- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Nerden anlatmaya başlayayım bilmiyorum.. 6 aylık evliyim, bu ayın sonunda ilişkimizin 1. yılı olucak ve kaçarak evlendik..
Aramızda çok büyük bir aşk vardı.. Çok ama çok sevdik.. Onun aşkına güvendim herşeyimi verdim ona. Kaçarken bile içim rahattı onun yanında olduğum için..
Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Ayda bir görüşüyorduk. İkimiz içinde çok zordu.. Aileme anlatmıştım onu. Önce karşı çıktılar sonra kabullendiler ama okulunu bitir dediler(üni. birinci sınıftaydım) tamam dedik, bekleriz. Bu arada onunla az görüşmemi istediler bende zaten ayrı şehirlerdeyiz ne kadar azaltabiliriz dedim böyle böyle sorunlar çıktı. Dayanamadım artık ve kaçmaya karar verdik. Ailem bana hiç kıyamaz onun için kabullendiler bu durumuda evime geldiler bazı eşyalarımı aldılar destek oldular..
Asıl problemi şimdi söylüyorum. Uzak olduğumuz için, sürekli görüşemediğimiz için göremediğim bişey vardı. Eşim çok sinirli bir insan. Küçücük bi konuda olsa asla tahammül edemezdi bana ya küfürlerle bağırırdı yada döverdi.
6 aylık evliliğimizde ondan yemediğim hakaret kalmadı, dayaktan morarmayan yerlerim kalmadı. Şuan bile sağ kolumda, bacaklarımda ve çenemde morluklar var. Nasıl dayandım böyle bir şeye dimi? Neden susup oturdum?
Önceleri çok sevdiğim için geçer dedim. Ama ne yazıkki öyle olmadı. Günler geçtikçe ben sustukça dayakların sayısı arttı.
Sonraki susmalarım korktuğum içindi cesaret edemedim.. Ne polise gitmeye ne de birilerinden yardım istemeye..
İş yerinde nasıl dikkat çektiğimi tahmin edebiliyorsunuzdur.. Müdürlerim, arkadaşlarım bana yardım etmek isteyen, beni benden çok düşünen o insanları dinlemedim hiç. Susmaya devam ettim. Düzelir belki dedim (içimden de çok seviyorum onsuz nasıl yaparım dedim).
Ama son bir haftadır yediğim dayakların ve hakaretlerin haddi hesabı yok. Çok yıprandım artık.. Dayanamıyorum bu duruma nasıl sustum bu kadar öyle çok kızıyorumki şimdi kendime.. Kendi kendimi hasta ettim ben, sürekli ağlıyorum gözümden yaşlar hiç eksik olmuyo artık.
Ailemin durumdan haberi yok. Şu halimi görseler zaten kahrolurlar.
Cesaretimi topladım ve kararımı verdim. Doktordan rapor alıp ve polise gidicem. Gerekirse sığınma evine başvurucam. Çünkü eşim beni defalarca ölümle tehdit etti eğer ondan ayrılmaya kalkarsam diye.. Ya adam olucaksın yada ölüceksin dedi bana geçen gün. Hala daha korkuyorum çünkü psikolojim o kadar bozuldu ki sağlıklı düşünemiyorum. Eğer burda kalırsam dayağa devam edicek düzelmicek biliyorum. Nolur bana bi akıl verin, bişeyler söyleyin. Yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim...
canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna keşke biraz daha tanısaydın evlenmeden öncetabiki hayat böyle devam etmez bişeyler yapman lazım sana akıllancaksın dediği konular ne
Yillarcada konussan anlayamazdin,cünkü evlenmeden önce onu sevdigin icin konduramiyorsun,ne söylese kanma modundasin cünkü.Doğru dürüst tanıyamadım çünkü çok uzak şehirlerdeydik ayda bir görüşmemizin dışında tek aracımız telefondu. Saatlerce konuşuyorduk telefonda. Küçücük şeylere sinirlenip bağırıp çağırıodu bana soruncada uzaktayız işte seni özlüyorum onun siniriyle oluyo böyle. Bende inanıyordum yada inanmak istiyordum.
Sinirlenip beni dövmesinin sorumlusu benmişim. Onu sinirlendirmicekmişim sinirlenirse dövermiş hiçte üzülmezmiş. Ama sinirli bi yapısı olduğu için her şeye sinirleniyo. Mesela sabah işe giderken evden çıktım yada işten dönerken çıktım diye msj atmayı unutuyim bağırır çağırır. Kaç defa oldu böyle.. Ondan izinsiz ailemi yada kız arkadaşımı ariyim sinirlenir.. Ondan izin almadan bakkala gidiyim sinirlenir.. Böyle konularda adam olucam yani ona asla cevap vermicem sözünden çıkmıcam..
Doğru dürüst tanıyamadım çünkü çok uzak şehirlerdeydik ayda bir görüşmemizin dışında tek aracımız telefondu. Saatlerce konuşuyorduk telefonda. Küçücük şeylere sinirlenip bağırıp çağırıodu bana soruncada uzaktayız işte seni özlüyorum onun siniriyle oluyo böyle. Bende inanıyordum yada inanmak istiyordum.
Sinirlenip beni dövmesinin sorumlusu benmişim. Onu sinirlendirmicekmişim sinirlenirse dövermiş hiçte üzülmezmiş. Ama sinirli bi yapısı olduğu için her şeye sinirleniyo. Mesela sabah işe giderken evden çıktım yada işten dönerken çıktım diye msj atmayı unutuyim bağırır çağırır. Kaç defa oldu böyle.. Ondan izinsiz ailemi yada kız arkadaşımı ariyim sinirlenir.. Ondan izin almadan bakkala gidiyim sinirlenir.. Böyle konularda adam olucam yani ona asla cevap vermicem sözünden çıkmıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?