Aşk ve Gurur değil, Tutku ve Gurur

ya ne bileyim okul derdin, aile problemin, nişan düğün problemin yokmu.varsa yoksa cinsellik.senin hormonlar fazla çalışıyor farkındamısın .biz kadınlar genelde cinselliği 10. Plana falan atarız sen niye böylesin gardaşım
Okul derdim yok çünkü son derece başarılı bir öğrenciyim.
Aile problemim yok. Beni çok seven, anlayışlı bir ailem var.

Kadınlar cinselliği 10. sıraya falan atmazlar. Kendi vücudunu keşfedememiş, cinselliğin ayıp olduğu baskılanarak büyütülmüş KADINLAR cinselliği 10. sıraya falan atarlar.
Sağlıklı bir kadının hayatında genellikle üst sıralarda yer edinir cinsellik.

Hormonlarım da tam kararında tıkır tıkır çalışıyor.

Ayrıca 'gardaşım' ne demektir? Uslubunuza dikkat edin lütfen

Kadınlar cinselliği 10. sıraya falan atmazlar. Kendi vücudunu keşfedememiş, cinselliğin ayıp olduğu baskılanarak büyütülmüş KADINLAR cinselliği 10. sıraya falan atarlar.

hayatında tek sorunun kukun yani.ne diyim kıskandım seni GARDAŞIM

Bence değmez. Sen eskiden bu adamla zaten istediğini yaşamadın mı? Onları aklına getir hayalinde yaşa bence :) hiç onunla sevişmemiş olsa içinde kaldığından böyle hissediyorsun git seviş bence derdim ama zaten bildiğinin aynısı. Daha sonra tekrar sevgili olmak istemiyorsan son bi defa olmuş olmamış ne fark eder..

Bence değmez. Sen eskiden bu adamla zaten istediğini yaşamadın mı? Onları aklına getir hayalinde yaşa bence :) hiç onunla sevişmemiş olsa içinde kaldığından böyle hissediyorsun git seviş bence derdim ama zaten bildiğinin aynısı. Daha sonra tekrar sevgili olmak istemiyorsan son bi defa olmuş olmamış ne fark eder..
Normal bir cinsel birliktelik olmamıştı.
Sanırım tamamen doğal olanını merak ediyorum onunla..

O ne demek bilemedim şimdi :) aman içinde kalacağına ona bir günah gecesi teklif et madem
Şimdi açık açık yazıyorum benden günah gitti, linç ekibinden koruyun beni lütfen :)
Onunla ters ilişki deneyimlemistik sadece.

Cinsellik tabunuz yokken bence gurur mu tutku mu diye soru sormanız çok anlamsız. Daha önce birçok konunuzu okumuş biri olarak söylüyorum bunları. Bir yerde insan kendine dur demeli bir çizgisi olmalı ya, hayatımda biri var ama free takılıyorum adı yok ne demek? Ya vardır ya yoktur. Bazı şeyleri mantıklı hale getirmek uğruna basitleştirmeyin bu kadar.

Cinsellik tabunuz yokken bence gurur mu tutku mu diye soru sormanız çok anlamsız. Daha önce birçok konunuzu okumuş biri olarak söylüyorum bunları. Bir yerde insan kendine dur demeli bir çizgisi olmalı ya, hayatımda biri var ama free takılıyorum adı yok ne demek? Ya vardır ya yoktur. Bazı şeyleri mantıklı hale getirmek uğruna basitleştirmeyin bu kadar.
Sizin mantığınıza göre istediği insanla cinsellik yaşayan insan gurursuz oluyor öyle mi?

Sizin mantığınıza göre istediği insanla cinsellik yaşayan insan gurursuz oluyor öyle mi?

Bakın polemik yaratmak için yorum yapmadım herkesin görüşü farklıdır bende kendi görüşümü ifade ettim. Şuan sizin korkunuz sadece reddedilmek çünkü istediklerinizi elde etmeye alışmışsınız, tehlike, adrenalin arıyorsunuz kendinize.

Nesi mantıksız?
Nesi mi mantiksiz tum konuların cinsellikle alakalı diline vurmuş gerçekten hayatının merkezi yapmışsin sanki tek cinsel hayati olan kadin senmissin gibi özgürüm güçlüyüm triplerine girmissin sakin ol tek degilsin şu aşmiş imajin falan çok komik

Nesi mi mantiksiz tum konuların cinsellikle alakalı diline vurmuş gerçekten hayatının merkezi yapmışsin sanki tek cinsel hayati olan kadin senmissin gibi özgürüm güçlüyüm triplerine girmissin sakin ol tek degilsin şu aşmiş imajin falan çok komik
Bence siz cinselliğinizi doyasıya yasayamadiginiz için öyle algılıyorsunuz.
Aşmış biri olsam arzuladığım insana yazsam mı cekiniyorum diye konu açmam mantıken.

Şu yazdığın koskoca bir yalan.
Öyle bariz ki...
Senin İçinde kocaman bir boşluk var.
Ve onu böyle yollarla doldurmaya çalışıyorsun.
İster kız, ister küs.

Malesef
Senin olayın bundan ibaret.

Bence siz cinselliğinizi doyasıya yasayamadiginiz için öyle algılıyorsunuz.
Aşmış biri olsam arzuladığım insana yazsam mı cekiniyorum diye konu açmam mantıken.
Öyle bir imaj veriyorsun dedim zaten kendin cinselligi çok büyüttugun icin yasayinca ben aştim çok ozgürüm diye takılıyorsun verdiğin cevaplardan da belli hem bu kadar abartmasan açtıgin tüm konular cinsel yasaminla ilgili olmaz kim cinsel yasamini bu kadar baskalarina sorar ki

Şu yazdığın koskoca bir yalan.
Öyle bariz ki...
Senin İçinde kocaman bir boşluk var.
Ve onu böyle yollarla doldurmaya çalışıyorsun.
İster kız, ister küs.

Malesef
Senin olayın bundan ibaret.
Peki, öyle diyeyim. Siz de kendinizi rahatlatın.

Bi de ek olarak malesef değil 'maalesef'.

Annacığım senı biraz tanıyorsam bu iş bir günle kalmazzz.
Adam büyük aşkın duygularım yok diyorsun ama sen seks seven bir kadınsın iyi bir seks belki duygularını yeniden uyandırır ve pembe bulutların ustune çıkabılırsın eger bu adam o adamsa büyük düşersin sonra.

Öyle bir imaj veriyorsun dedim zaten kendin cinselligi çok büyüttugun icin yasayinca ben aştim çok ozgürüm diye takılıyorsun verdiğin cevaplardan da belli hem bu kadar abartmasan açtıgin tüm konular cinsel yasaminla ilgili olmaz kim cinsel yasamini bu kadar baskalarina sorar ki
Vallahi sizler için yarın konu açacağım, fasulyenin dibi tuttu yardıım diye.

Ayol buradaki yanıtlara bakarsak bile herhalde cinsellikle ilgili olsun arzularım, tutkularımla ilgili olsun bu konuları yakın çevremden kaç kişiyle konuşabilirim?
Daha geniş yelpazede cevap alabilmek için burayı kullanıyorum.

Back
X