- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Neden olmasin, ilk olmak her zaman guzeldir:)
Tamam o zaman başvuracağın vakit haber ver, birlikte katılalım :) tabi o zamana kadar program sürerse.. bizde bu şans varken..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasin, ilk olmak her zaman guzeldir:)
kızlar ya ben bişeyi çok merak ediyorum ya bi insanın evleniceği insan belli midir biz ne yaparsak yapalım o değişmez mi ?
halbuki çokta usluyum ama ruyamda sirinleri bile göremiyorum :'(
ben bir karar aldım, şu an 23 yaşındayım buldum buldum, bulamadım esra erol'a katılmaya karar verdim..bari ordan biri çıkar![]()
Tamam o zaman başvuracağın vakit haber ver, birlikte katılalım :) tabi o zamana kadar program sürerse.. bizde bu şans varken..
Annem çıkmıştı ve nişanlı şuanda düğünümüz olacak kısmetse![]()
geçmiş olsun, bende bundan 3 sene öncesi psikopat ruhlu, şerefsiz biriyle birlikte olmuştum..ay Allah'ım o günleri hatırlamak dahi istemiyorum..geçmiş olsun.. Rabbim bizleri hayırlı insanlarla olmayı nasip etsin
Ismini, telefonunu alacaktin ondan olmamis:) Ben de gordum ismini aldim ama telefonu hala yok.
ben zaten tanıyorum onu. gidip ne diyeceğim? seni rüyamda gördüm, biz evleneceğiz mi diyeyim
havalının teki zaten![]()
Bende yalnızım ve 25 yaşındayım.
Kısmetsiz olduğumu düşünüyorum .Çünkü iyi insanlarla görüşüyorum karşıdan öle ama niyeti lokma yapmak ..Ya bide öyle bir görüntüm olsa hanımhanımcık bir tipim var aslında çok şaşırmıştım(
Hoşlandığım insanlar karşılklı etkileşim oldu ama NİYE DEVAMI GELMİYOR GERÇEK ANLAMDA(((
artık gelinlik görsem gözlerim doluyor..
Sülalede bir ben aldım bir de 3-4 yaşındaki ufaklıklar kız olarak bayram sofrasında çoçuklar masasındayım halen hhhhüüüüüüüüü:(((
aaa ciddi misin, hayırlı olsun ya valla şaşırdım :) ben programı yakından takip eden biriyim ve anneni çook merak ettim :) nasıl mutlu mu peki?? yani evleneceğine göre mutludur..
Kısmetsizden ziyade bence biz bu işi bilmiyoruz :) Benim hoşlandıklarım benim farkımda bile olmuyor çoğu zaman. Böylece kısmet bekleyeceğimize belki de hoşlandıklarımıza hoşlandığımızı belli etmeyi ve cilve yapmayı öğrenmeliyiz :)
whattodonow;Çok doğru söylüyorsun hoşlandığımı belli edip dozunda tabi...Karşı tarafı cesartlendirmek ..Bu işin usulu bu galiba..Filmlerdeki gibi peşinden koşanlar yalvaranlar yok sanırım gerçek hayattta ....Demek en ufak bişeyde bile uatnamayacağız,kaçmayacağız ..Biraz yakınlık ve ilgi :)))
[video=youtube;eVQkoPaCEbM]http://www.youtube.com/watch?v=eVQkoPaCEbM[/video]
Gülelim birazda demi yav![]()
He ya yalnız olmamak iyi hissettiriyor :)