- 1 Aralık 2016
- 41
- 14
- 3
- 30
- Konu Sahibi nehireslem
-
Bide kültür farklılığı var ailem sorun yaratıyodu ama sonradan ikna olmuslardı aslında yani tek sorun evAyrılmak için tek sebebin ev mi ?
annem evimize çok karısmaz
Adamı cok seviyorsan ayrı ev için ikna et..Bide kültür farklılığı var ailem sorun yaratıyodu ama sonradan ikna olmuslardı aslında yani tek sorun ev
Bende öyle düşünüyorum ama işte kalpte bi kabullenmiyokiBu durumda Mantık!
Kalp daha önce dinlemiş ayrılmışsın,kalbine söz geçir...Hiçbir hayat mükemmel değil çünkü seçimlerimiz mantıklı değil!Bende öyle düşünüyorum ama işte kalpte bi kabullenmiyoki
Evet ablalar bu formu uzun zamandır takip ediyorum. Ama üyeliğim yeni sayılır aslında konu açıp açmamak arasında çok gelgit yasadım yani kaç yasındasın daha ne evliliği bu dertmi diyenler bile çıkar aranızdan biliyorumama duygularım arasında kalmakta yordu beni biraz bu yüzden bi çoğunuz evlisiniz ve birazcık tecrübelerinize ihtiyacım var. Neyse cok uzattım kusura bakmayın. Baslıktada belirttiğim gibi ben ask ve mantık arasındaki incecik çizgide takılıp kaldım. 2 yıllık bi ilişkim vardı benim hersey yolundaydı aslında taki işler ciddiye bininceye dek 4 ay öncesinde biz resmiyete dogru giderken benim ailesinin üst katında oturmamı istedi yani 2 yıl kadar dubleks evin üst katında içerdeki merdiven kalkacakmıs ve ayrı daire olcakmıs ki cok kalabalık bi aileye sahip. Ben 4 kız kardesim onlar 10 kardes ben kalabalık aileyle yapabilirmiyim bilmiyorum bi ay öncesnde bitirdim ilişkiyi numaramı degstrdm sosyal medyada engelledim ama velhasıl yine buldu numaramı her mesajında içim cız ediyo resmen bana ailesinin üst katında oturunca annem evimize çok karısmaz falan diyo ama her ne kadar öyle desede çok huzurlu mutlu olamayız diye düşünüyorum çok uzattım tekrar kusura bakmayın ama sizce Aşk mı Mantıkmı
ikna olmuyo cünkü o dubleks evi kendisi kredi çekip aldı. her ay 3200 kredi ödüyo ev için ve kardesleri yardım etmiyo bu durumda bide kira ödemek zor olur diyo kendi evimiz varken neden kirada oturalım diyoAdamı cok seviyorsan ayrı ev için ikna et..
aylık 3200 lira evin kredisini o ödüyo bu yüzden bide kira veremem kendi evim varken diyo ve ayrı evide kabul etmiyocanım burada birton konu var okumuşsundur. madem ayrıldınız senin ne kadr ciddi olduğunu anladı al karşına konuş. ayrı bir eve çıkalım ancak o zaman olur de. aynı bina yok merdiven kalkacakmış o iş yaş. yemeniz içmeniz gezmeniz tozmanız bir olur. işin hiç bitmez ev ev değil ordu. hem onlara da yazık 2 katlı evde rahat yaşamak varken ne diye bir kata 10 kişi sığsınlar. nasıl yatacaklar nasıl ev o
Bende ondan korkuyorum aslında kendimi ezdircek bi yapıya sahip degilim. Ama öyle bi durumda eşim olursa eger ne kadar arkamda durur onu bile bilmiyorum çünkü ailesine çok baglı10 kardeşli ailede böcek gibi ezerler seni sakın sakın kabul etme kayınvalideyle oturmayı.
o zaman işiniz daha da zor. diğer 9 kardeş + anne baba yı evden göndermeniz gerekecek ileride evi ayırmak için sorun yaşarsanız.aylık 3200 lira evin kredisini o ödüyo bu yüzden bide kira veremem kendi evim varken diyo ve ayrı evide kabul etmiyo
Çok tesekkür ederim bunu göz önünde bulundurucamAşk geçici mantık kalıcı ...
Ben mantık deyip aşk evliliği yapmıştım ...
Dediğimi yap gittiğim yoldan gitme
Öpüyorum seniiiii...
aylık 3200 lira evin kredisini o ödüyo bu yüzden bide kira veremem kendi evim varken diyo ve ayrı evide kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?