Aşk-ı Memnu Kanal D

bence böyle bir dizi suyu çıkana dek devam etmeli.. kıvanç için bile izlenır...sahsi fikrim.....kaydirigubbakcemile3

daha önceki dizi 6 bölüm sürmüş ne kadarda doğru karar vermişler taa ozaman bile..
ama şimdi reytingler zaten iyi diye uzattıkca uzatacaklar.. çok yavaş ilerliyor çook..

evt cnm aynen sana katılıorum diziyi uzatmak için salak saçma ayrıntıların en dibine kadar giriolarr .. çok yavaş ve sıkıcı ilerlioo .. sırf kıvanç için izliıommm diziyii kaydirigubbakcemile3 kocem bu yazıyı görmeden kaçem bariii

kocene dicem ayça senı senı .....:jeyyar::jeyyar:

kocene dicem ayça senı senı .....

yapmaa ablaa ne istersen veririmm al behlul senn olsun ama kocama deme yuvamı bozmaa benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3

kitabı şöyle bir karıştırdım,dili ağır ama okuyacam biliyorum diziyle çok farklı ama merak ettim işte,
kitabı okumadım ama dizi kadar ağırmı kitapta merak ettim doğrusu kitaptan bazı okuduğunuz ilginizi çeken yerleri yazarmızınız arkadaşlar bizde fikir edinmiş oluruz

alıntı
BU DAHA BAŞLANGIÇTI!

kitabı okumadım ama dizi kadar ağırmı kitapta merak ettim doğrusu kitaptan bazı okuduğunuz ilginizi çeken yerleri yazarmızınız arkadaşlar bizde fikir edinmiş oluruz

tabi canım zevkle,kardeşim edebiyatcı meğerse evde varmış kitap ama okuyamazsam yeni alcam sadeleştirilmiş dili ağır geldi demiştimya

bihterle adnan beyin öpüşürken resmiyle behlülle öpüşürken resmini koymuşlar behlülle daha aşkla öpüşüyor nedense

nedenmi:çünkü selçuk yöndemle baba kız ilişkisi var sette...a.s..

istrsede tutkulu öpüşemez..çünkü selçuk yöndem bereni koruyo kolluyo seette..

set fotolarını gördüm kıvanç hazalı selçuk .bereni kolluyu..a.s

yani bir tutkulu öpşme olamaz.berenle adnan arasında..:teselli:

demekki kıvançı öpmek daha güzel...:roflol::roflol:

kırkından sonra saz çalmaya çalışan her yolumluk kart zamparanın ders alması gereken dizidir. dipçik gibi * genç erkekler dururken kimse ütülemeden kullanamayacağı bir partneri olsun istemez. yaşlı kurtla pilicin masalı pilicin kurtu yemesiyle biter. ticarettir.
:roflol:............alıntı.

Arkadaslar beyaz showun gecenbolumunu ızledınız mı bılmıyorum ben ancak dun ızleyebıldım de netten..kaydirigubbakcemile3
Kıvanc hazal ve bınbırgecenın oyuncuları vardı.. kıvanc cok cool takıldı.. beyaz sanırım kıskandı onu cok yakısıklı dıye.. kaydirigubbakcemile3
bırde hazalı cok mahcup ettı gec arkada sana kum hazırladık oynarsın fılan dıye bozuldu kızcagız yaa belı etmesede.. onları guzel agırlayamadı bence beyaz... :1no2:
Ama yaptıkları vtr cok hostu ya.. :)

Bırde gercekten kendı kardesı yada kuzenıymıs gıbı kolluyordu cıdden beyaz show da cok gozume carptı ne guzel bırsey :)

evt nihalle behlül nasıl aşk yasıcaklarsa.. abi kardeş gibi duruyolar..

gerçi onlar yasamaya başlarsa bende izlemem sıkıcı olur dizi bence..

nabza göre serbet vercekler senarıslerımız........kaydirigubbakcemile5

26. Bölüm Özet

Yasak aşk ateşi Bihter’i de sarıyor

Kendine daha fazla yalan söyleyemeyeceğini anlayan Bihter de, bir anlık zaafına yeniliyor ve kendini yasak aşk ateşinin içinde buluyor.
Behlül’ün kayıplara karıştığı gece, eski sevgililerinden biriyle kendisini aldattığını düşünen Elif, nişan yüzüğünü geri yollar. Behlül’ü nişanın bozulmasından çok, kendisine bile itiraf edemediklerini, içkiliyken Bihter’e söylemesi ilgilendirmektedir.
Adnan Bey, Behlül’den Elif konusunda yaptığı hatayı acilen düzeltmesini ister.
Bu arada Bihter de arabuluculuk için kolları sıvar.
Firdevs Hanım, evdeki hâkimiyeti tamamen ele geçirmek için önündeki bütün engelleri kaldırmaya kararlıdır. Bu sefer eline çok değerli bir koz geçer. Firdevs Hanım, bu kozla evdeki tüm dengeleri değiştirmeye hazırlanmaktadır.
Köşkte kapalı kapılar ardında yaşananlar Peyker’in de dikkatini çeker. Peyker, Bihter’in neden Firdevs Hanım’a boyun eğdiğini sorgulamaya başlayınca Bihter’in huzursuzluğu iyice artar. Bihter, Behlül’ün gizli sığınağıyla birlikte onun bambaşka bir yüzünü keşfeder.
Bir anlık zaafına yenilen Bihter, kendine daha fazla yalan söyleyemeyeceğini anlar.
Gizli gizli yanan ateş, çok yakında büyük bir yangına dönüşecektir.

pes yani bihtere elinde zengin karizmatik olgun bir adam varken daldan dala konan behlüle aşık ol. behlül hevesini alır yakında. bihterde elinde kocaman bir hiç ile ortada kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…