Asker Eşleri

serpilim yaradan rabbim sabrını veriyor

ankaram hoş geldin piknik yaptıkta fazlaca hüzün vardı hiç iyi değildim zaten tüm etkinlikler iptal oldu

hoş bulduk canım bugünde maalesef çok kötü haberler var nereye kadar gidecek bunlar ya dursunlar artık yeter

hoş geldin serpilcim canım ya az kaldı seninde biraz daha sabır ne olur

mervecım canım merak etme bız burda hep beraberız :))))

eylulcum pıknık demek ınsanda ıstekde kalmıyo kı haberlerdenn

ablacım hosgeldın

serpılcım canım az kaldı yuce rabbım yanlarında bısey olmaz artık ınasallhh ıcını rahat tut bol bol dualarını gondr

Son düzenleme:

ne haber esmacım oyurdum bende takılıyom
yarın akşama yemekli misafirim var
k.valide kız kardeşi ve yeğeni bana gelecekler
biraz bugün yaparım yemekleri yarına kalır öbürleri
daha tatlı var yapılacak

Saol anneyim bu zamanlarda hep esler bırbırınden destek alıyorus saten Rabbim tüm askerlerimizi korusun :sinifsinif:

ablacım desene agır mısafırlerın var ne guzel yemekler yaprsınn bende gelımmmmm :))

mervecım canım esma adım bu arada :::)) tabıu bırbırımız ıcın varız sekerımmmm

handan ablam canım neler yaptın .ne güzel yemekler vardır şimdi.yakın olsaydık bu fırsatı kaçırmazdım

kızlar antalyada havuza gırmıstım basımı ıslatmamaya calıstım ama kaydıraktan kayıp gelenlerın sayesınde ıslandıı :)) kulagım agrıyodu sımdıde akmaya basladı ıltıhaplı esımde aramıs bıraz once doktoru hemen yarın getırın demıssss bu adamın benden habersız boyle seyler yapmasına sınır oluyorum ya gene doktor ya offffffff

tamam ablam gelıyom bılıyosun benı sıler supururumm :)))

ossun be ne güzel işte beraber yer götürürüz kaydirigubbakcemile3

handan ablam canım neler yaptın .ne güzel yemekler vardır şimdi.yakın olsaydık bu fırsatı kaçırmazdım

çok fazla bişey yok be tülaycım
sıcak ya ağır bişey yapmayacağım
z.yağlı barbunya kabak dolması soğuk ayranlı çorba var
püreli tavuk pilav yapacam yanınada salata işte közde patlıcan yapcam
üstünede tramisu gelcek
yetmez mi ya söyleyin

gel canım sende hep beraber yeriz wallaha kaydirigubbakcemile3

niye kızıyon ki adama sende allesen
ne güzel işte ilgisiz bir insan değil
tersi olsaydı ne olacaktı
sakın ihmal etme ama git hemen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…