Aşk evliliğimiz ve sonucu. Bizde sona geldik..

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Nerden anlatmaya başlayayım bilmiyorum.. 6 aylık evliyim, bu ayın sonunda ilişkimizin 1. yılı olucak ve kaçarak evlendik..
Aramızda çok büyük bir aşk vardı.. Çok ama çok sevdik.. Onun aşkına güvendim herşeyimi verdim ona. Kaçarken bile içim rahattı onun yanında olduğum için..

Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Ayda bir görüşüyorduk. İkimiz içinde çok zordu.. Aileme anlatmıştım onu. Önce karşı çıktılar sonra kabullendiler ama okulunu bitir dediler(üni. birinci sınıftaydım) tamam dedik, bekleriz. Bu arada onunla az görüşmemi istediler bende zaten ayrı şehirlerdeyiz ne kadar azaltabiliriz dedim böyle böyle sorunlar çıktı. Dayanamadım artık ve kaçmaya karar verdik. Ailem bana hiç kıyamaz onun için kabullendiler bu durumuda evime geldiler bazı eşyalarımı aldılar destek oldular..

Asıl problemi şimdi söylüyorum. Uzak olduğumuz için, sürekli görüşemediğimiz için göremediğim bişey vardı. Eşim çok sinirli bir insan. Küçücük bi konuda olsa asla tahammül edemezdi bana ya küfürlerle bağırırdı yada döverdi.
6 aylık evliliğimizde ondan yemediğim hakaret kalmadı, dayaktan morarmayan yerlerim kalmadı. Şuan bile sağ kolumda, bacaklarımda ve çenemde morluklar var. Nasıl dayandım böyle bir şeye dimi? Neden susup oturdum?
Önceleri çok sevdiğim için geçer dedim. Ama ne yazıkki öyle olmadı. Günler geçtikçe ben sustukça dayakların sayısı arttı.
Sonraki susmalarım korktuğum içindi cesaret edemedim.. Ne polise gitmeye ne de birilerinden yardım istemeye..
İş yerinde nasıl dikkat çektiğimi tahmin edebiliyorsunuzdur.. Müdürlerim, arkadaşlarım bana yardım etmek isteyen, beni benden çok düşünen o insanları dinlemedim hiç. Susmaya devam ettim. Düzelir belki dedim (içimden de çok seviyorum onsuz nasıl yaparım dedim).

Ama son bir haftadır yediğim dayakların ve hakaretlerin haddi hesabı yok. Çok yıprandım artık.. Dayanamıyorum bu duruma nasıl sustum bu kadar öyle çok kızıyorumki şimdi kendime.. Kendi kendimi hasta ettim ben, sürekli ağlıyorum gözümden yaşlar hiç eksik olmuyo artık.

Ailemin durumdan haberi yok. Şu halimi görseler zaten kahrolurlar.

Cesaretimi topladım ve kararımı verdim. Doktordan rapor alıp ve polise gidicem. Gerekirse sığınma evine başvurucam. Çünkü eşim beni defalarca ölümle tehdit etti eğer ondan ayrılmaya kalkarsam diye.. Ya adam olucaksın yada ölüceksin dedi bana geçen gün. Hala daha korkuyorum çünkü psikolojim o kadar bozuldu ki sağlıklı düşünemiyorum. Eğer burda kalırsam dayağa devam edicek düzelmicek biliyorum
Nolur bana bi akıl verin, bişeyler söyleyin. Yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle git polise ömür boyu bununla mı uğraşcaksın memursun mesleğinde var adam öldürmek okadar kolay mı korkutmak için söylüyor kesinlikle ailenede anlatıp yardım tek başına belki altından kalkamazsın henüz çocuk yokken bitir bu işi

Karakola gideceksin, rapor alacaksin ve bu isi bitireceksin, baska yolu yok. Esas kalirsan dedigini yapabilir, bugun olmazsa yarin. Bir an once kurtul bu adamdan. Zaten bu sekilde devam edersen ne ask kalir ne sevgi, psikolojik bunalim ve korkudan baska..

canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna keşke biraz daha tanısaydın evlenmeden önce tabiki hayat böyle devam etmez bişeyler yapman lazım sana akıllancaksın dediği konular ne

korkudan dolayı elın kolun bağlı...nasıl korkmuşsan artık...harekete geçir kendını, bunun sonu yok..ayrıldıgın zaman iyiki yapmışım diceksın kendıne..

ailene anlat. kaçtığında bile arkanda olan aile, böyle bir durumda saçının teline bile kıyamadıkları kızlarının arkasıda olur elbet.
iş işten geçmiş, ne yazsam boş...acelen neydi, derdin neydi, nasıl güvendin 6 ay uzaktan tanıdığın birine de kaçıp gittin okulu bırakıp aileni çiğnedin demek faydasız. inşalllah durumundan ders çıkaran birileri olur.
hayatın tehlikede madem, şu sıralar uyarına git, ama en kısa zamanda mutlaka kaç oradan. raporunu al, savcılığa şikayet et.
ve tekrar söylüyorum ailenden saklama!

Toplam 6 ay görüştüğün biriyle kaçarak evlenerek hayatının hatasını yapmışsın.
Ama bu böyle devam etmek zorunda değil.
Kesinlikle rapor al,geciktirme de rapor işini hemen yarın hallet bunu bence.
Sonra ailenin yanına git,şikayetçi ol ve hemen boşanma davası aç.
Tehditlerinden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulun.
Korkma!korkarsan bütün hayatın pişmanlık içinde geçer.
Ayrıca hala onsuz ne yaparım demene inanamıyorum.
Bu evlilik değil ki!
Aileni mutlaka durumdan haberdar et.Tek başına adım atma.

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun ama onunla yaşamaya devam ettiğin sürece geçmeyecek. Daha 6 ayda bu haldeysen ilerleyen zamanda ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. Çalıyorsun kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun, ailen anladığım kadarıyla sapasağlam arkanda onlara bu durumu anlat sonrda hukuki süreci başlat, zor ve sıkıntılı bir süreç geçireceksin ama sonunda ondan kurtulup hayata yeniden merhaba diyeceksin. Allahım seni korusun güç versin. Dualarım seninle,

ooooffff offf be canım seni sevgiliyken bile döven söven adamla nasıl evlendin madem şimdi bitireceksin ailenide arkana alarak yap mazalllah sana bişey yapmasın. Arık koruma veriyorlar, talep et gerekiyorsa hemen avukat tut karakola avukatınla git malesef hala kocandır deyip barıştırmaya çalışıyorlar, tutanak tutmuyorlar. allah yardımcın olsun canım

canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna keşke biraz daha tanısaydın evlenmeden önce tabiki hayat böyle devam etmez bişeyler yapman lazım sana akıllancaksın dediği konular ne

Doğru dürüst tanıyamadım çünkü çok uzak şehirlerdeydik ayda bir görüşmemizin dışında tek aracımız telefondu. Saatlerce konuşuyorduk telefonda. Küçücük şeylere sinirlenip bağırıp çağırıodu bana soruncada uzaktayız işte seni özlüyorum onun siniriyle oluyo böyle. Bende inanıyordum yada inanmak istiyordum.

Sinirlenip beni dövmesinin sorumlusu benmişim. Onu sinirlendirmicekmişim sinirlenirse dövermiş hiçte üzülmezmiş. Ama sinirli bi yapısı olduğu için her şeye sinirleniyo. Mesela sabah işe giderken evden çıktım yada işten dönerken çıktım diye msj atmayı unutuyim bağırır çağırır. Kaç defa oldu böyle.. Ondan izinsiz ailemi yada kız arkadaşımı ariyim sinirlenir.. Ondan izin almadan bakkala gidiyim sinirlenir.. Böyle konularda adam olucam yani ona asla cevap vermicem sözünden çıkmıcam..

Cevaplarınız için teşekkür ederim hepsini dikkatlice okuyorum zaman buldukca cevaplamaya çalışıcam. Başka mesaj atamıcam bugün ayrı odalardayız gelip beni görmesin pc başında. Zor bi gece olucak hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık.

Yillarcada konussan anlayamazdin,cünkü evlenmeden önce onu sevdigin icin konduramiyorsun,ne söylese kanma modundasin cünkü.

Hangi devirde yasiyoruz yahu bu ne bicim fikirler,düsünceler.Bu kadar basit seyler icin insana bagirilip dövülürmü.Önce o adam olsun,adam olmak karisini dövmekle olmuyor maalesef.

Derhal kaçıp kurtarın kendinizi o caninin elinden,aşkmış aşkı batsın !!!

Hangi devirde yaşıyoruz tuvalete giderken de haber verin bari,yoksa beyimiz adam olmamakla suçlar sizi

varya sinirlerim zıpladı yaaaaaaaaaaa erkekler erkekler erkeklerrrrrrrrrrrrr reesmen sinirim oynadı adamlıgı unutmus o oyuzden senden adamlık arıyo aama nafile bulamaz adam degil cunku

bıktım bu erkeklerden çoğu aynı zaten birazda bizde hata var her dediklerine kanıyoruz ...

allah yardımcın olsun cnm inşallah en kısa sürede kurtulursun

kusura bakma ama seni döven eşin resmen hastaaaaa bir an önce darp raporunu al ve ailenin yanına git.tekrar okuluna geri dön ve kendine tertemiz bir sayfa aç....umarım bundan sonra ayakların yere sağlam basar. aşk dediğin nedirki gelip geçer......

genelde kaçarak evlenenlerin arkasında aileleri olmadığı için eşinde seni sahipsiz görmüş vurdukça vuruyor. çözüm için bir şey diyemem ama ya şikayet edersin gerekli mercilere değişmesini beklersin ya sineye çekersin böyle devam eder ya da ailenin yanına dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…