Aşk mı Mantık mı ?

nehireslem

Umutsuzluk yok
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
41
14
3
30
Evet ablalar bu formu uzun zamandır takip ediyorum. Ama üyeliğim yeni sayılır aslında konu açıp açmamak arasında çok gelgit yasadım yani kaç yasındasın daha ne evliliği bu dertmi diyenler bile çıkar aranızdan biliyorum ama duygularım arasında kalmakta yordu beni biraz bu yüzden bi çoğunuz evlisiniz ve birazcık tecrübelerinize ihtiyacım var. Neyse cok uzattım kusura bakmayın. Baslıktada belirttiğim gibi ben ask ve mantık arasındaki incecik çizgide takılıp kaldım. 2 yıllık bi ilişkim vardı benim hersey yolundaydı aslında taki işler ciddiye bininceye dek 4 ay öncesinde biz resmiyete dogru giderken benim ailesinin üst katında oturmamı istedi yani 2 yıl kadar dubleks evin üst katında içerdeki merdiven kalkacakmıs ve ayrı daire olcakmıs ki cok kalabalık bi aileye sahip. Ben 4 kız kardesim onlar 10 kardes ben kalabalık aileyle yapabilirmiyim bilmiyorum bi ay öncesnde bitirdim ilişkiyi numaramı degstrdm sosyal medyada engelledim ama velhasıl yine buldu numaramı her mesajında içim cız ediyo resmen bana ailesinin üst katında oturunca annem evimize çok karısmaz falan diyo ama her ne kadar öyle desede çok huzurlu mutlu olamayız diye düşünüyorum çok uzattım tekrar kusura bakmayın ama sizce Aşk mı Mantıkmı

canım burada birton konu var okumuşsundur. madem ayrıldınız senin ne kadr ciddi olduğunu anladı al karşına konuş. ayrı bir eve çıkalım ancak o zaman olur de. aynı bina yok merdiven kalkacakmış o iş yaş. yemeniz içmeniz gezmeniz tozmanız bir olur. işin hiç bitmez ev ev değil ordu. hem onlara da yazık 2 katlı evde rahat yaşamak varken ne diye bir kata 10 kişi sığsınlar. nasıl yatacaklar nasıl ev o

10 kardeşli ailede böcek gibi ezerler seni sakın sakın kabul etme kayınvalideyle oturmayı.

aylık 3200 lira evin kredisini o ödüyo bu yüzden bide kira veremem kendi evim varken diyo ve ayrı evide kabul etmiyo

Aşk geçici mantık kalıcı ...

Ben mantık deyip aşk evliliği yapmıştım ...

Dediğimi yap gittiğim yoldan gitme

Öpüyorum seniiiii...

10 kardeşli ailede böcek gibi ezerler seni sakın sakın kabul etme kayınvalideyle oturmayı.
Bende ondan korkuyorum aslında kendimi ezdircek bi yapıya sahip degilim. Ama öyle bi durumda eşim olursa eger ne kadar arkamda durur onu bile bilmiyorum çünkü ailesine çok baglı

aylık 3200 lira evin kredisini o ödüyo bu yüzden bide kira veremem kendi evim varken diyo ve ayrı evide kabul etmiyo
o zaman işiniz daha da zor. diğer 9 kardeş + anne baba yı evden göndermeniz gerekecek ileride evi ayırmak için sorun yaşarsanız.
hiç bulaşılmaz böyle işe.

Mantığın daha ağır basması gerekiyor şu durumda.
Şimdi sevdiğin adamı evlenince tanıyamazsın.
Şimdi karışmaz etmez der evlenince annesine ses edemez.
Geri dönme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…