Asker Eşleri

canım benım sımdı en guzel donemlerındesınnnn :)) uzme kendını sennn ınsallah bıtecek ama boyle gıder bısey yapmazlarsa daha da kotu olmasından korkuyorumm

esın ne kadarlıgına gıdıyo nerdesınız

bende çok korkuyorum biz izmiteyyiz.Eşimde 2 aylıgna gidicek ama o arada izin alabilirse gelicek sonra goreve devam(( oysaki ben bu ilk gunlerimizi babamızla birlikte geçirmek çok isterdim2:

ah canım ya bılmezmıyım bende esım dogu gorevınde oldugu ıcın hamılelıgım boyumca annem de kalmak zorunda kaldımm cok kotu bıseyyy ayrı tam ona ıhtıyacın oldugun gunlerde onunla olmamak sen ıyısın gene bak ben 2 kere falan gordum esımı hamıleyken

doguma bıle hastaneye annemler yatırdııı allahtan tam amelıyata alırlarken yetıstııı gırmem dıye aglıyodummm ama askım geldıııı bende gırdım amelıyata

ay inş eşim dogum zamanı yanımda olur bende cok aglarım yoksa((( siz nerdesniz simdi karacımı eşiniz(

canım afyonun ılcesındeyız tayınımız cıkacak toplanma telası var sımdı de bızde

ınsallah yanında olur canımmm :)) cok zorrr yoksaa ay aglayasım geldı eskılerı dusununcee

hoş geldin mervecim esk eskişehirlimisn ? esk görünce açılımı eskişehir olarak yaptım da o zamn hemşeriyiz
HABERLERİ ALDIKCA ÇOK ÜZÜLÜYORUM ALLH MEHMETÇİĞİ KORUSUN

HER DOĞAN NURLU GÜNEŞ ÜZERİNİZDE OLSUN HEPİNİZ ALAHA EMANET OLUN VATANSİZE EMANET NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

evet eskişehirliyim:)) ne gusel hemserimide bulduk:)) Dualarımız hep eşlerimizle ALLAH onlari korusun...Buarada eşim şuanda yola cıkıyo aradı benı (( ve ben sımdılık evımde bı kac zaman tek kalicam(çok üzgünüm:

hemşerim tanıştığıma memnun oldum asker eşi demek evin hem anası hem babası olamk demektir alış böle yokluklara

canım bak bız varız artık yanlız kaldıgında gırersınnn yanlız kalmasssın merak etme

canım ya esım trafıgı kazandı trafıkte buyuk ılcelerde ve merkezde varmıss kurtuluyoruz bu ılcedennn :))

Hayırlısı olsun kuŞlar hangı ıle gÖtÜrÜyor sÖle bakalım bız ankarada devam tayın yok doĞuda uzun bır sÜre kaldıĞımız ıÇın hıÇ bıryere kıpırdamayız sanırım yınede bellı olmaz

canım bak bız varız artık yanlız kaldıgında gırersınnn yanlız kalmasssın merak etme

saolun çok teşk simdiden dedim ya yakın hissettim kendıme iyiki varsınız.Buarada 3yıldır evlıyım ama alısamadım ya her defasında hala aglıyorum bıde sımdı hamılelıkte hormanlar degıstı ya bılrısınız ıcene duygusala bagladım:)))
sulu gozlu anne olucam sanırım ben:))
Buarada hemşerim siz nerdesiniz sımdı karacımı senın eşinde..

başkentteyiz havada canım

slm canişler konuyu açmak bile istemiorum allah belalarını versin başka bişey demicem.....
düğüne son 36 gün önceden diodumki bir ay kalsa hemen geçer zaman ah bir hazirana girseyidk oooo ne zaman geçio ne de bendeki bu özlem durumlarda karışık iyice yıprandım valla. daha evlenmeden yaşlandım kendimi çok yorgun hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…