• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı ? Eğitim mi ?

18 yaş büyük biriyle kesinlikle olmaz. 4 yıl sonra sen 22 olacaksın , o 40. 14 yıl sonra sen 32, adam 50..........kesinlikle oluru yok. 36 yaşındaki olgun bir adam ve 18 yaşında bir çocuk?? O adam sana dönüp bakıyorsa zaten sapıktır.

bak kardesim adamin seni sevdiginden bile emin degilsin ama sinavlarini kazandigindan eminsin yani kendini saglam tarafa yönelt. Eger seni senin dedigin gibi seviyorsa zaten egitimininin bitmesini bekler ve sana acilir. Pisman olacak seyler yapma

Hele bi eğitimine başla. Zaten eğitimin bitene kadar duygularını iyice ölçüp tartarsın. O da seviyorsa bekler. Yaş farkı aşırı fazla o yüzden bu sürede gerçekten sevip sevmediğini de anlarsın.

yaşını geçtim de daha ne olduğunuz belli değil neden hemen böyle hayallere kapıldın? Almanya da doktor olması tabiiki cezbedici birde kendisi oyleysee senin duygularının harekete gecmesi cok normal hayat gerçekleri var her işi yaparım zora gelince diyorsan bırak okulunu ve evlen.

Doktorculuk mu oynayacaksin hayirdir nedir bu acele ? Eğitimine önem ver once

Merhaba arkadaslar. 18 yasinda bir genc kizim. Lise son sinif ogrencisiyim. Gecen ay universite sinavina girdim ve basarili oldum. 2 gun oncesine kadar egitimimi tamamlamak isterken simdi kalbimi kaptirdigim insanla evlenmek istiyorum ama buyuk sorunlarim var. Asik oldugum adam Almanyada doktor ve ev sahibimizin oglu 36 yasinda. Salak misin demeyin cok genc gosteren beyefendi bir kisiligi olan karakter yasi benle ayni ve anlayisli biri. Ona karsi inanilmaz derecede yogun bir sevgi duyuyorum. Ailesi ve ailem tarafindan cok seviliyoruz. Ve biliyorum ki bana karsi birseyler hissediyor sizce ne yapmaliyim ?
Eğitim. Aranızdaki yaş farkı çok büyük. Ben kendimden 13 yaş büyük biriyle çıktım 19 yaşındayken. Üniversite öğrencisiydim. Aynı benim yaşıtım gibi davranıyordu. Ruh ikizimdi. Çok da aşıktık. Tutturdum evlenecem de evleneceeem. Ailem izin vermedi. Okula gidiyorum diye gittim, bunun evinde kalmaya falan başladım. Aynı eve girince gördüm ne mal olduğunu. NE dayaklar yedim var ya. Kimsenin aklı hayali almaz. Annesinin olduğu evde dövdü beni. Zor aldılar elinden. Eşyalarımı toplayıp gideceğim dediğimde resmen çenemi kırdı. HAstanelik olana kadar dayak yedim. Kaç ay insan içine çıkamadım. Onun yüzünden okulumdan da olacaktım. Aklım başıma geldi de kurtuldum. Aileme anlattım olanları. O beni ailene anlatacağım diye tehdit edip her seferinde döndürüyordu. Sonra düşündüm, bu şerefsizden her gün dayak yiyeceğime babamdan bir gün dayak yerim... Gittim aileme anlattım olanları, dayak falan da yemedim. O adi herif de hiç bir şey yapamadı. Ağzına tükürdüler bizimkiler. Hiç de başıma kakmadılar. Çünkü beni o halde bulduklarında gerçekten çok üzülüp, korkmuşlardı. Sen sen ol, işini eline al. 18 yaşındakini bırak, daha dünkü aklını beğenmiyor insan. Ben ilk sevgilimin aşkından ölüyordum. Onunla evlenmek için üniversiteyi kazanmıştım. Anlaşamadık. Ayrıldım. Hemen de unuttum. Aşk, sevgi, evlilik yine olur. İnsan hayatında bir kere aşık olur diye bir kanun yok yani.

Merhaba arkadaslar. 18 yasinda bir genc kizim. Lise son sinif ogrencisiyim. Gecen ay universite sinavina girdim ve basarili oldum. 2 gun oncesine kadar egitimimi tamamlamak isterken simdi kalbimi kaptirdigim insanla evlenmek istiyorum ama buyuk sorunlarim var. Asik oldugum adam Almanyada doktor ve ev sahibimizin oglu 36 yasinda. Salak misin demeyin cok genc gosteren beyefendi bir kisiligi olan karakter yasi benle ayni ve anlayisli biri. Ona karsi inanilmaz derecede yogun bir sevgi duyuyorum. Ailesi ve ailem tarafindan cok seviliyoruz. Ve biliyorum ki bana karsi birseyler hissediyor sizce ne yapmaliyim ?
yav he he..

bu yaşlarda olur öyle zaman geçer başkası da olur öyle geliiip geçer

Genç gösteriyor olması senden 18 yaş büyük olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?.Hem de başka ülkede.Hayatını mahvetmek istiyorsan git.

Kulaklarından çekersem ne demek istediğimi anlarsın herhalde çocuk!!!

Adam 36 yaşına kadar yaşayacağını yaşamıştır.Artı size karşı bir şeyler hissetse direkt gelir söylerdi çekineceği bir şey olacağını sanmıyorum.Duygusal olarak boşluktasınız galiba.Önce eğitiminizi tamamlayıp bir meslek sahibi olmanızı tavsiye ederim.

yaş 18 konu okunmadı başlığa cevap eğitim kardeşim eğitim.

genç göstermesnin bir anlamı yok zihinsel olarak aranızda tam 18 yıl var bunu gözardı edemezsiniz.
ve elbette eğitim.

ay konu sahibesi sen çok yaşa emi.
adamın durumdan haberi bile yokmuş ya
yahu güzel kardeşim, adamları kanlı canlı karşımızda görüyoruz da, seni seviyorum diyorlar da yine emin olamıyoruz hislerinden, sen nasıl oldu da bu adamın hislerinden emin oldun?

sadece şu bakış açın dahi evliliğin senin için çok çok çok çok erkekn olduğunun bir göstergesi.
ben de flört vs var zannediyorum, istediler de düşünüyorsun diye.

olur mu öyle şey, farazi şeylerle karar verilir mi?
aşk desek ne olacak adamı anne babasından mı isteteceksin?

Back
X