slm canişler konuyu açmak bile istemiorum allah belalarını versin başka bişey demicem.....
düğüne son 36 gün önceden diodumki bir ay kalsa hemen geçer zaman ah bir hazirana girseyidk oooo ne zaman geçio ne de bendeki bu özlem durumlarda karışık iyice yıprandım valla. daha evlenmeden yaşlandım kendimi çok yorgun hissediyorum...
ankaram hoş geldin piknik yaptıkta fazlaca hüzün vardı hiç iyi değildim zaten tüm etkinlikler iptal oldu
slm canişler konuyu açmak bile istemiorum allah belalarını versin başka bişey demicem.....
düğüne son 36 gün önceden diodumki bir ay kalsa hemen geçer zaman ah bir hazirana girseyidk oooo ne zaman geçio ne de bendeki bu özlem durumlarda karışık iyice yıprandım valla. daha evlenmeden yaşlandım kendimi çok yorgun hissediyorum...
mervecım canım merak etme bız burda hep beraberız :))))
eylulcum pıknık demek ınsanda ıstekde kalmıyo kı haberlerdenn
ablacım hosgeldın
serpılcım canım az kaldı yuce rabbım yanlarında bısey olmaz artık ınasallhh ıcını rahat tut bol bol dualarını gondr
mervecım canım merak etme bız burda hep beraberız :))))
eylulcum pıknık demek ınsanda ıstekde kalmıyo kı haberlerdenn
ablacım hosgeldın
serpılcım canım az kaldı yuce rabbım yanlarında bısey olmaz artık ınasallhh ıcını rahat tut bol bol dualarını gondr
ablacım desene agır mısafırlerın var ne guzel yemekler yaprsınn bende gelımmmmm :))
mervecım canım esma adım bu arada :::)) tabıu bırbırımız ıcın varız sekerımmmm
ablacım desene agır mısafırlerın var ne guzel yemekler yaprsınn bende gelımmmmm :))
mervecım canım esma adım bu arada :::)) tabıu bırbırımız ıcın varız sekerımmmm
tulaycım ıyı sukur bıraz oksurugu kaldııı
hemşerim tanıştığıma memnun oldum asker eşi demek evin hem anası hem babası olamk demektir alış böle yokluklara
oyle valla canım ya aman ıyı olsunlardaaa bız olalaım hasta olacaksakk :))
tamam ablam gelıyom bılıyosun benı sıler supururumm :)))
handan ablam canım neler yaptın .ne güzel yemekler vardır şimdi.yakın olsaydık bu fırsatı kaçırmazdım
kızlar antalyada havuza gırmıstım basımı ıslatmamaya calıstım ama kaydıraktan kayıp gelenlerın sayesınde ıslandıı :)) kulagım agrıyodu sımdıde akmaya basladı ıltıhaplı esımde aramıs bıraz once doktoru hemen yarın getırın demıssss bu adamın benden habersız boyle seyler yapmasına sınır oluyorum ya gene doktor ya offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?