- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
canım benım sımdı en guzel donemlerındesınnnn :)) uzme kendını sennn ınsallah bıtecek ama boyle gıder bısey yapmazlarsa daha da kotu olmasından korkuyorumm
esın ne kadarlıgına gıdıyo nerdesınız
ah canım ya bılmezmıyım bende esım dogu gorevınde oldugu ıcın hamılelıgım boyumca annem de kalmak zorunda kaldımm cok kotu bıseyyy ayrı tam ona ıhtıyacın oldugun gunlerde onunla olmamak sen ıyısın gene bak ben 2 kere falan gordum esımı hamıleyken
doguma bıle hastaneye annemler yatırdııı allahtan tam amelıyata alırlarken yetıstııı gırmem dıye aglıyodummm ama askım geldıııı bende gırdım amelıyata
mrb arkadaşlar bende asker eşiyim ve 3 haftalıkta hamıleyım gecen hafta ogrendık eşimle Bu topiği goruncede kendimi yakın hissettim benim eşimde denizci inş ALLAH askerlerimizi korur başka acılar yaşamayız( çok üzgünüm:
hoş geldin mervecim esk eskişehirlimisn ? esk görünce açılımı eskişehir olarak yaptım da o zamn hemşeriyiz
HABERLERİ ALDIKCA ÇOK ÜZÜLÜYORUM ALLH MEHMETÇİĞİ KORUSUN
HER DOĞAN NURLU GÜNEŞ ÜZERİNİZDE OLSUN HEPİNİZ ALAHA EMANET OLUN VATANSİZE EMANET NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
evet eskişehirliyim:)) ne gusel hemserimide bulduk:)) dualarımız hep eşlerimizle allah onlari korusun...buarada eşim şuanda yola cıkıyo aradı benı(( ve ben sımdılık evımde bı kac zaman tek kalicam ( çok üzgünüm:
canım afyonun ılcesındeyız tayınımız cıkacak toplanma telası var sımdı de bızde
ınsallah yanında olur canımmm :)) cok zorrr yoksaa ay aglayasım geldı eskılerı dusununcee
canım bak bız varız artık yanlız kaldıgında gırersınnn yanlız kalmasssın merak etme
saolun çok teşk simdiden dedim ya yakın hissettim kendıme iyiki varsınız.buarada 3yıldır evlıyım ama alısamadım ya her defasında hala aglıyorum bıde sımdı hamılelıkte hormanlar degıstı ya bılrısınız ıcene duygusala bagladım:)))
sulu gozlu anne olucam sanırım ben:))
buarada hemşerim siz nerdesiniz sımdı karacımı senın eşinde..
ne haber hanımlar
eylülcüm piknikler yapılmış ohhh sefanız olsun yani gördüm resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?