ask evliligi

2 ayda hanim bosayan adama ben guvenmem asla. Cinsel sorun yoktur, olsa dugunden once basladi sorunlar nisan atmak istedim aileler birakmadi demez. Ben olsam kesinlikle guvenmem boyle birine. Belli ki evlilik sorumlulugunu almamis tasin altina el koymamis hemen kacmis. Yazik bosadigi hanima.

Mrb aşk cok güzel birşey heleki ruh ikizini bulana ben eşimle taaa 5 yaşından beri tanışıorum almancı derdi hep bana kavga ederdik sonra yılar gectikce samimileştik ve acıldık almanyadan temeli dönüş yaptım ve sınavlara hazırlanıp birlikte polis okukunu kazandık allahım bizden yanaydı aynı okula düştük ve mezun olduk aynı yerde de çalışıoruz herkez derdi sıkılmıormusnuz diye sıkılmak da ne demek 1 sn ayrı duramıoruz her allahın günü birlikteyiz birlikte aynı guruptayız rlimte gidio birlikte geliyoruz bazen oluyor hiç gelemioruz meslektn dolayı ama gene de her yerde birlikteyiz şükürler olsun :)

Eğer öle kalıcı olsydi adı ♡âşķ♡ olmazdı... ama şnu biliorm ki sdce dizi filmlerde yok öle aşklar ama romantik komedi tadında berabrlik yasamai bilen erkk çk az...

ßůšr@

Dizilerdeki ve cevremdeki ask evliliklerine oyle ozeniyorum ki

onlar sadece dizilerde :)
sevmek ve sevilmek çok güzel bi duygu ama ille de aşk evlliliği çok mantıklı değil :) mantık diyorum evet çünkü aşk biten bi kavram bi heyecan elbet bitiyor. sevilmek önemli doğru insan olması ve düzgün insan olması önemli tabi burda gerçek bi mantık işlemeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…