- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
ossun be ne güzel işte beraber yer götürürüz kaydirigubbakcemile3
çok fazla bişey yok be tülaycım
sıcak ya ağır bişey yapmayacağım
z.yağlı barbunya kabak dolması soğuk ayranlı çorba var
püreli tavuk pilav yapacam yanınada salata işte közde patlıcan yapcam
üstünede tramisu gelcek
yetmez mi ya söyleyin
gel canım sende hep beraber yeriz wallaha kaydirigubbakcemile3
ablacım daha ne oılucakkk barbunyaya bıterım ben zaten :)))
eşine kızma çok doğru yapmış.kulak iltihapı önemli.benim babam zamanında önemsememiş kulak zarını bile iltihap kapmış.şimdi tek kulağı duymuyor
ayy bende bizimkilerdeki cemil beyi geçtim.
ihmaletme yarın mutlaka git antibiyotik tedavisine başlar3günde birşeyin kalmaz.geçmiş olsun
ablacım sevmıyorum ya doktoru acıtacak canımı gene ya
ablam valla çok bu havalarda fazlada yenmiyor.tramisu bayılırımm.olumunekankayizsmile
aslında anlamamıstı bılıyodum doktora goturecegını o yuzden kulagımı sabah kalkınca sılıyodum gormesın dıye ama ıkı gundur cenemı zor acıyorum acıyoo ekmegı ısırırken tam ısıramıyorum cıgnerken acıyo ordan farketmıs sabahta gızlı gızlı ızlemıss yatktan kalkınca ben kulgımı sılmeye gıderkenn
dedektıf gıbı dolasmıss benım haberım yok :))
ah ah ne yerdım handan ablam aksama dıyım barı yemege gotursun bnıııı barbunya yıyım :))
dun aksam karnım acıktı burda lokantada tandır corbası yapıyolar bı canım cektııııı saat 10 gıbıydıı canım dedım hadı gıdelım gıttık ne guzel ıctım valla adam nasıl yapıyosa harıka oluyoooo :))
mrb arkadaşlar bende asker eşiyim ve 3 haftalıkta hamıleyım gecen hafta ogrendık eşimle Bu topiği goruncede kendimi yakın hissettim benim eşimde denizci inş ALLAH askerlerimizi korur başka acılar yaşamayız( çok üzgünüm:
hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allahım kucagına almayıda nasip etsin ve göstersin ooooo topiigimiz hamişler doluyor :CüvCüv::CüvCüv:
allahım senin eşinide herkezin hasretlerini bagışlasın ...
slm herkeze ..esmacım elmascım handan abla bütün arkadaşlara mrb ..esmacım geçmiş olsun canım ihmal etme eşin iyi yapmış güzel gözlüm..serpil canım çok teşk.ederim aradılar kardeşim de nişanlımda iyilermiş şükürler olsun ...ablacım kolay gelsin sanada eeee bir kuş sütü eksik daha ne olsun becerikli hatun :):) BANA YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR NİŞANLIMIN kasımda sözleşmesi doluyor ..bana bırakıyor herşeyi istersen yeniden sözleşme yapayım diyor istersen bırakayım diyo etrafım çok etkiliyor..ne yapacagımızı bizde bilmiyoruz siz benim yerimde olsanızz ne yapardınız 3yıl kredi ödememiz var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?