Aşk evliliğimiz ve sonucu. Bizde sona geldik..

cnm dediğin doğru bu adam iflah olmaz

polise git dr.raporunu falan al.... muhakkak...

eşyalarını ona hissettirmeden topla ve aniden çek git sana öldürürüm diyen adam kırılmayan kemiklerinide kırar farkederse

Havlayan köpek ısırmazmış derler.. Ürüsün kendi kendine. Korkma hiç.

evlenmek için çok acele etmişsin bunun hiçbir açıklaması yok suçun yarısı sende malesef kusura bakma okurken düşündüklerimi aktarıyorum sen cahil bir kız da değilsin üstelik ünv.kazanmış gitmiş insansın ama 1.sınıftayken kaçmışsın dayanamadığın neydi onu da anlamadım, fazla görüşmeyin demiş ailen zaten istesenizde görüşemezsiniz ki ayrı şehirlerdesiniz biz eşimle tam 4 yıl bekledik hem de o ünv.deyken bekledim onu ben inandım güvendim şimdide çok mutluyuz çünkü beni gerçekten sevdiğini biliyorum o da beni bekledi 4 yıl siz hoppa tanış paldır küldür 6 ayda kaç ailesini ne kadar tanıdınız ki neyse bunlar için artık çok geç sanırım ama örnek olmalı okuyan bekarlara.kesinlikle bun bu şekilde devam ettirme çocuk falan da düşünmüyorsundur zaten ailene de durumu bildir seni anlayacaklardır polise git en kısa zamanda karısını döven adamdan herşeyi beklerim ben

Bu adam iflah olmaz kaç kurtar kendini sığın ailenin yanına gencecik yaşında yaşadıklarına baksana yazık değilmi sanada ...

Giden hayatını geri verebilecekmi bu indsan sana hayır vermeyecek dahada almaya çalışacaktır inan..

Onun için kaç kurtul hayatına yeni bir yön ver şimdiden...

Doğru karar vermişsin bence de darp raporunu alıp kesinlikle şikayet etmelisin,Allah yardımcın olsun..

canım o kadar üzüldüm ki durumuna, sakın bu adamın düzelmesini bekleme. düzelmez çnk. bnm annemde seneler boyunca boşanmadı, bu eziyeti çekti ama onun büyümesini beklediği 2 çocuğu vardı. sen sakın bekleme. karakola git, hastaneye git darp raporu al. almassan kimseyi inandıramassın. Allah yardımcın olsun. Ailene şuan haber vermek istemiyosan bile herşey netlik kazandığında, sen darp raporunu alıp resmen şikayet ettiğinde valizini topla, o adama görünmeden çık ailenin evine git. inşallah tez zamanda kurtulursun kardeşim.

Çok yazık etmişsin kendine canım yaaaa.Ne gerek vardı deli gibi sevgiler bile sönüyor.Boşuna yakmışın kendini.Keşke eğitimi tamamlayım uzun yaklaşık 1.5 sene gibi bir flörtten sonra evlenseydin diyeeğim ama olan olmuş.Artık koruma talep et çok zor durum.Ondan boşanmalısın bu böyle sürmez ölürsün Allah korusun.Hayatını sıfırdan yapılandırma zamanın çoktan gelmiş bi cesaret sadece...

Arkadaşımın kardeşi üni. 2. sınıftayken (bu kış) biriyle kaçtı ve evlendi. hepimiz çok şaşırdık. ama ne oldu daha yaz girmeden anne evine geri geldi. Aile hayır diyorsa sizin kötülüğünüzü değil iyiliğinizi istiyordr.

Anladığım kadarıyla aileniz arkanızda. Aileniz olmasa bile bu adamı çekmeyin işiniz gücünüz varmış. Darp raporunuzu alın, şiddeti yada evin içinde yaşanan küfürleri vs kameraya çekebilirseniz onuda yapın. (kuzenimide eşi dövmüş darp raporu alıp polise şikayet etmşti. bizim eski damat kuzenimin kendi kendini darp ettiğini söylemiş polislere)

Bir kadın bunu hiç hak etmiyor lütfen kendinize saygı duyun...

seni o kadar iyi anlıyorum ki...

bir yandan aileni dinlememiş olmaın ezikliği, aşkının hayal kırıklığı ve en önemlisi korku... bu işin ayrılmayla bitmeyeceği kurtulamayacağın korkusu...

Allah yardımcın olsun ve öyle bir hikayen olsun ki, herkese örnek olsun inşallah. "bakın yapılabiliyormuş, boşanarak kurtuluyormuş insan" diyelim inşallah

Allah yardımcın olsun cnm

olan olmuş artık şimdiye kadar durman hataydı zaten ama neyse...

çocuğun fln olmadan bu işi sonlandırın derim

hemen bi darp raporu al elinde bulunsun sonra da sığınma evinden önce ailene mutlaka durumu bildir

insanın evladı en zayıf noktasıdır asla kıyamazlar

peki k.v nin bu durumdan haberleri var mı ne diyolar

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Lütfen kararlı ol ve git polise,inan bitmez başka türlü bu çile.Daha küçücüksün,yazık değil mi sana?Annen baban boşanınca biraz üzülebilirler ama bu çektiklerini görseler ciğerleri yanar inan.Daha fazla eziyet etme kendine .Git ailenin yanına okulunu bitir,daha önünde çok uzun bir hayat var,BÖYLE GEÇER Mİ BU HAYAT?

eşin seni dövmüyor eşin sana işkence yapıyor arkadaşım. haftalarca sürüyor diyorsun bunun adı resmen işkence ver polise o adamı koruma talep et artık yeni kanunla çok hakkın var sakın korkma

kesinlikle daha fazla dayanma.. neden evlendin , nasıl sevdin , neler bekledin , ne hayallerin vardı ama o adamın yaptığına bak.. kimse vazgeçilmez değil.. geleceğinde onunla ve onsuz hayatının nasıl olacağını düşün.. iyiliğide , kötülüğüde insan kendine yapar , alacağın kararla kurtarabilirsin kendini.. raporunu al , ailenle konuş ve bunun için daha fazla bekleme.. böyle bi insanın neler yapacağı belli olmaz..

direk darp raporu al ve polise git sonra sıgınma evine değil ailene durumu anlat. ve bir ifade kesınlıkle yazdır bana bir sey olursa sorumlusu eşim xxx dir diye söylemedi deme umarım hamile degılsındır .

Ne büyük aşkı canım ya bu kadar seven 6 ayda böyle işkenceler yapar mı sevdiğine. Belli ki sadece sen sevmişsin. Kararından sakın vazgeçme, derhal git rapor al ve şikayette bulun. Umarım en kısa zamanda kurtulduğunun haberlerini alırız. Allah yardımcın olsun.

Rabbim yardımcın olsun..biran önce bir yolunu bul ve bitir bu evliligi orda kalmyay devam edersen başına daha kötü şeyler gelebilr canım beklemenin düzelir demenin bir faydası yok düzelmez....

daha 6aylık bir evlilikte bu denli dayak nasıl olabilir. bırak bitsin bu evlilik çünkü sonu gelmeyecek gibi görünüyor.madem işin gücün var böyle bir hayata katlanmak zorunda değilsin. genç yaşında harap etme kendini.

6 ay birlikteliğiniz olan kişiyi, ayda bir görmüşsünüz ve deliler gibi sevmişsiniz birbirinizi.
Keşke deliliğe vurmadan sevgiyi tatsaydınız.
Bu kadar kısa sürede bu kadar aşık olunmaz, olunsa bile sağlıklı kararlar almak için o heyecanlı ibrenin az düşmesini beklemek lazım.
Siz üniversitedeyken sizden kaçmanızı isteyen, buna müsade eden o adamdan başka ne beklenir ?
Üstelik aileniz bile karşı değilmiş.

Hani nerde bilinçli gençlik ? Hani bunlar eskide kalmıştı ?

Bu kadarhata üzerine bari bundan sonra doğrusunu yapın.
Kurtarın onurunuzu, hayatınızı.
Ailenizde size kıyamıyorsa onlarda arkanızda olur.
Bu kadar sabretmeniz hata olmuş.

televizyonlarda 'git şikayet et ' falan artislik yapıp boş boş konuşan çok...öncelikle şunu soyliyim evliyken çoğu şeye mahalle polisi karışmak istemiyor ve barıştırma sürecine gidiyor. senin öncelikle hastaneye gidip darp raporu alman ve ordan doğruca cumhurıyet baş savcılığına gitmen.daha sonra ordakilere anlatıp kalacak yer istemen.inanki karakollar çok önemli değil,savcılıklar dahada yetkili bu konularda.çünkü karakola gitsen şikayetini alıp seni geri gönderecekler.ve sonra eşini karakola çağıracaklar tabiki bunu duyan kocan gelince sana bidaha eziyet edecek. çok tedbirli davran bu ülkede kadınlar boşu boşuna öldürülmüyor!!

Bu arada olayları abartacaksın biraz.çünkü AĞLAMAYANA MEME YOK BİLRSİN!ve şahit bulmayıda unutma...
Şimdiye kadarda ailene gitmemen hata.onları üzmemek için gitmedin belki ama sana bişey olsa onların nasıl uzulecegini tahmin edebiliyormusun??? ve şunu bilki; NE YAPARSAK YAPALIM BİZ HERZAMAN AİLEMİZİN GÖZÜNDE BÜYÜMEYEN KIZLARIYIZ.EMİN OL SAHİP ÇIKARLAR.ÇÜNKÜ AİLEDEN BAŞKA HEPSİ YALAN..SANA HERKES YARDIM EDERİM,GEL BENDE KAL... DERLER AMA İŞ BAŞA DÜŞÜNCE KAFANI ÇEWİRDİĞİNDE KİMSEYİ BULAMAZSIN!!!

Son düzenleme:
Onca dayağa rağmen onsuz ne yaparım çok seviyorum diye mi düşünüyordun..

Hayvan seviyorsan bir köpekle yaşarsın daha iyi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…