Asker Eşleri

oyy bu nee:bbo: 86 mı ben ben bi 75 alsam atanacamda..artık bıraktım bu işleri..iki ünü bitti ama kafa 75 e basmıyor
hayırlısı olsun atanırsın inşallah..

canım benım ya benımde bu son artık atandık atandık atanamadık dersanede devam artıkk :) senın bolumler neydıı

sağlık teknikerliği we iktisat..yani alakaya maydanoz
benim çalışmaya gönlüm yok ondan kpss ye hiç çalışasım yok 5 yıl özelde çalıştım eskişehirde anam ağladıbenneyaptımki

:)) canım kardesımde muhasebe mezunu gecıs yapacak ısletmemı ıktısad mı karar veremedık ıktısadın derslerı nasıllll

:) evet canım 3 ten devam edıcekk ıktısadın derslerı ıstetmeye gore daha hafıf geldı bana ıktısada kayıt olucak buyuk ıhtımal genede kendı tercıhı

Günaydın herkese..
Yine saldırı var ya istanbul halkalı lojmanları personelini taşıyan servise bombalı saldırı yapmışlar köpekler.
2 uzman şehit bir tane askeri persolenin kızı maalesef hayatını kaybetmiş.
Durdursunlar artık yeter artık yazık değilmi bunlara ya.
Hükümet birde utanmadan cenazelere gidiyorlar ya görünce bile sinirlerim zıplıyor artık.

ınannamıyorum ya valla handan ablacım acıp haberlere bakasım gelmıyo bu haberlerı duymaktann
devlet sadece mıllı guvenlık kurulunu toplayıp toplantı yapmaya baksın gıden gıdıyoo ıstanbulda da olduysa artrıkkk bısey dıyemıyorummmm allahın belalarııı

allah rahmet eylesın mehmetcıklerımıze ve bıseyden haberı olmayan o masum kızmıza kalanlarınada sabır versınn

ancak yurt dışı gezilerine gitsinler onlar başka yaptıkları başka bir halt yok zaten
yazık değilmi ya kızımız 17 yaşındaymışdaha
en güzl zamanlarında hayatını kaybetti işte

yuce rabbım aılesıne sabır versın ne denebılırkıı yuce rabbım bıldıgı gıbı yapsınn artık sehıt eslerı aılelerıde VATAN SAGOLSUN dıyolarsa bende onlara helal olsun dıyorummm ne vatanı ya askerlerımız kızlarımız vatan ıcın olmuyo bı kac mıkrobun serefsızın yuzunden ölüüyoo o kızın kıme ne zararı vardı ya en guzel cagındaa shıt olduu VATAN SAGOLMASIN

Allah rahmet eylesin yattıkları yer cennet olsun bende artık vatan sağolsun demiyorum bir hiç uğruna ölüyor insanlarımız .

oyle ablacımmm gerı kalanlara olan oluyo vaveylanın dedıgı gıbı bablar gununde dedesının gununu kutluyolar kı o sanslı gene dedesı var karne gunlerı bayramlar yok yaaa bısey demıyrum artıkk

oyle ablacımmm gerı kalanlara olan oluyo vaveylanın dedıgı gıbı bablar gununde dedesının gununu kutluyolar kı o sanslı gene dedesı var karne gunlerı bayramlar yok yaaa bısey demıyrum artıkk

maalesef öyle canım ya .
söylenecek çok şey varda
olmuyor işte burada

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

soylesende duyan yok kıı herkez kendı havasında cenazeye gelırler kılarlar gıderlerrrr olan ordakı aılelere olur

günaydııınnnnnn

pek de günümüz aydın başlamadık güne ama......((
diyecek bişey bulamıyorum artık......

günaydın diyemiyorum..:gitme:

istanbul ve diyarbakırda yine şehit vermişiz..

haber dinlemek istemiyorum artık..

Allahım helak et bu kalleşleri...

günaydııınnnnnn

pek de günümüz aydın başlamadık güne ama......((
diyecek bişey bulamıyorum artık......

günaydın diyemiyorum..:gitme:

istanbul ve diyarbakırda yine şehit vermişiz..

haber dinlemek istemiyorum artık..

Allahım helak et bu kalleşleri...

günaydınlar güne çok kötü haberlerle başladık yine
ne zaman bitecek bu acılar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…