ülkemizi bu hale getirenlerin ALLAH BELASINI VERSİN. terörün doğusu batısı kalmadı artık
handan ablacım denıcek bısey yokk kı desende bısey olmuyo
ısta ablacım varda ........
aman sınır olmayacagımmm allah kahretsın hepsını
teşekürler ablacım napalım aynı işte kızın geliomuş gözün aydın cnm...
günaydın bitanem hoş bulduk senden ne haber nasılsın şeker kızın nasıl iyimi öp benim yerime opuyorumnanaktan
handan ablacım gozun aydınn begum gelıyo demek yollardada senın gozum sımdı yucerabbım o vakıtlerı gormeyı bızede naıp etsın :)
ecesu canım hosgeldın merak ettım bende gıröeyınce gecmıs olsun tatlımm demek lys sınavınada gırdınn helal valla su kpss olsada bıtse dıyorum artık stres sardı da sardı benııı
ruyanazım vavayle ask canım sızlerde hosgeldınız nasılsınızzz
teşekürler ablacım napalım aynı işte kızın geliomuş gözün aydın cnm...
hb canım iyiyiz sen nasılsın...
günaydın kızlar her gün şehit haberi almaktan bıktık dün gece diyarbakır silvanda karakola sardırmışlar 1 asker şehit sabahta halkalıdaki saldırıda 2 asker 1 kız çocugu şehit olmuş azıttılar bu aralar....
soylesende duyan yok kıı herkez kendı havasında cenazeye gelırler kılarlar gıderlerrrr olan ordakı aılelere olur
ewet bunları duyan yok!!
ancak haber kanallarında canlı yayında birbirlerini suçlar o zavallılar!
emekli albayın biri habertürkte alışmak lazım bunlara diyor ne alışıcam ya neye alıştırıyorsunuz bizi??oldu onlar ölsün gitsin ben bakayım kendi havama öyle mi??laf yapacağınıza bir araya gelin çözüm üretin çözüm! içinizdeki hainleri atın aponun yanına eş değersiniz çünkü!
canım hosgeldınnn hayırlısıyla yuce rabbım kucagına almayı nasıp etsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?