ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...
nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.
verimli geçiremiyorum derken yok abi ben anlamıyorum sizi yaa !!
Sorunun cevabına gelirsek olmadım olmamda mümkün değil büyükte konuşurum. Evli adama aşık olmak ne demek ya insan kendine hakim olabilmeli herzaman kendini kontrol edebilmeli . Ne şimdi aşıksın adama bide nişanlısın nişanlının yüzüne hangi yüzle bakıyosun onu anlamış değilim zaten. Adam için sıkıntı yoktur evde eşi çoluk çocuğu dışarda da siz varsınız takıldığı. Her aksam o evine gidiyo eşiyle çocuğuyla zaman geçiriyo eşiyle birlikte yatıyo uyuyo belki sizde bu sıralarda nişanlınızla konuşuyosunuz falan sonrası nolucak ne yani hayaliniz ne ? o adam karısından boşanıp sizinle evlenicek sizde nişanlınızdan ayrılırsınız artık adamın çocuğuda ortada kalır sizde evlenirsiniz emin ol çok mutlu olursunuz.
adamın yanındayken yanlış yaptığı dank ediyomuş o yüzden kendini arkadaşça görüştüğü adama veremiyormuş iyi video izleyemiyolarmış birde okadar profosyonelki onun yuvası zaten var birbirimizden beklentimiz yok diyor o nasıl aşksa
Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle ya benim 7 yıllık ilişkim var daha 2-3 yılımız var evlenmeye hayatımızı düzene sokmaya kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz adam hasta olur içim yanar hergün mutluka konuşurum defalarca her saniye özlerim senelerdir evlilikle ilgili hayaller kuruyoruz birlikte şimdilerdede evlenebilirdik bekleyelim dedik yaşımızda genç biraz toparlanalım edelim. Birbirimize çok çok düşkünüzdür o halde bekleyelim diyoruz milletin derdi evli adama aşık oldum nişanlım var seviyorum değer veriyorum ama evli adama aşığım tv de adam çıktı karizmatik dedim çok kıskandı çocuğunun videolarını izliyoruz saçma sapan şeyler düğün fotoğrafları nasıl güzel çıkmışlar mı ? karısımı daha güzel sen mi hı ? bunlarıda konuşuyomusunuz. Evliliğide sevmeyide bu kadar basitleştirmeyin lütfen.
Hakarete doyacaksın şimdi burda.
Olur öyle şeyler arada, icraata geçmediğin sürece problem değil. Geçer muhtemelen bir süre sonra. Çok kafaya takmamaya çalış, yoksa saplantı haline gelebilir.
Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle ya benim 7 yıllık ilişkim var daha 2-3 yılımız var evlenmeye hayatımızı düzene sokmaya kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz adam hasta olur içim yanar hergün mutluka konuşurum defalarca her saniye özlerim senelerdir evlilikle ilgili hayaller kuruyoruz birlikte şimdilerdede evlenebilirdik bekleyelim dedik yaşımızda genç biraz toparlanalım edelim. Birbirimize çok çok düşkünüzdür o halde bekleyelim diyoruz milletin derdi evli adama aşık oldum nişanlım var seviyorum değer veriyorum ama evli adama aşığım tv de adam çıktı karizmatik dedim çok kıskandı çocuğunun videolarını izliyoruz saçma sapan şeyler düğün fotoğrafları nasıl güzel çıkmışlar mı ? karısımı daha güzel sen mi hı ? bunlarıda konuşuyomusunuz. Evliliğide sevmeyide bu kadar basitleştirmeyin lütfen.
yorumlara bak.
Kalp bu, kim ister evli birini sevmeyi.
Ama kalp iste eyleme gecmezse gayet masumane bir ani olarak kalir..
Kimsenin kimseyi kinamaya hakki yok.
hakaret edenleri takmıyorum çünkü böle birşey başa gelmedikçe anlaşılması çok güç...bir söz vardı bunu çok sonra hayatmda iyi bişekılde benimsedim..''KINAMAYINIZ...KINADIĞINIZ ŞEY BAŞINIZA GELMEDİĞİ SÜRECE ÖLMEZSİNİZ...!! ''
[sıze=2]bu adamın da eşi, belki de sorunu kendinde arıyor kendını eksik ve hatalı göruyor.
Bir de şu adamlar demezler mi mecburen evlendım asık değildim, evimde mutlu değilim...
Allah düşmanın bile mertini versin değil ki koca, adam kendıne çocuk veren kadının arkasından neler söylüyor,
o kadın bir gün akşam yemeği hazırlamasa utusunu yapmasa nasıl olur acaba sevgisizlik,
yerinde olsam kendi karısını sırtından bıçaklayan adamdan korkardım...[/sıze]
Verimli vakit gecirememenize cok üzüldüm ben. Iste hep vicdandan ötürü. Ne yapsak ne onersek bilemedim ki. Saapsaniz diyorum madem arkadasca sohbetiniz eşiyle tanistirsa sizi. Hep birlikte takilsaniz sonra belki nisanliniz da gruba dahil olur. Tabu oynarsiniz ve verimli vakit gecirmis olursunuz. Mesela anlatilan kelime "aldatmak" ise kesin kazanirsiniz bence.
Ya da o esinden ayrilsin siz de nisanlinizdan. Ortak derdiniz asksiz evlilikse bunun hala bir caresi var. Asik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ya hani, akla engel ya ask. Bu durumda akli yok edecek kadar büyük bir askin önünde hicbir engel olmayacaktir. Ikiniz de ayrilin ve kavusun. Küçük kiza üzülmem zira ben olsam ikiyüzlü korkak bir babaya sahip olmak istemezdim.
Ama siz de cok iyi biliyorsunuz ki ne o ayrilacak ne de siz. Cunku aklınız gayet yerinde. Eldekileri kaybetmeden iliski yasamak daha makbul. Ben sizi kinamiyorum da kilif uydurma gayretinize sasiriyorum. Vesselam.
Bence adam nisanlisi tarafindan aldatildigini ogrense birak yapamamayi falan bi de sadaka dagitir fakire.Nisanlim bensiz yapamaz demissiniz de, bence doğruları anlatirsaniz sizsiz gayet de yapabilir.
İlk basta dedim ki olabilir olmustur hatadir gecer ama yorumlarinizi okudukca size cok kizdim ben.evlenince yapmam zaten 2 ay daha gorusurum..ask desen anlarim ya kiz sevmistir insan kimi sevecegini secemez malesef yanlis ama saygi duyarim ama bu ask degil ki ask olsa insan boyle konusur mu hic yapmayin.cok samimi bir arkadasim vardi oda evli bir adama asik olmustu bu tarz hikayeler hep aynidir ailem evlenmemi cok istedi yasim geciyordu baba olmak istedim esim cok temiz biriydi zaten cinsel hayatimiz yok kendini suclama falan filan bunlar herkezde ayni guzelim.bana kalirsa nisanida at cunku evlensende gecmez kizma ama kalbin kirlenmis senin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lütfen kıskandı kelimesi parantez içine alınmışdıbu durum normal insan durumu deil ahçı bahçıvanı bahçivan hizmetçiyi sonra hepsi uşağı durumu var
Aaaa o nasıl soru yahu? Tabii ki de o daha güzel. Valla benim 4 yıllık ilişkim var evlilikse daha çook uzakta ama böylelerini gördükçe korkuyorum cişdden. Evli çocuklu adama bile bu gözle bakılabiliyorsa ben haklıyım herhalde çevreme güvenmemekte
Bu nasil is ya. Nasil vicdan var sizde. Benim de 2.5 yasinda kizim var aldatildim ozgur olmak istiyr falan filan bosanyrz. Bu kadar aci, ahtan kendinize hic mi pay dusmeyecek acaba. O oldugunuz yerden birgun siz de dusersiniz.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?