Asker Eşleri

hosgeldın canımm ohh ıyısnız valla bulusun baakalım emınım guzel gecmıstır darısı basımıza rtıkkk

canım benım oyle valla bu gece ıyı uyuduk oglusumla :)

kızlar sızler nasılsınız bende cuma gunu evıme donuyorumm kocısı daha fazla durduramıyorum :)))

hanımlar merhabalar
nerelerdesiniz neler yapıyosunuz.....bizde kızımla çarşıya gittik geldik.gezdik biraz..çok sıcak mersin yanıyo.

ohhh ne guzel yapmısınızzz gezmıssınız gelmıssınız burasıda cok sıcakk sormayın dısarı cıkılmıyooo valla kılıma altında oturuyoruz ardayı uzak tutuyoruz bıde onun yuzunden hastalanmasın dıye :))

oyle canım valla cuma gıdıyoruz allah nasıp ederse anca ev toplamaya baslarız zaten

evet bu topik çook hareketsiz son günlerde...herkes neler yapıyooo..herkes taşınma telaşındamıııı..

canım heralde oyle herkezı bı tasınma telası aldıı

handan ablamda yokkkkk gel artık

Kızlarrrrrrrr geldim günaydın ne haber nasılsınız herkes iyidir umarım dün akşam geldim bende hiç nte girecek fırsat olmadı ankarada geçmişide okumadım ne var ne yok bakalım özledim yahu hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn .ablammmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnn topigimizin gülü oh be bi rahatlık geldi:)nasıl geçti bakalım ..ya sanki aylardır yokmuşsun gibi lay lay lommmmm tapik şenlenir artık kızlar:)

çok mutluyum annem ve babam geliyor bu gün.kız kardeşimde tatil yapmışlardı geçerken banada uğrayacaklar.

anaaaammm handan abloşum gelmiş hoş gelmiş,safalar getirmişş.çok özlemişim abloşumu. ablacığım ankara buluşmasının özel misafiri sendin değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…