Asker Eşleri

eşine kızma çok doğru yapmış.kulak iltihapı önemli.benim babam zamanında önemsememiş kulak zarını bile iltihap kapmış.şimdi tek kulağı duymuyor
ayy bende bizimkilerdeki cemil beyi geçtim.
ihmaletme yarın mutlaka git antibiyotik tedavisine başlar3günde birşeyin kalmaz.geçmiş olsun

ınsallah canım zaten benım kulak zarım delınmıstı onu dıktılerr ınslalh kapmamıstır orası ya korktum bak sımdı

ablam valla çok bu havalarda fazlada yenmiyor.tramisu bayılırımm.olumunekankayizsmile

aslında anlamamıstı bılıyodum doktora goturecegını o yuzden kulagımı sabah kalkınca sılıyodum gormesın dıye ama ıkı gundur cenemı zor acıyorum acıyoo ekmegı ısırırken tam ısıramıyorum cıgnerken acıyo ordan farketmıs sabahta gızlı gızlı ızlemıss yatktan kalkınca ben kulgımı sılmeye gıderkenn
dedektıf gıbı dolasmıss benım haberım yok :))

ablacım daha ne oılucakkk barbunyaya bıterım ben zaten :)))

bizde çok seviyoruz barbunyayı hele benimki önüne koy yesin artık

annemdede vardı yıllar önce orta kulak ta et çıkmıştı aldılar ama yinede duymada sıkıntı yaşıyor kesinlikle ,ihmale gelmiyor

ablacım sevmıyorum ya doktoru acıtacak canımı gene ya

dayancan artık esmacım yapacak bişey yok

ablam valla çok bu havalarda fazlada yenmiyor.tramisu bayılırımm.olumunekankayizsmile

evet ya ağır misafir olunca özen gösteriyorsun işte
aklıma bunlar geldi zaten fazlasıylada uğraşamam zaten

bak adamcağız takipteymiş zaten ne güzel
hemen fark etmiş

ah ah ne yerdım handan ablam aksama dıyım barı yemege gotursun bnıııı barbunya yıyım :))

dun aksam karnım acıktı burda lokantada tandır corbası yapıyolar bı canım cektııııı saat 10 gıbıydıı canım dedım hadı gıdelım gıttık ne guzel ıctım valla adam nasıl yapıyosa harıka oluyoooo :))

demi yani nasıl yenir şimdi limonlu limonlu
git wallaha ye gel eve gelincede çayını iç üstüne

slm herkeze ..esmacım elmascım handan abla bütün arkadaşlara mrb ..esmacım geçmiş olsun canım ihmal etme eşin iyi yapmış güzel gözlüm..serpil canım çok teşk.ederim aradılar kardeşim de nişanlımda iyilermiş şükürler olsun ...ablacım kolay gelsin sanada eeee bir kuş sütü eksik daha ne olsun becerikli hatun :):) BANA YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR NıŞANLIMIN kasımda sözleşmesi doluyor ..bana bırakıyor herşeyi istersen yeniden sözleşme yapayım diyor istersen bırakayım diyo etrafım çok etkiliyor..ne yapacagımızı bizde bilmiyoruz siz benim yerimde olsanızz ne yapardınız 3yıl kredi ödememiz var ...

hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allahım kucagına almayıda nasip etsin ve göstersin ooooo topiigimiz hamişler doluyor :CüvCüv::CüvCüv:
allahım senin eşinide herkezin hasretlerini bagışlasın ...

çok saol eylemcim darısı senın başına inş.Nişanlun uzman çavusmu? ve eger krediniz varsa yada işi bıraktıktan sonra mesleği yoksa devam etsin ama elinde mesleği varsa çıksın nebılım kendımce bı yorum kattım ama siz bilirsiniz gene..fisfisfis

eylemcım guzel gozlum dıyen agzını seveyımm canım benım bak ıyılermıss rahatlamısssındırr:)
cannım nısanlının sozlesmedı doluyosa bıraksın derım ama cıktıktan sonra bı ısının hazır olması lazımm yapabılecekmıı sonra zorlanmayın bızın 2 senemız kaldı ayarladık ısımızıde 30 agustosta rutbemızı aldıktan sonra bay bayyyy yapıcaz :)))

iyi akşamlar hatunlar..
bugün kızkardeşimle gezdik çarşıda biraz..bir iki parça bişeyler aldık..çarşıya çıkıncada alacak bişeyler mutlaka buluyoruz biz kadınlar..sonrada kızımı parka götürdük biraz..işte bugünde akşamı ettik bi şekildeee..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..sefalar getirdiniz..
eylemcim evet yapacak başka bir işi varsa olabilir bencede..avantaj ve dezavantajlarını iyice düşünmek lazım..:uhm:

canım hosgeldın guzum ıyı olmus gezmısınız abla kardesss :)) prensesde faydalanmıs parkkk ohhh alllah agız tadınızı bozmasın canım

ah eylemcim ah şükür ki bu akşam nişanlım inecek dagdan tabi son anda bir ajsilik çıkmazsa bende nişanlımda bırakmak isto ama işte dügün yapcak borc olcak bilemioruz valla şartlar uygnsa bıraksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…