Aşk evliliğimiz ve sonucu. Bizde sona geldik..

Bişeyi merrak ediyorum.Bu adam herşeye mi tepki gösteriyo yerli yersiz mi şiddet uyguluyo? hiç sakinleştiği senin ilk tanıdığın adam olduğu zamanlar yok mu ? yine acele verilmiş bir karar ve sonuçlar ortada.Bİlemiyorum boşanman en mantıklısı olacak ama belki de onunla iletişime de geçebilirsin.Hiç bi insan bu kadar cani olamaz sanırım...​

Bu adamin duzelecegi yok, sinir ahstasi gibi birsey herhalde. Bizler hayvanlara bile kiyamazken biri birsey yaptiginda icimiz cizlarken bir insan nasil esini dover?? Allahim Rabbim oyle insanlardan bizleri ve yavrularimizi uzak tutsun.

Evlilik kararini zaten cok acele vermissin bana kalirsa, neyseki genede ailen cok iyi insanlarmis ki buna ragmen sana onca destek vermisler. Seni kinamiyorum yanlis anlama benimde bacim var evladim olacak Allah kismet ederse, kimin ne olacagi belli degil. Ama cahilligin verdigi birsey olsa gerek…keske sana ilk vurdugunda bosansaydin isler buraya gelmeden. Bir an once kurtul bu adamdan, nasil yaparsin bilemiyorum. Cunku birinin golgen gibi pesinde olmasi soz konusu… seni mutlu mesut sanarken sen her tarafin morlar icinde geziyorsun. ailene konuyu ac derim, gene ne varsa insanin kendi ailesinde var.

ortada bir aşk evliliği olmamış, sen ona tek taraflı aşık olmuşsun. eşimle ben karşılıklı aşk ile evlendik aşkımız hiç azalmadı 3 seneye rağmen hep arttı. eşim bana değil vurmak kırıcı tek söz bile sözlemedi beni bir kez olsun ağlatmadı. o yüzden karşılıklı aşk evliliğini tavsiye ederim. bence adam da ayrıca psikomanyak. sinirli döven ölümle tehdit eden biri normal bir insan olamaz. odun bir erkek de olamaz baya hasta ruhlu

şerefsizin gücü sanamı yetiyormuşş sıkıyosa bir erkege kolunu kaldırsınnn neymiş dayak atmak görsünn bu dayak atan kanı bozuk heriflerin yanına kar bırakmayın arkadaşlar susmayın yazık günah deilmii siz canınızı çöplüktenmi aldınızz benimde eşim ilk ayımda 1 tokat indirdi tokatta deil yumrukk iki üç günn çenemin agrısıyla geçirdim ve eşim tamamen gözümden düştü ikinci kez o kolu kalksnn isterse gebertsin öldürsünn adamsa tabi o kolunu kırar öle geberrim oda ömür boyu benden hatıra kalır ben ölmüşüm ölmemişim umrumda olmaz biz köle deilizz sevgiymişşş aşkmış boş hepsii seven insan o koluunu kaldırmaz 6 ayda bu duruma geldiysen sonun yok güzelim al raporunuu ver polisee çeksin şerefsizz polisede rica et iyi bi dayak atsın bakalım nasıl bi duyguymuşş bak gene geldiler bana (

Sakinleştiğinde tanıdığı ilk adam olsa ne olur olmasa ne olur ?
Bir defa şiddete yöneldiği zaman karşısındakinin onurunu, sevgisini herşeyi hiçe sayıyor demektir.
Birde bunu defalarca tekrarlıyorsa bunu düşünmenin ne anlamı var ?
Öldürülmeyi mi bekleyecek sevdiğini düşündüğü o adam tarafından ?

Özellikle bazı erkekler bazı kadınları çok üzüyorlar. O kadın o an kahroluyor.
Sonra erkek özür diliyor, binbir takla atıyor affettirmek için, kadın affediyor.
AMA HER KAHROLUŞ BİR ELEM KOYUYOR İNSANIN VUCUDUNA, SONRA BU ELEM İLERDE BÜYÜK BİR HASTALIĞA YA DA TUM SEVİNCİN MUTLULUĞUNUN BİR DAHA KAZANMAMAK ÜZERE KAYBINA YOL AÇIYOR. Hayat bunu yaşamamızı gerektirmiyor, çok kısa ve kimse için değmiyor.

Yerli yersiz şiddet uygulama diye birşey yok. İnsan ''insanlıktan çıkmışsa'' şiddet uygular, bunda karşısındakinin herhangi bir suçu yok.
Elbetteki cani insan çok, aklımızın alamayacağı şekilde canilik yapan cani çok sebepsiz yere.

Aciz,ruh hastası bir erkek müsveddesi daha.çılgına dönüyorm şu şiddet olayını duydukça.aynı şiddeti birileri de ona uygulasa ne hisseder acaba hem fiziksel hem de ruhsal olarak.Allah eşinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.çok sinirlendim yahu.siz de bir dakika bile düşünmeyin,ve hemen gerekeni yapın lütfen.kurtarın kendiniz bu ruh hastasından.Allah yardımcınız olsun.

aile gözünden sakınsın büyütsün elin herifi gelsin anasının kuzusuna zulüm etsin Allah o adamı ıslah etsin...
sende daha fazla durma yoksa dayaktan ölüceksin

Bazı adamların malesef ruhları bozukk oluyor, seninkide onlrdan biri. Yol yakınken daha fazla zarar görmeden kaç kurtar kendini canım

Off bacım offf nasıl bir aşktı cahillikti bu.. Universiteni bırakıp aşık olduğun adama kaçıyorsun ..
Rabbim kimseye böyle cahillik ettirmesin..Burayı okuyan genç kızlara örnek olsun..
Bu saatten sonra yapacağın şey, cesaretini toplayıp polise gideceksin... TVlerde görüyoruz hergün bir şiddet olayını..
İnşallahh bir an önce kurtulursun bu adiii herften hayırlısıyla yepyeni bir hayat kurarsın kendine..

Aslında görünen köy kılavuz istemez hesabı, sen sadece gördüğün şiddetin etkisi altında sinmiş vaziyette fark edemiyorsun.
Adamın yapmak istediği belli, canı sıkıldı dövsün, aklı esti dövsün.. Kendisine köle edinmek istemiş o, bir eş veya hayatını paylaşacağı insan istememiş.
Peygamberimiz (S.A.V.)'in hadisidir "kadına mendili düğüm yapıp dahi vurmayacaksınız".. Gerisini varın siz düşünün.
Şu mubarek aylarda, Kimsede Allah korkusu dahi kalmamış... Anca kadına yetsin bunların gücü...

Yapman gereken babanı aramak! Seni gelip almasını söylemek!
Doktora baban ile git al raporunu, git polise sonrasında gereken neyse onu yap.
Hiç birşekilde arkana dahi bakmadan, baban evine dönmen en sağlıklısı...

Neler duyduk haberlerde? Siz hiç mi izlemediniz bunları?
Bir de çalışıyorsunuz. Hiç mi etrafınızda sohbeti geçmedi kocası tarafından defacalarca bıçaklanan kadınların?
Yaşanan vahşetlerin? Hala mı ders almıyoruz? Hala mı boyun eğiliyor böyle adamlara?

Rabbim seni korusun inşallah. Ama hiç birşey yapmadan el açıp "Allah benim yardımcım" olsun demekle olmaz bu işler.
Eğer kurtulmak istiyorsan en önce sen çabalayacaksın, sen çabalamadan olmaz!

O adamı da Allah ıslah etsin... Senin çektiğin acıları yaşatsın inşallah...

Canım böyle evlilik olmaz.. belki sen onu seviyorsun ama o seni sevmiyor demekki.. yoksa sana el kaldırırmıydı hiç.. bence hemen kaç o evden.. bu hayat değil.. ailene de durumu anlat.. aileler çocukları ne hata yaparlarsa yapsınlar kabul ederler.. hayatının engüzel yıllarını bu şekilde harcama.. Allah yardımcın olsun..

çok üzüldüm, büyük aşklar böyle son bulunca çok üzülüyorum.
keşkeler uzar gider şimdi, okulu bitirseydin keşke, iyice düşünseydin keşke,...... ama bi sonu gelmez bu keşkelerin.
sen artık hakkını aramak için elinden geleni arkana koyma. sana bütün bunları yaşatandan hukuki yollarla hakkını al.
önce doktor raporu almalısın, ev sana tahsis edilerek eşine eve yaklaşmama cezası verilecektir. kapı kilidini değiştirirsin, bir müddet eve giremez. evin önüne veya kapına gelip taşkınlık yaptığı anda polisi ararsın. sonra boşanma-tazminat ne gerekiyorsa yaparsın ve şiddet gördüğün için kazanırsın. eğer şiddet raporlandırırsan, yani doktora gidip rapor alırsan çok iyi olacaktır senin için. birde sana karşı küfürlü konuşmaları oluyorduysa bunu da tanık olan biri varsa onunla ispatlarsan çok iyi olur. sana karşı tehdit-hakaret içeren mesaj gönderirse silme sakın. delil olacaktır senin için.
mutlaka ama mutlaka polise git, hakkını ara. sen sustuğun için olmuş bütün bunlar.
ilk başta tepkini göstermiş olsaydın olmazdı bunlar. sessiz kalmak çözüm değildir.
bu saatten sonra geleceğe bakmalısın, ailen kızar belki ama sonuçta sana sahip çıkacaktır. bi kaç gün söylenirler, sonra onlar da sünger çekerler
inşaallah en kısa zamanda kurtulursun bu insan denilemeyecek, hatta başka ona uygun bi sıfat bulunamayacak kişiden

Ne kadar aciz erkekler karşındaki güç olarak senden zayıf vurursun tabi
Kendilerini tatmin ediolar bu sekilde zavallılar
Canım bencede düşündüğünü yap al raporunu korkuosan başvuru sığınma evine ya da koruma iste
Bağışlayin bı atasözü vardır havlayan köpek ısırmaz die tam da uyduu die düşünüyorum

raporunuzu alin,polise basvurun..ayrica ruh ve sinir hastaliklari hastanesine sikayette bulunun..ve sessiz kalmayin,sessizligin ardindan herzaman daha buyuk felaketler gelir..
Allah yardimciniz olsun,esinizide islah etsin..

Canım anlattıklarınıza çok üzüldüm.Eşin seni gerçekten sevmemiş.Seven insan bakmaya kıyamaz.Ama seninki ruh hastası :öncelikle Ailenize haber verin.Sonra hastaneden darp raporu alın.Savcılığa gidin.6 aylık cicim aylarında bu böyle ise sonunu düşünemiyorum.Bence çocuk falan yokken kurtulun o ruh hastası insandan.Kölesi değilisiniz.Allah insana bir yaşam hakkı veririyor.Neden ızdırap çekesiniz.BOŞAN derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…