Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

ben bir karar aldım, şu an 23 yaşındayım buldum buldum, bulamadım esra erol'a katılmaya karar verdim..bari ordan biri çıkar:16::16:

Tamam o zaman başvuracağın vakit haber ver, birlikte katılalım :) tabi o zamana kadar program sürerse.. bizde bu şans varken..

Annem çıkmıştı ve nişanlı şuanda düğünümüz olacak kısmetse :nazar:

Annem çıkmıştı ve nişanlı şuanda düğünümüz olacak kısmetse :nazar:

aaa ciddi misin, hayırlı olsun ya valla şaşırdım :) ben programı yakından takip eden biriyim ve anneni çook merak ettim :) nasıl mutlu mu peki?? yani evleneceğine göre mutludur..

Benimde yok ama geçenlerde rüyamda görmüştüm hiç tanımadığım biriydi yanındayken çok güvende hissediyodum kendimi.. bakalım hayırlısı , karşımıza iyi biri çıkar inşallah :))

Bende yalnızım ve 25 yaşındayım.

Kısmetsiz olduğumu düşünüyorum .Çünkü iyi insanlarla görüşüyorum karşıdan öle ama niyeti lokma yapmak ..Ya bide öyle bir görüntüm olsa hanımhanımcık bir tipim var aslında çok şaşırmıştım :((

Hoşlandığım insanlar karşılklı etkileşim oldu ama NİYE DEVAMI GELMİYOR GERÇEK ANLAMDA :((((

artık gelinlik görsem gözlerim doluyor..

Sülalede bir ben aldım bir de 3-4 yaşındaki ufaklıklar kız olarak bayram sofrasında çoçuklar masasındayım halen hhhhüüüüüüüüü::((((

Kısmetsizden ziyade bence biz bu işi bilmiyoruz :) Benim hoşlandıklarım benim farkımda bile olmuyor çoğu zaman. Böylece kısmet bekleyeceğimize belki de hoşlandıklarımıza hoşlandığımızı belli etmeyi ve cilve yapmayı öğrenmeliyiz :)

Kısmetsizden ziyade bence biz bu işi bilmiyoruz :) Benim hoşlandıklarım benim farkımda bile olmuyor çoğu zaman. Böylece kısmet bekleyeceğimize belki de hoşlandıklarımıza hoşlandığımızı belli etmeyi ve cilve yapmayı öğrenmeliyiz :)

whattodonow;Çok doğru söylüyorsun hoşlandığımı belli edip dozunda tabi...Karşı tarafı cesartlendirmek ..Bu işin usulu bu galiba..Filmlerdeki gibi peşinden koşanlar yalvaranlar yok sanırım gerçek hayattta ....Demek en ufak bişeyde bile uatnamayacağız,kaçmayacağız ..Biraz yakınlık ve ilgi :)))

benim 26 yıldır hiç doğru dürüst bir çıktığım bile olmadı.çirkinliğimden değil ama çok çekingenim kısmetimi bekliyorum doğru kişi çıkınca bakmıcam gözünün yaşına :)

Listeye ekleyin bende varım :)
Üstelik bugun çok üzgünüm.. evli bayanlarla artık oturup kalkamıyorum nispet yaparcasına evlilik hayatlarını ve aşklarını anlatıyorlar. Karşında bekar varmış yokmuş mühim değil..bende 26 yasındayım erkek arkadasım olmadı. artık sevmek ve sevilmek istiyorum. bütün arkadaşlarım evlendi. bunalıyorum hemde çokk.hiç evlenemeyeceğim gibi geliyor

whattodonow;Çok doğru söylüyorsun hoşlandığımı belli edip dozunda tabi...Karşı tarafı cesartlendirmek ..Bu işin usulu bu galiba..Filmlerdeki gibi peşinden koşanlar yalvaranlar yok sanırım gerçek hayattta ....Demek en ufak bişeyde bile uatnamayacağız,kaçmayacağız ..Biraz yakınlık ve ilgi :)))

Walla belli etmek gerkiyor bence...adam da senin hoşlandığını anlayınca ilgilenebilir, ilgilenmezse de kendimizi küçük düşürmeden s..tir etmek gerekir diye düşünüyorum :) Bu işi bilen biri öğretse walla kursuna gidicem yeter artık :) Öte yandan belli edip de adam yüz vermezse de ben üzülürüm hem de kendimi kötü hissederim :(

[video=youtube;eVQkoPaCEbM]http://www.youtube.com/watch?v=eVQkoPaCEbM[/video]

ben de geldim...25 imdeyim ve aşk yok hayatımda...büyük boşluk,kolun kanadın kırık gibi...ailemle takılmaktan,milletin sorularından bıktım artık.sevdim de sevildim de,evlilik teklifi aldım,bir çok kişiyle tanıştım...yaklaşık bir yıldır aşk acısı neymiş onu da anladım...olmuyorsa olmuyor...nasip değilmiş...

Back
X