ya yatakta aglıyodu adnana hayır dedigi içinmi.yoksa behlül içinmi aglıyodu..kafamçokkarıştı.
behlülün tepkisine şaşkınlık içindeyim..geceler boyu adnanla bihter hiç yatmamış gibi..yerden yere vurmalar kenidini..
her ikisinede kadersizliğne kendiyle çekişmelerine ağlıo bacım ^^keşkelerine ağlıo ^^
behlül de kendi eliflen beştaş oynuo ya :dilcikar: fragmanda bihter elini tutunca dukunma bana die bağırdı bide sarı kaş
ewet canım kendi bihter aşık oldugu halde elifle defalarca beraber oldu.:1shok:
kendi yaparken iyi sarı kaç ne olcek...:roflol::roflol:
etkileyici bir sahneydi ama karşılıklı ağlamalar falan, gerçi saçma behlülün sanki beraber olduklarını bilmiyormuş gibi acı çekmesiher ikisinede kadersizliğne kendiyle çekişmelerine ağlıo bacım ^^keşkelerine ağlıo ^^
behlül de kendi eliflen beştaş oynuo ya :dilcikar: fragmanda bihter elini tutunca dukunma bana die bağırdı bide sarı kaş
ewet canım kendi bihter aşık oldugu halde elifle defalarca beraber oldu.:1shok:
kendi yaparken iyi sarı kaç ne olcek...:roflol::roflol:
etkileyici bir sahneydi ama karşılıklı ağlamalar falan, gerçi saçma behlülün sanki beraber olduklarını bilmiyormuş gibi acı çekmesi
o ayrı ilginç zaten, bihtere aşıksın, hadi elifle paravan ilişki halindesin, niye beraber olursun :mymeka:
sarı kaş kaydirigubbakcemile3
ziyan oldu zavvallı kız intikamı acı olacak elifiin..klava:
elif öğrenince ne yapıyor biliyor musun jülii kaydirigubbakcemile2
Erkek milleti :roflol::roflol:
Oldukça şaşırtma var canım. Tahmin yapamıyosun. mesela dünkü müthiş tokat(Madamınki) Ben Firdevs Bişey yumurtlıycak sanmıştım.....
kızlarr senaristler amma abatmış yani....
öyle bir tokat attıkii ben burda yerimde sallandım....
şok geçirilse de öyle vurulurmuu canım önce hafif bi sarsar insan... ayıp yani..
yokkkkk baktın firdevs ayılmıyorr "al vazo yu vur kafasına barii""" yok olmasss !!! :))))
ben olaya şu şekilde bir değerlendirme yapmak istiyorum...
bu dizideki aşkı hiçbirimiz tasvip etmiyoruz...
dizileri izleye izleye,, aaa yok artık ayıp dediğimiz şeylere zamanla olabilir demeye başladık değil mi?
korkarın ki aşkı memnu yu izleye izleye zamanla oradaki aşk normalmiş gibi gelmeye başlamaz insanlara özellikle gençlerimize ...diye bir fikir yürüteyim dedim bana kızmayın amaaaaaaa.
dizileri izleye izleye,, aaa yok artık ayıp dediğimiz şeylere zamanla olabilir demeye başladık değil mi?
korkarın ki aşkı memnu yu izleye izleye zamanla oradaki aşk normalmiş gibi gelmeye başlamaz insanlara özellikle gençlerimize ...diye bir fikir yürüteyim dedim bana kızmayın amaaaaaaa.
canım hiçte normal bir durum deil .ben sana katılıyorum bu konuda.
kıvanç bile oynarken zorlandıgını söylüyor. böyle birşeyin kesinlikle olamacagını ve oynarken zorlandıgını söyledi..bi röportajında..gençlerimizi etkilemi bilmiyorum..olma olasıgıda var...:uhm:
Yok canım ben etkileyeceğini sanmıyorum. Hangi genç Aşkı Memnu'yu izleyipte yengesine aşık olur. Böyle bi şey için dizi izlemeyede gerek yok zaten. Gelinleriyle evlenen kayınpeder haberlerini okuyoruz 3. sayfalarda. İnsanın içi kötüyse dizi mizi hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?