ablamla enıstem 16 yıllık evlıEvet bende özeniyorum ama bilmiyorum var mıdır gerçekten öyle uzun yıllar süren evlilik açıkcası inanmıyorum
full makyaj :))) aynı benkurtlar vadisini falan izleme o zaman sen hic :)
ben de sabah kalkar kalmaz full makyaj ve fonlu saca sahip hatunlara ozeniyorum ama ne yapacan :)
böyle bakmamak lazım...önemli olan aşk evliliği değildir evliliği sürdürebilecek sevgiye saygıya sahip olmaktır.aşk bir gün biter.kadınların ev derdi çoluk çocukla uğraşmaları, erkeğin işi güç para kazanması derken her iki tarafta bıkıyo evlilikten.o yüzden hiç bi şey ilk günkü gibi olmuyo.
var var :)) ama o evlılıkde suruyomudur bılmemdizilerde,filmlerde izlediğimiz gibi tutkulu aşk var mıdır sahiden gerçek hayatımızda? bence yoktur.aşk geliyor ve geçiyor bence.:44:
uzun yılllar cıkıpda gerı evlenmez sanıyordum ınsanlarıevet aynen dizilerdeki gibi ask yasadık ilk üç yıl:)
sonra yavaş yavaş sakinleşti. 5 yılı devirince evlendik
bende yanarım yanarım o tutkulu ask zamanı evienemediğimize
coşkulu bir nikah düğün görsem burkulurum
cok sorumluluğumuz vardı, borç harç derken cok yıprattık o sıra bırbırımızı.
8 yıl oldu evlendıgımız. hıc cıcım aylarımı özlemedim:) su an daha uyumluyuz
güven, saygı, sevgi sıralaması evlilikte cok önemli
zaten ask en fazla 4 yıl sürüyormuş, gecıcı ama unutulmaz bi dönem ama:)
sızınkını daha gercekcı daha hayattan buldum ve begendım bayıldım:) kac yasındasınızBen de aşk evliligi yaptim çok zorluklara katlanarak evlendik. İkimizin de ailesi bize karşı. 15 yaşındaydım, eşim 20. Bana ilk söylediği cümle, 'merhaba seni seviyorum'
6.5 yıl herkese karşı savaş verdik en kötü zamanlarda bile birbirimizden vazgeçmedik. Ayrıldığımız, kavga ettiğimiz bazı zamanlar oldu, her defasında daha büyük tutkuyla barıştik. Aşk acısının dibine vurduk bazen.
Beş parasız evsiz, karnımız aç gezdiğimiz günler de oldu, jakuzilerde keyif yaptığımız da
Sonunda 2011 de birden evlenmeye karar verdik ve 3 gün sonunda evliydik
Eşim bana sen hep filmlerdeki gibi yaşıyorsun der. Gerçekten de öyleyim, kendimi prenses sanıyorum
Eşim de böyle hissetmemi sağlıyor tabiki.
Aramızdaki saygıyı asla kaybetmedik, birbirimizin yanında hep dikkat ettik hareketlerimize. Çünkü aşkı bulmak kolay olsa da sürdürmek çok daha zor. Yakında 9. Tanışma yılımızı kutlayacağız inşallah ve hala onunla telefonda bile konuşurken heyecanlanıyorum <3
Butun hikayenizi okudum. Allah kalbi temiz insanlarin yanindadir. Sizinki de oyle olmus. Mutlulugunuz daim olsun masallah..
Konuya gelirsek, bence tutku cok onemli ve olmazsa olmaz. Ama mantik da muhim. Her ikisi de olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?