Aşk mı Mantık mı ?

Çok saçma geldi bana evin içinde ki merdiven nasıl yikilacakmis hem 10 kişi nasıl altkatta sıkışık yaşayacak hic mantıklı degil ilk gelin misin ilksen eger kv evliligine çok karışır beraber kahvaltı akşam yemeği gezmeler hep bir olur ayrı ev tutacaksa evlen ama daha sonra maddi olarak sıkıştık annemlere taşınalim merdiven yikariz diyebilir o da var zor iş

Yani muhtemelen öyle diyecek ilerde

Bence iyi yapmışsın bu baştan sorun yaratan bir şeyken ilerde nelere sebep olur boşver gitsin

Evet tam olarak durum öyle sürekli her konuda herseyde baba rolü onda
Sadece bu bile yeter. Hayatınız boyunca tüm aileyi sırtınızda mı taşıyacaksınız? Ayrıca o seven katlanır, seven alttan alır lafları da hikaye. Ben zaten aşka da inanmam, sevgi, saygı ve tabii ki mantık

sakın ikna olma diğer sayfaları da okuyunca gördüm ki hayatını mahvetmeye gitmiş olursun
yok zaten ikna olmaya niyetim yoktu ikna olmaktan korkuyordum ama bu yorumlar sayesinde dahada emin oldum bu yoldan ilerlersem hayatımı mahvedecegimden bu arada yorumlarıyla yardımcı olan herkese cok tesekkür ederim

Aslında bende hep öyle düşünüyordum mantık her zaman en güzel rehberdir diye ama kafamı karıstırmayı çok iyi beceriyordu

Canım deli gibi severek evlenmiş olmama rağmen kesinlikle MANTIK.

Neden mi çünkü mantığını arks plana attığın zaman aşk da ölüyor.
Bunu iki senelik flörtten sonra evlenmiş beş aylık evli bir bayan olarak söylüyorum. Aramızda bir saatlik yol olmasına rağmen evliliğimize çok zarar verdiler. Aynı bşnada olsak kesin boşanmıştım. Üstelik kv kp evlilik öncesinde gayet sorunsuz melek gibi olmalarına rağmen.

Hani aramızda kültüf farkı var diyorsun ya o fark insanı hayattan soğutuyor. Kvler kendileri evliliklerinde çok fedakarlık yaptığı için senden de bekliyor. Bu fedakarlık onlara itaat etmen, kendi hayatını yaşayamaman, çocuğunu yetiştirememen vb seyler. Çok iyi düşün çooooooooook

mantık bu durumda

O anne babasını bırakabilir mi hiç? Yani cidden biz ayri eve cikariz sonra demesine inandin mi? Ailenin babasi belli, tum sorumluluk onda, o evi beraber yasamak icin almis. Ben de evlenirsem burada yasariz diye planlayarak. Yani bunu gormemek imkansiz. Az bucuk aklin varsa ayri ev bile tutsa bu kulturde bir insanla asla evlenme. Onlar gibi olman gerek yapamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…