• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı ? Eğitim mi ?

36 yaşındaki adamla, karakter yaşının aynı olduğunu düşünüyorsun.

umarım onun karakter yaşı 18 değildir.

zira daha 18 yaşında eğitim mi evlilik mi diye düşünmeye başlamışsın.

senin yaşındaki birinin ilk amacı önce kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmek olmalı çünkü.

"karakter yaşı benimle aynı" ne demek? karakter yaşı nedir? kuytunuzdan terim uydurmayın allah aşkına..

ooo adamın haberi bile yokmuş daha üstelik.. konu sahibi, üzerini ört ablacığım açıkta kalmışsın :KK53:

36 yaşında ki bir adam 18 yaşında ki bir insana farklı gözle bakıyorsa sağlıklı değildir.
Sen 30 yaşında olsa o 48 olsa farklı gözle baksa anlarım ama 18 yaş çocukluk döneminden daha yeni yeni cıkmaya başladığın yaştır. O yaştaki çocuga yaşı iki katı olan bir adam farklı niyetle yaklaşıyorsa tiksinirim o adamdan..
Babanızdan kaç yaş büyük evlenmek istediğiniz adam ? 5 mi 6 mı ?
Lütfen 18 yaşında evlenmek istiyorum diye kafanızı karıştırmayın.
Eğitim ,
Eğitim ,
Eğitim..

Kendi ayaklarının üstünde dur sonra yaptığın seçimler yanlış bile olsa altından kalkabilicek kadar güçlü olmuş olursun..

Ayyy adamın haberi yokmuymuş :)
Boşuna salladım adama kedi yaşının yarısı kadar olan kıza ne niyetle yaklaşıyor diye :)
Sağlıksız düşünen adam değil senmişsin ya..

Adamın haberi yok... ve belkide adam seni kardeşi gibi seviyor ilgileniyor... sen ona duyduğun aşktan dolayı istediğin gibi görmek istiyorsundur... okulunu oku.. işini eline al... ilk önce... olgunluk nedirki.. hayata karşı biraz çocukca bakmak gerek... gençliğini yaşa doya doya zaten yaşın geçtiğinde hiçbirini yapamıcaksın... valla biz 18 yaşlarında sokağa çıkıp top oynardık. :D annemizden salçalı ekmek isterdik... kime istiyorsan aşık ol hayal kur.. ama evlilik için bu kadar ciddi düşünme... o adam doktor diyorsun.. ve başka memlekette kimbilir kaç tane sevecen davrandığı kız vardır ( valla çok fesat düşündüm şuan)

Adam 36 yaşında sen 18 aklına başına topla önce eğitim tabiki.Daha kimler gelir kimler geçer aşk her zaman karşına çıkar ama sakın eğitimini bırakma.Çok pişman olursun sonra...

Merhaba arkadaslar. 18 yasinda bir genc kizim. Lise son sinif ogrencisiyim. Gecen ay universite sinavina girdim ve basarili oldum. 2 gun oncesine kadar egitimimi tamamlamak isterken simdi kalbimi kaptirdigim insanla evlenmek istiyorum ama buyuk sorunlarim var. Asik oldugum adam Almanyada doktor ve ev sahibimizin oglu 36 yasinda. Salak misin demeyin cok genc gosteren beyefendi bir kisiligi olan karakter yasi benle ayni ve anlayisli biri. Ona karsi inanilmaz derecede yogun bir sevgi duyuyorum. Ailesi ve ailem tarafindan cok seviliyoruz. Ve biliyorum ki bana karsi birseyler hissediyor sizce ne yapmaliyim ?

Sen 30 yaşına geldiğinde o kişinin yaşı 50ye dayanacak ve siz genç olduğunuz için size uyum sağlayamıycak, bence artılarından çok eksileri çok fazla... Bir insan için okulunu feda etmeye değmez , özellikle arada 18yaş var ise... Evlilik pespembe dizilerde ki gibi birşey değil bir sürü sorumluluk getiriyor, bence önünde kocaman bir hayat var , gez dolaş eğlen .
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur siz iyice düşünün , insanlar 1 kere aşık olmuyor .

Merhaba arkadaslar. 18 yasinda bir genc kizim. Lise son sinif ogrencisiyim. Gecen ay universite sinavina girdim ve basarili oldum. 2 gun oncesine kadar egitimimi tamamlamak isterken simdi kalbimi kaptirdigim insanla evlenmek istiyorum ama buyuk sorunlarim var. Asik oldugum adam Almanyada doktor ve ev sahibimizin oglu 36 yasinda. Salak misin demeyin cok genc gosteren beyefendi bir kisiligi olan karakter yasi benle ayni ve anlayisli biri. Ona karsi inanilmaz derecede yogun bir sevgi duyuyorum. Ailesi ve ailem tarafindan cok seviliyoruz. Ve biliyorum ki bana karsi birseyler hissediyor sizce ne yapmaliyim ?
İlk önce o senin yaşındayken sen doğmamışsın bile aranızdaki yaş farkı çok. ikincisi eğitimini tamamla almanyada doktor olan birisinin lise mezunu bir eş isteyeceğini sanmıyorum.

Bende evlenme teklif aldın sandım daha adamla bir şey bile yokmuş ortada. Görüşürsün konuşursun zaman geçer evliliğe karar verirsin. Sen baştan kabullenmişsin ki zaten. Ayrıca 36 yaşındaki bir adamın 18 yaş karakterine sahip olduğunu düşünebiliyorsan buyur dene kardesim.. ama tabi önce adama evlenceğini bildirmelisin :D

Bende evlenme teklif aldın sandım daha adamla bir şey bile yokmuş ortada. Görüşürsün konuşursun zaman geçer evliliğe karar verirsin. Sen baştan kabullenmişsin ki zaten. Ayrıca 36 yaşındaki bir adamın 18 yaş karakterine sahip olduğunu düşünebiliyorsan buyur dene kardesim.. ama tabi önce adama evlenceğini bildirmelisin :KK70:
:KK70::KK70:

Egitim
suan 38 yasindaki biri gibi düsündügünü zanetmiyorum.
öyle olsa idi egitimin daha önemli oldugunu anlardin.
biraz daha düsün, yada bu forumu oku - evlilik mi egitim mi anlarsin.

Back
X