Aşk evliliğimiz ve sonucu. Bizde sona geldik..

malesef adam öldürmek o kadar kolay, yada şöyle söyleyeyim kadın öldürmek o kadar kolay. evet kurtulmalısın bu adamdan, sen susmaya devam ettikçe senelerin dayakla geçecek, ayrılmaya çalışacaksın ayrılamazsın diye dayak atacak, evi terkedeceksin döneceksin diye... ailenden, polisten yardım al. kendine dikkat et lütfen...

Cesaretimi topladım polise gittim ordan rapor almaya sonra tekrar karakola geldim bekledim. O arada eşim bana mesajlar atıyordu. Polise gösterdim onu çağırdılar karakola geldi. Sonra eşimin pişman olduğunu konuşmak isteyip istemediğimi sordular kabul ettim. Konuştuk onunla uzun bir süre görüşmek istemediğimi ve ailemin yanına dönmek istediğimi söyledim. Kabul etmedi ama başka çaresi yoktu yoksa boşanacağımı biliyodu. Ne evime gelebilecek ne de bana telefon edebilecek ben istemeden. Yani şuanda ayrıyız en az 3 ay görüşmek istemiyorum onunla.. Belki yaşananları unutabilirim. Şu anda ondan uzaktayım. Özledim ama yaşadıklarımı sindiremiyorum işte. 3 ay içinde gerçek bir karar vericem baktım onsuz mutluyum, yapabiliyorum boşanma davası açıcam. Ama dönsemde katlanmıcam bu sefer hemen polisi ariycam. Sadece huzur ve mutluluk istiyorum artık. Boşa mı çabalıyorum bimiyorum zaman göstericek sanırım.

Neyse.. Bunları düşünmek için erken çok özlemişim memleketimi biraz hasret gidericem :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkürler. Doğru söylüyosunuz dayak gerçekten kadını çok yıpratıyor. Başka bişeye benzemiyo ki bu. Benim ona elim kalkamaz ama o dayakla baskınlık kurar.
Unutulması imkansız ama gerçekten unutturabilen, hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye çabalayacak kocamı istiyorum ben!

yaşadıkların çok üzücü geçmiş olsun canım ama şunu bil ki eşin değişmez af da dilese vaatlerde de bulunsa inanma evine dönersen herşey eskisi gibi olacak çünkü problemli bir eşin var normal biri değilçok sevmiş olabilirsin ama bu kadar acıyı sana çektirenden hayır gelmez kararlı ol geri dönme okulunu oku hayatında yeni bir sayfa aç canım

Eşinin düzelebileceğini düşünecek kadar sağlıklı düşünemiyorsun henüz. Zamanla sen de anlayacaksın.

tatlımm sen bu adamı nasıl özleyebiliyosun anlamıyorum...o özlenmeyide hak etmiyor bencesabah aksam dayak korkusuyla yaşanırmı yaaa.1 değil 2 değil bu ne...sakın özledim deyip geri dönmeye kalkma bence.yine tatlı sözlerle seni kandırmasına izin verme neyi düşüneceksin allahaşkına sana acımayıp 6 aylık karısına pat küt girişen adamamı.boşversene yıllarda geçse huylu huyundan vazgeçmez...şimdi kendini kurtardın.ararsada ben adam olmam boşa beni de geç bence...dikkat et kendine yanında yörende dolaşıpta sana bir zarar vermesin

son günlerde bu forumdaki konuları hayretle okumaya başladım.. bu kadar öküz, kaba saba hatta şereften yoksun erkeklerin, geri kafalı kaynanalar eltilerin varlıgına burada şahit olurken ben nasıl evlenicem yaaa.. resmen sogudum !!!! allah sabır versın arkadasım bosanıcaksın başka yolu yok..

ahhh canım ya keşke aileni dinleseydin acele edip kaçmasaydın nasıl güvendin ama artık yapacak birşey yok bu adam değişmez dikkat et bu arada hamile kalma en kısa zamanda kurtulmaya bak bu adamdan ş,kayet et dövünce ne demek ya herşeyi rapormu edeceksin ona dövermiş hiçte üzülmezmiş önce kendi adam olsun bir an önce kurtul lütfen ilerde daha kötü şeyler yapar sana zararın neresinden dönersen kardır.

Olan olmuş ama yazmadan edemedim.
6 ay sevgililik döneminde ayda 1 kereden toplam 6 defa görüşmüşsünüz. Ne cesaretle aileni, okulunu bırakıp da kaçabildin anlamak mümkün değil. ailen de okulu bitir demiş bekle demiş, ayrıl da dememişler.
6 kere görüşmeyle bir insanı nasıl tanıyabilirsin, işte sonuç ben 6 yıllık sevgili olduğum adamı bile henüz tam olarak tanıyamamışken sen 6 defada nasıl tanıdın be arkadaşım?
kendine yazık etme, üni 1. sınıftaymışsın yaşın en fazla 20-21 olsun. hayatını mı karartacaksın? kurtul o adamdan.
beni seviyor diye de düşünme, seven insan sevdiği kişiye dokunmaya kıyamaz nerede dövmek!

Kadın ölümlerinin çoğaldığı günümüzde (ÖLÜMLERİN diyorum şiddetin değil) bi kaç zaman sonra senide 3. sayfa haberlerinde görmek istemiyoruz...
Toplan kendine gel canının kıymeti yokmu baksana adam alışkanlık haline getirmiş bir anlık sinirden ibaret değil bu yaptığı...
6 aylık evlilik eşinde aşk vardır diye tahmin ediyorum ha işte oda bitince ne olucak aşkta kalmıyacak koca cinnet geçirdi bi kadın daha hayatını kaybetti diye haberlerini izleyeceğiz...
Bak daha çok gençsin bırak o adamı bir an önce hemde ,tahsilini yarım bıraktın sanırım afla tekrar okula geri dönebilirsin ve hayatına yeni bir sayfa açabilirsin. Eminim daha iyileri ve kıymetini bilenler çıkacaktır karşına...Ama sakın orda kalmaya devam etme ,kaç kurtar kendini...

Bence öncelikle senin bazı gerçekleri kabullenmen gerekir arkadaşım
1. Ortada aşk falan yok. İnsan aşık olduğa kadına zarar veremez dövemez. Hiçkimsede kendini döven fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan bir adam aşık olmaz. Senin önündeki en büyük engel hala alışkanlık cesaretsizlik herneyse yaşadığın bunu aşk sanman. Bırak aşkı bu adam insan olarak bile sana değer vermiyor.
2. Şu an birlikte yaşadığın kişi sağlıklı biri değil. Ciddi psikolojik sorunları var. Çok kontrolcü kadını değersiz görüp evden her çıktığında rapor isteyenini duydumda her edeceği telefondan önce izin alacaksın diyeni ilk kez duydum. Acilen tedavi olması gerekiyor
3. Hergün eşleri tarafından öldürülen kadın haberleri duyuyoruz. Onlarda öncesinde senin gibi tehdit ediliyorlar. Tehlikenin farkında mısın ?

Sen değerli bir insansın. Ne güzel üni. de okuyormuşsun. Sana değer veren arkanda duran bir ailen var. Bu herkese nasip olmaz. Bu adam sana her şekilde zarar veriyor. Ve sen ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun bence

Sen üni. ögrencisin hic mi kendine güvenmiyorsun ?
Elin adamina güvendin gittin...

Lütfen kendine biraz olsun güven, hic durma her saniye bile cok önemli.
Cik git hemen polise git ve seni bir yere yerlestirsinler...

Sonra zaaten davalar falan acilir sana yaklasamaz vs...

En önemlisi bu sürecde, sana cok yalvaracak pismanim dicek, ama sen hic birine inanmamalisin.
Kafana koyacaksin bundan kurtulacagim diye, ve o yolda ilerliyeceksin....

Sonra bir psikologa gidersin toplarsin kendini...

sonra Uniye devam.... sagligina kavus sonra hersey olur....

Lütfen durma ...

hemen kurtulun o adamdan

raporu filan ailenizin yanında da alırsınız gidin sığının ailenize
tanıyamamışsınız evet ama tanıyamadınız diye hak etmiyorsunuz bunları kimse hak etmez şiddeti

korkmayın zavallı bir kadına yeter böylelerinin gücü ancak

aileniz anlattığınızdan çıkardığım kadarıyla destek olacak nitelikte insanlar ,anlatın onlara gidin

hasta ruhlu insanları düzeltme hevesinde olmayın lütfen düzelir geçer diye bir şey yok
bir an önce yeni bir hayat çizin kendinize
çocuk var mı bilmiyorum yazdınız da ben mi kaçırdım ki öfkeyle okudum konuyu kaçırmış olabilirim
çocuk yoksa iyi ki yok bu adam çocuğunu da döver babalıkta yapamaz
varsa onu da alın yanınıza ve acilen çıkın gidin o evden

bi b*k yapamaz sana korkma,onların gücü anca bizim gibi aciz kadınları susturmaya yetiyor,ısıracak köpek havlamaz,sen en doğru kararı vermişsin...

arkadaşım 3 ay içinde yaraların geçecek ya onuruna gururuna ruhuna verdiği zarar
neyse
sağlıklı düşünemediğinizi biliyorum şu anda umarım 3 ay sonra o hasta adamın yanına kocamdır döver de sever de özledim seviyorum deyip dönmüş olmazsın

zamanın sana iyi şeyler getirmesini diliyorum

sevme canım gururun yok mu senin, o kadar dayak atan bir adamı nasıl seversin. ailen iyiyimiş kıyamammışlar kaçmana rağmen destek olmuşlar. yeter artık daha fazla üzme onları. aklını başına al canım.bu kadar ayda heryerini morartması kabullenilemez. dayak insanlık dışı bir şey...

eğer ona dönersen seni ölmüş olarak gazetelerde görürüz artık. allah korusun

Yaşadıklarını unutabilirsen dönceksin demek. Dayak yersende hemen polisi arıycan.
Seni acımadan döven, küfreden, hastanelik eden adamı seviyorsun demek.
Ne diyim sana çok dayak yemekten mi sağlıklı düşünemiyorsun.
Oraya gittiğin anda bununda acısını daha fena çıkaracağını bilmelisin.
Bazen ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz..

seni 6 aydır döven bir adama hala sevıyorum onsuz ne yaparım diyebılıyorsun yaaa pessss

yapma ALLAH aşkınaa yaaa sen safmısın ..işin var gücün varr arkanda destekçi ailen varr..

korkma bi bok yapamaz sana havlayan it ısırmaz..

hemen gıt darp raporu al ve durumu ailene anlat senı gelip götürsünler ve boşanma sürecinde yanında olsunlarr...

sende eğer çok korkuyorsan polis koruması talep et...

....
çok üzüldüm adınaa ben bir kez eşimden dayak yedım vee o an bıttı hersey dedımm..sen hergun dayak yıyorsun ama hala sevıyorsunn ...

psikolojin baya bozulmuş senın sen korktugun için sevdiğini sanıyorsun...kandırma kendını böyle bir adamı kimse sevmez sevemezz...

miğden çokmu geniş seninn aklını başına all ...yazıktır gunahtır sana yaaa ben burda kahroldumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…