elmascım dme gız oylee strese gırıyom tabı bu senede atanamassam bırakıcam zaten bıktımm valla oku oku sen kac sene sonra atanama var mı boyle sey yooo
senın bolum ne guzummm benım kı muhasebe ogretmenlıgı gecen sene 86 aldım atanamadım en az 89 almam lazım of offffffffffffff
:)) canım kardesımde muhasebe mezunu gecıs yapacak ısletmemı ıktısad mı karar veremedık ıktısadın derslerı nasıllll
ınannamıyorum ya valla handan ablacım acıp haberlere bakasım gelmıyo bu haberlerı duymaktann
devlet sadece mıllı guvenlık kurulunu toplayıp toplantı yapmaya baksın gıden gıdıyoo ıstanbulda da olduysa artrıkkk bısey dıyemıyorummmm allahın belalarııı
allah rahmet eylesın mehmetcıklerımıze ve bıseyden haberı olmayan o masum kızmıza kalanlarınada sabır versınn
yuce rabbım aılesıne sabır versın ne denebılırkıı yuce rabbım bıldıgı gıbı yapsınn artık sehıt eslerı aılelerıde VATAN SAGOLSUN dıyolarsa bende onlara helal olsun dıyorummm ne vatanı ya askerlerımız kızlarımız vatan ıcın olmuyo bı kac mıkrobun serefsızın yuzunden ölüüyoo o kızın kıme ne zararı vardı ya en guzel cagındaa shıt olduu VATAN SAGOLMASIN
oyle ablacımmm gerı kalanlara olan oluyo vaveylanın dedıgı gıbı bablar gununde dedesının gununu kutluyolar kı o sanslı gene dedesı var karne gunlerı bayramlar yok yaaa bısey demıyrum artıkk
günaydııınnnnnn
pek de günümüz aydın başlamadık güne ama......((
diyecek bişey bulamıyorum artık......
günaydın diyemiyorum..:gitme:
istanbul ve diyarbakırda yine şehit vermişiz..
haber dinlemek istemiyorum artık..
Allahım helak et bu kalleşleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?