Aşk ve Gurur değil, Tutku ve Gurur

Arzuladığın insanın seni arzulamıyor olması kişiliğinden ödün vermek oluyor..
Sıfat “Tek Gecelik Kadın” olma durumu

Ya bir kişi mi arzuluyorsunuz siz şimdi M Meredith Grey ? Free takıldığınız kişi var muhtemelen onunla da cinsellik yaşadığınız ve 1 sene önce ki ex'inizi arzuluyorsunuz. Free insansanız 3lü sex ya da çok eşlilik tarzı şeyler deneyin.

Evliyseniz haftada ortalama 3 gün ilişkiye giriyorsunuzdur duygusal boşlukta olduğunuz için mi yoksa biyolojik ihtiyaç olduğu için mi? Muhtemelen ten uyumları falan vardı ve aklında yer etmiş işte ne kadar dramatize ediliyor her şey..
Ben kolay kolay dramatize etmem bişeyleri.
Ama bu kıza cidden üzülüyorum.
Sapla samanı karıştırmayalım bence.
Bu üyenin mesajlarına bakarsanız görürsünüz anormal boyutta karşı cinse ilgi var.
Baba bir kız için çok önemlidir. Kişilik gelişimi olsun, karşı cinsle kuracağı ilişkiler olsun baba figürü çok etkilidir. Annaboleyna babasıyla ilgili sorunlarının oldugunu yazmıştı bir keresinde yanlış hatırlamıyorsam. "Hah işte sıkıntı buradan" demiştim. Bilemiyorum yine de tabi... Benim fikrim bu yönde.

valla sende konu sahıbı gibi park köşelerinde birilerinin boynunu morartıyorsan veya arkadan ilişkiye giriyorsan ben sana daha çok üzüldüm.fazla liberoyla erkeklere meze olursunuz ancak
En azından sevişmek, hadsiz olmaktan iyidir.

ya kadının kadına yaptığı zulme de hastayım yani. kız cinsellikle ilgili konu acıyor diye ne asagıladınız ya...hic bi erkegin digerine tek gecelik erkek mi olucaksın iyi dusun kadınlara meze olucaksın falan dedigini sanmıyorum biz niye böyleyiz abi of

diger yandan konu sahibi benim kisisel gorusum bence bi derin nefes al ve dısarı falan bakın eskinin eskide kalmasının bi sebebi vardır her zaman
evren eskiyi karıstıranları hic sevmez

valla sende konu sahıbı gibi park köşelerinde birilerinin boynunu morartıyorsan veya arkadan ilişkiye giriyorsan ben sana daha çok üzüldüm.fazla liberoyla erkeklere meze olursunuz ancak
Valla yazık :70: 13 senedir aynı kişiyle beraberim ve 6 senelikte evliyim ama hala libidoluyum şükür üzüldüm senin adına cidden tabi daha çok kocana ;)
Ayrıca istediğim yerde istediğim kişinin boynunu morartırım bunun seni ilgilendirdigini düşünmüyorum ister meze olurum ister içki ben memnunsam halimden kimseyi ilgilendirmez ;) ölü balık gibi yatmaya devam 🙋

Size kotu birseyler yasatmis olan insani tabiki aramayin dunyaya bir defa geldik aman bosver deyip yaptiginiz seyler ileride pismanlik olarak geri donebilir

Tek gecelik ilişki olmasından size ne 2 tarafta bundan memnunsa size ne oluyor gurur yapacaksanız gidin sizi ezen erkeklere yapın gururu sevismek isteyen insanlarında bi düşün yakasından
Pardon benim cevabımdan size ne???desem ne kadar saçma olur değil mi işte sizinkide o kadar saçma herkese açık olan platform da konu açıyorsan her türlü eleştiriye cevaba açık olacaksın yok ben olamam diyorsan sevişmeni destekleyen özel arkadaşlarınla konuşacaksın .

Ya bir kişi mi arzuluyorsunuz siz şimdi M Meredith Grey ? Free takıldığınız kişi var muhtemelen onunla da cinsellik yaşadığınız ve 1 sene önce ki ex'inizi arzuluyorsunuz. Free insansanız 3lü sex ya da çok eşlilik tarzı şeyler deneyin.
Ay yok yaptığım şeyleri hakkını vererek, en iyi şekilde yapmak isterim.
Teşekkür ederim önerin için.

Anna boleyn ilgi duyduğum bir karakter, bu diziler falan çıkmadan orta okul yıllarında hakkında bir kaç kitap okumuştum tesadüfen, sonra ilgim arttı. Onun tutkulu haline özeniyorsunuz belki ama, duygu olmadan sevişmek kadının ruhuna ağır gelmez mi.cinsel özgürlükle alakası yok bunun. İleride pişman olursunuz ne gerek var. Olmasanız bile ne bileyim sevdiğiniz insanla yaşayın bunu. Kendinizi bu kadar yıprattığınız şeyin adı cinsel özgürlük değil işte, kadın; erkeklerden ve de hayvanlardan farklıdır ne denirse densin. Duygusuz birliktelikler de en çok kadını yıpratır. Bir ilişki istiyorsanız arayın tabi ama yok tenini merak ediyorum, yok normal performansını merak ediyorum güdüsü sanki biraz kandırmacadır. Yoksa bursa kimsenin hormonlarınızı sorgulama hakkı olamaz, amaçları da o değildir diye düşünüyorum

Valla yazık :KK70: 13 senedir aynı kişiyle beraberim ve 6 senelikte evliyim ama hala libidoluyum şükür üzüldüm senin adına cidden tabi daha çok kocana :KK66:
Ayrıca istediğim yerde istediğim kişinin boynunu morartırım bunun seni ilgilendirdigini düşünmüyorum ister meze olurum ister içki ben memnunsam halimden kimseyi ilgilendirmez :KK66: ölü balık gibi yatmaya devam 🙋
İçki masalarına meze olmaktansa ölü balık olmayı tercih eder onurlu gururlu kadınlar .

Pardon benim cevabımdan size ne???desem ne kadar saçma olur değil mi işte sizinkide o kadar saçma herkese açık olan platform da konu açıyorsan her türlü eleştiriye cevaba açık olacaksın yok ben olamam diyorsan sevişmeni destekleyen özel arkadaşlarınla konuşacaksın .
Sevişirken size ne oluyor onu merak ediyorum çok istiyorsan gidin siz de sevişin zevkli birşey tavsiye ederim :27:

Back
X