Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

bizim şafak karanlık

zaman çabucak gecsin ya
alışamadım hala onsuzluğa : (

alısılıyor merak etme daha yeni sayılır bide acaba nereye cıkacak usta birligi korkusu var simdi sende yerimseniben
doguya cıkıp cıkmayacgınıda bilemezsin heryere dagıtıyorlar cunku sıkma canını yerimseniben

kızlar benim nişanlım acemiliği manisada yaptı ben neresi çık cak diye kafayı yiyodum her gece rüyalarıma giriyodu hep dua ediyodum. allahım duydu sesimi yardım etti bize. şuan kırklareli lüleburgazda gideli toplam 5 ay oldu 10 aydaha var önümüzde. biz diyoruzki 3 te 1 ini atlattık. inş kalanıda daha çabuk geçer.. hepinize sabırlar..

cnmm nereye dustugune baglı .. yani bazı yerlerin 28 gün bazı yerlerin 75 gün oluyor acemilik dönemleri..
amin canım.benimde bitanem kasımda gtcek o da bu dönemin askeri diil.88 devrelerle gtmesi lazımdı şimdi oda mı 3 ay yapçak acemiliğini?

selam kızlar moralim çok bozuk..nişanlım tecili kaldırttı..ve kasımda göndermiolar

canm ya galiba gidicek diye hazırlamıştın kendini değilmi ? :çok üzgünüm:
peki ne zmana gidermiş pek bilmiorumda bu konuları

evet canım 2 ay var daha kasımda alırlar diye düşünmüştük :çok üzgünüm:
ona göre planlar yapmıştık senağlama

ama herşeyde varıdrı bi hayır belki bizim için böylesi daha hayırlı olucak :Saruboceq:

kızlar yarım askerimin yemin töreni var ve ben gidemiyorum yanına mafoldumben
bu arada kızlar benimkisi nerdeyse hergün telefon kulubesinden arıyo.ama herkes bir değil,bazı yerlerde çok sıra oluyomuş ve kısacık araları oluyomuş, o yüzden arayamıyolarmış.yani arayamıyo diye darılmayın onlara sakın.onlar bin bir sıkıntının içinde her fırsatı değerlendirmeye çalışıyolar unutmayalım.senağlama onu çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!

merhaba kızlar
benıde aranıza alırmısınız bı asker sevgılısı olarak
galıba hepımızın ortak noktası özlem

canım hoş geldin aramıza.a.s. seninki nerde yapıyo?şafak kaç?
özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen
beklemek güzeldir gelecekse beklenen:)

evt canım ya her şerde vardır bi hayır boşver sakın üzülme sen :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…