- Konu Sahibi KisaSamsun
-
kesinlikle git polise ömür boyu bununla mı uğraşcaksın memursun mesleğinde var adam öldürmek okadar kolay mı korkutmak için söylüyor kesinlikle ailenede anlatıp yardım tek başına belki altından kalkamazsın henüz çocuk yokken bitir bu işi
Cevaplarınız için teşekkürler. Doğru söylüyosunuz dayak gerçekten kadını çok yıpratıyor. Başka bişeye benzemiyo ki bu. Benim ona elim kalkamaz ama o dayakla baskınlık kurar.
Unutulması imkansız ama gerçekten unutturabilen, hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye çabalayacak kocamı istiyorum ben!
Doğru dürüst tanıyamadım çünkü çok uzak şehirlerdeydik ayda bir görüşmemizin dışında tek aracımız telefondu. Saatlerce konuşuyorduk telefonda. Küçücük şeylere sinirlenip bağırıp çağırıodu bana soruncada uzaktayız işte seni özlüyorum onun siniriyle oluyo böyle. Bende inanıyordum yada inanmak istiyordum.
Sinirlenip beni dövmesinin sorumlusu benmişim. Onu sinirlendirmicekmişim sinirlenirse dövermiş hiçte üzülmezmiş. Ama sinirli bi yapısı olduğu için her şeye sinirleniyo. Mesela sabah işe giderken evden çıktım yada işten dönerken çıktım diye msj atmayı unutuyim bağırır çağırır. Kaç defa oldu böyle.. Ondan izinsiz ailemi yada kız arkadaşımı ariyim sinirlenir.. Ondan izin almadan bakkala gidiyim sinirlenir.. Böyle konularda adam olucam yani ona asla cevap vermicem sözünden çıkmıcam..
Cesaretimi topladım polise gittim ordan rapor almaya sonra tekrar karakola geldim bekledim. O arada eşim bana mesajlar atıyordu. Polise gösterdim onu çağırdılar karakola geldi. Sonra eşimin pişman olduğunu konuşmak isteyip istemediğimi sordular kabul ettim. Konuştuk onunla uzun bir süre görüşmek istemediğimi ve ailemin yanına dönmek istediğimi söyledim. Kabul etmedi ama başka çaresi yoktu yoksa boşanacağımı biliyodu. Ne evime gelebilecek ne de bana telefon edebilecek ben istemeden. Yani şuanda ayrıyız en az 3 ay görüşmek istemiyorum onunla.. Belki yaşananları unutabilirim. Şu anda ondan uzaktayım. Özledim ama yaşadıklarımı sindiremiyorum işte. 3 ay içinde gerçek bir karar vericem baktım onsuz mutluyum, yapabiliyorum boşanma davası açıcam. Ama dönsemde katlanmıcam bu sefer hemen polisi ariycam. Sadece huzur ve mutluluk istiyorum artık. Boşa mı çabalıyorum bimiyorum zaman göstericek sanırım.
Neyse.. Bunları düşünmek için erken çok özlemişim memleketimi biraz hasret gidericem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?