- 6 Mart 2013
- 612
- 271
- 63
- Konu Sahibi Aylinsaniye
-
abla bunlar hep Amerikan rüyası ...
Merhaba arkadaslar. 18 yasinda bir genc kizim. Lise son sinif ogrencisiyim. Gecen ay universite sinavina girdim ve basarili oldum. 2 gun oncesine kadar egitimimi tamamlamak isterken simdi kalbimi kaptirdigim insanla evlenmek istiyorum ama buyuk sorunlarim var. Asik oldugum adam Almanyada doktor ve ev sahibimizin oglu 36 yasinda. Salak misin demeyin cok genc gosteren beyefendi bir kisiligi olan karakter yasi benle ayni ve anlayisli biri. Ona karsi inanilmaz derecede yogun bir sevgi duyuyorum. Ailesi ve ailem tarafindan cok seviliyoruz. Ve biliyorum ki bana karsi birseyler hissediyor sizce ne yapmaliyim ?
İlk önce o senin yaşındayken sen doğmamışsın bile aranızdaki yaş farkı çok. ikincisi eğitimini tamamla almanyada doktor olan birisinin lise mezunu bir eş isteyeceğini sanmıyorum.Merhaba arkadaslar. 18 yasinda bir genc kizim. Lise son sinif ogrencisiyim. Gecen ay universite sinavina girdim ve basarili oldum. 2 gun oncesine kadar egitimimi tamamlamak isterken simdi kalbimi kaptirdigim insanla evlenmek istiyorum ama buyuk sorunlarim var. Asik oldugum adam Almanyada doktor ve ev sahibimizin oglu 36 yasinda. Salak misin demeyin cok genc gosteren beyefendi bir kisiligi olan karakter yasi benle ayni ve anlayisli biri. Ona karsi inanilmaz derecede yogun bir sevgi duyuyorum. Ailesi ve ailem tarafindan cok seviliyoruz. Ve biliyorum ki bana karsi birseyler hissediyor sizce ne yapmaliyim ?
saygınlık, itibar görme isteği de olabiliraşk mı? eğitim mi?
bence para hacı
Bende evlenme teklif aldın sandım daha adamla bir şey bile yokmuş ortada. Görüşürsün konuşursun zaman geçer evliliğe karar verirsin. Sen baştan kabullenmişsin ki zaten. Ayrıca 36 yaşındaki bir adamın 18 yaş karakterine sahip olduğunu düşünebiliyorsan buyur dene kardesim.. ama tabi önce adama evlenceğini bildirmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?