Asker Eşleri

merve hoşgeldina.s.

bebeğiniz hayırlısı ile doğurursun inşallah..
ben de eskişehirliyimhihoyyyt ne güzel bir hemşehrim oldu:lepi: neresindensin..

Canım yapabileceği bir işi varsa bırakabilir tabi ama şu şartlarda ödemeniz varmış zorlanırsınız son kararı yine sizler vereceksiniz tabi...

iyi akşamlar elmascım ohh ne güzel dolaştın geldin iyi yapmışsın

gözün aydın diyelim o zaman düğün olunca borç olacak tabi

merve hoşgeldina.s.

bebeğiniz hayırlısı ile doğurursun inşallah..
ben de eskişehirliyimhihoyyyt ne güzel bir hemşehrim oldu:lepi: neresindensin..

ne haber canım

bu saatte ne işin var burda diyeceksiniz bana. eşimi uğurladım biraz önce göreve gitti :gitme: bende uyuyamıyorum.sağ salim dönerler inşallah. :Saruboceq:

gunaydın kızlar ececım canım doner uzlmeee dualarımız hepsıyleeee

tayınler bellı olmus ama bızımden haber yokk

[/COLOR günaydın kızlarrr
ayyy sınav stresi bi yandan şu LANET KÖPEKLERıN YAPTIKLARI bi yandan .canım burnumda valla.
sizler nasılsınız hanımlar
ECESU CUM rabbim hayırlısyla dönemk nasip etsin eşine canım hayırlı görevler versin ona da bütün askerlerimize de.
ESMA CIM neresi oldu acaba kız tayin :)

ayy eşin ne güzel bırakacak canım kurtuluyosunuz.kaçıncı yılı ki eşinin.astsubaymı? hangi rütbe de bırakacakki ? ayyy bizim için de iş gibi şartlar uygun olsa da bırakask bizde yavv hep böyle diken üsütünde ne bu

bu saatte ne işin var burda diyeceksiniz bana. eşimi uğurladım biraz önce göreve gitti :gitme: bende uyuyamıyorum.sağ salim dönerler inşallah. :Saruboceq:

günaydın ececim allahın izniyle sağsalim dönerler canım rabbim herkesi korusun :Saruboceq:

günaydın esmacım yedinmi akşam barbunyaları
ne zaman belli olacak sizinkide

aslıcım günaydın
iyiyiz bizde saol çok üzüldük hepimizde yaşanan olaylardan dolayı bitsin artık yeter

günaydın ablacım nasılsınben hararetle 10 temmuzu bekliyorum

slm canım evet uzman çavuş 6 yıllık eski görev yeri ıspartaydı fakat yerve mekan hiç belli olmuyor bi bakmışsın hakkari bi bakmışsın ısparta iki yıldır hakkaride sözleşmesi doluyor kasım ayı yeniden sözleşme yaparsa 2 yıldaha orda kalacagız ve ne yer belli ne yurt sadece ben 20 gün tek başıma kalcam 10 gün gelecek evimize evet evleri vardı burda samsunda tamiratı için kredi çektik 3 sene ödememiz var 650 tl. saglık olsun ya ev kira derdimiz olmuyacak ve ben de çalışmaya devam ederim belki nişanlım muasebe bölümü mezunu fakat yapamıyacagı iş yoktur o konuda güveniyorum sonuçta ben hakkariye gitmiş olsam 600 ve 700 kira olacak burda ailesi ve ailemde biraz destek olurlar ya hergece beklemekten ve aglamaktansa bilemiyorum mantıklı düşünmüyorumdur belki fakat bunlar gerçek çok sıkıldı oda farkında benim babam esnaf lokantamız ve elektrik üzerine magazamız var olmadı birinde geçici çalışır diyorlar bilmiyorum ya ..inş.memurluk yapabiliriz ....

tabiki bitanem bak bizlerde buradayız zaten kaydirigubbakcemile3

günaydın iyiyim saol sen nasılsın izinemi çıkcaksınız sınav mı var kaydirigubbakcemile3

sınav var ablacım 10 temmuz da .eşim izne 1 inde çıkıyor.bana bakacakmış son 10 gün.ziyan etme izninin 10 gününü dedim dinletemedim kaydirigubbakcemile3
sonraki 10 gün içinde memlekete gidicez ayarlayabilirsek de tatile kaçıcaz.ama bu yıl sınav falanderken karıştı işler.bilemiyorum ama denize girmeyi de çok istiyorum kaydirigubbakcemile3

canım eviniz kendizinmiş bak.ne gzüel kira vermezsiniz.sn de çalışıyosun krediyi de en azından bir kısmını bile olsa sen karşılarsın .o da geçici bile bi iş bulsa geçinizrsiniz bence başka borç olmazsa.dediğin gibi anne bablar var.bence çekilecek eziyet deil.kpss ye girer.ünv ler 55 puanla bile personel almış bu yerleştirme de.büyük şehir sonuçta bence iş bulunur.Rabbim yardımcız olsun

çok teşk.ederim evet dogru diyorsun..bizim düşüncemizde o kiraderdimiz olmicak ve samsun da işsizlik yok bayanlar bile heryerde rahat çalışabiliyor ve bir avantaşda mesafeler uzak olmuyor vasıta açısında her yere tek araçlada ulaşım var hatta yürüyerek hastane vs.herşeyi hallede bilirsin bunları düşünüyoruz bi 3 sene sıkarız kendimizi birimizin aylıgı krediye giderse digeri evin geçimini saglayabilir çok yoruldum benmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…