Aşk evliliğimiz ve sonucu. Bizde sona geldik..

Şu anda haksız konumundaki kişi eşiniz. Ama onu affedip geri dönüp yeniden şiddet gördüğünüzde (yani dayak yediğinizde) bunu tek suçlusu eşiniz olmayacak. Açık açık fırsat verip sonra neden böyle oluyor demeyin.

boyun eğme cnm yoksa böyle devam eder ama korkuyorsun da.

Allah yardım etsin inşallah bi an önce sıkıtılardan kurtulur,yeni bir hayata başlarsın..

canım havlayan köpek ısırmaz..bu sekılde bı hayat gecıremezsın..dırek aılenle konus ve hallet bu durumu.
aılen senı boyle bı psıkopattan dayak yemen ıcınmı dogurdu yaa..
azcık kendı degerını anla ve hayatı kendıne zehir etme..
bu forumda avukat olan arkadasar var onlardanda yardım alabılırsın ne yapman konusunda.

Çok severek evlendik diyosun..Aramızda aşk vardı dayanamadık kaçtık diyosun..

İnsan hiç bu kadar sevdiği bi insana kıyabilir mi ?

Bence sadece SEN sevmişsin..Tmm insan sinirli olabilir eli de kalkabilir ama bu kadar da değil morartmalar falan ..

Bi de kaçıp gelince el mahkum diye düşünmüştür..

Bi erkek nasıl ALLahın ona emanetine kıyar yaa..Bu insan hadi seni sevmese bile ALLAh korkusu da mı yok merhametinde mi yok..

NEdir yani derdi ? Senin bu kadar dövmesi ..

ALLah yardımcın olsn cnm..Bence hiç uzatma o da ALLAhından bulsun inş..

ayrıl diyorum ben kolay koly ayrıl demem kimseye ama ölene kadar düzelmez bu durum kendi hayatını kurtar canm ailenede anlat onlardan başka kimsen yok

okudugum kadariyla ayrilmissin bile,cok iyi yapmissin
bence 3 ayda bekle 5 ayda bekle karar almayi aceleye getirme
ama dusunurken sunu aklinda bulundur,seven insan asla ve asla dovmez
sen (bunca yil bile diyemiyorum cunku topu topu 6 ay gorusmussunuz) tek tarafli sevmissin

bi dusunsene sen o sevdigin adamin senin yuzunden gozyasi doktugunu gorsen dayanirmisin.bu yoldan karar ver

haberlerde kocaları tarafından öldürülen kadınların hiç izlemiyor musunuz ?
ne kadar benzer bir hikayeniz var farkında mısınız .
canınızı kurtarın bence
eşiniz insan değil belli ki

Kurtulduguna sükür etmiyorsun ve simdilik gittim ama belki dönerim 3 ay sonra nasil düsüenbiliyorsun ?

En güzel zamanda ayrilmayi basarmisin, 6 ay.... ailen kabul etmis arkanda ailen var, cocugun yok... kalamak icin hic bir sebebin yok, sen kendine sebeb ariyorsun....

Vallah bunun üzerine sen eger dönersen suc da senin suclu da sensin... tek tarafli sevmeye razi oldukdan sonra daha düzgün birini sev ona git....

Neyse hayat senin....

canım çok çok geçmiş olsun. bende diğer arkadaşlara katılıyorum kendini biraz toparlmışken harekete geç yoksa senin için çok geç olabilir ve ailene anlat saklama, bak kaçtığında bile arkanda olmuşlar eminimki ellerinden geleni yaparlar. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…