slm canım yazını okuduğum gibi vala aklıma kötü şey geldi asker eşi değilim ama acaba evlimi diye düşündüm ne bileyim konuşamıyor int yok ama söz kesmek istediğini söylemiş bu biraz beni yanıltıyor yoksa kesin evlidr derim senide şüpheye düşürmk istemem arkadaşımın sevgilisi hazırlan nişana gelcez demişti meğer evliymiş bazen 24 saat bazen bi hafta konuşamazlardı inş doğru insandr
slm canım yazını okuduğum gibi vala aklıma kötü şey geldi asker eşi değilim ama acaba evlimi diye düşündüm ne bileyim konuşamıyor int yok ama söz kesmek istediğini söylemiş bu biraz beni yanıltıyor yoksa kesin evlidr derim senide şüpheye düşürmk istemem arkadaşımın sevgilisi hazırlan nişana gelcez demişti meğer evliymiş bazen 24 saat bazen bi hafta konuşamazlardı inş doğru insandr
Canım öncelikle aramıza hoş geldin :) benim de eşim asker.. Genel olarak anlatayım.. En doğrusu pek konuşmamaktır. Eşler de kocalarının rütbesini alır. o nedenle ast-üst ilişkisinin biraz daha yumuşamış halini yaşarsın. resmi ve sıkıcı ilişkilerdir.. Çok konuşmak gereksiz pot kırmana neden olabilir.. Özellikle eşinin işiyle ilgili konuşmak sakıncalıdır,hele hele eleştirmek, olumsuz yorum çok sıkıntı yaşatabilir..
Her şey güzel, memnunuz gülücükleri saçtığın ortamlarda oluyorsun..Bayramlarda belli astlar ve üstler ziyaret edilir. Çaylar vardır kadınların katıldığı nefret ederim,çok şükür şimdi bizde bitti.. Çaylarda en rütbeli hanım oynayın der oynarsın,oturun der oturusun, o yemeden yemezsin.. vs. Tabi bizde böyleydi kişinin mantığına göre değişir ama genelde böyle..
Ama eşini seviyorsan sorun yaşamazsın, aile bütünlüğüne saygı sonsuzdur.
Her şey bir yana bir birinizi seviyorsanız, samanlık seyran olur. Allah hayırlısını nasip etsin..
:))) bitanem benim,nasıl da düşünürmüş beni:)) yok evli değil,ailelerimiz tanıyor birbirini uzaktan da olsa,daha doğrusu teyzesini tanıyor teyzem,daha önce hiç evlenmemiş:))
Ben yanlış mı anladım?Çaylar dediğin günler mi?Neden katılmak zorundayım ki?Oynamak zorunda mıyım gerçekten?Bayan komutanlar niye geliyor mi?Hem ben asker değilim?
Evet canım günler. Şimdi kişi sayısına göre katılım ayarlanır ve evet gel denirse gidersin,zorunlu.. Sen asker değilsin ama orada grimmm olmuyorsun,eşini temsil ediyorsun, yani şık özenli olmak da lazım.. Bayan komutan eşleri onlar ve aynen en rütbelisi yemeden yemiyorsunuz,oynatıyorlar ama bir kalkar el çırpar kalabalıkta kaybolursunyolu bulunuyor..
ne güzel tam benlikmiş baylırım oynamaya
ayda bir stres atıyorsun iyi ama fazla resmi olunca sıkıyor
ne güzel tam benlikmiş baylırım oynamaya
peki ben oynamam,ben kalkmam deme şansın gerçekten yok mu?Böyle anne ördek ve yavruları gibi mi gezicez hep?
ayda bir stres atıyorsun iyi ama fazla resmi olunca sıkıyor
kasma cnm ya, kimsenin seni zorla oynatacak hali yok
:))) hehehe,kuzenim noktayı koydu zaten,kocayı aldın da oynamasam mı oynasam mı derdi kaldı,seni alsın hele nası kalkıp oynarsın ben görürüm diyo:)))
peki ben oynamam,ben kalkmam deme şansın gerçekten yok mu?Böyle anne ördek ve yavruları gibi mi gezicez hep?
hmm ayda bir se sorun değil yahu,idare edilir nolucak,fazla abartmış yiğidim benim o zaman,onbeş dakika uğrar çıkarım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?