mrb arkadaşlar bende asker eşiyim ve 3 haftalıkta hamıleyım gecen hafta ogrendık eşimle Bu topiği goruncede kendimi yakın hissettim benim eşimde denizci inş ALLAH askerlerimizi korur başka acılar yaşamayız( çok üzgünüm:
slm herkeze ..esmacım elmascım handan abla bütün arkadaşlara mrb ..esmacım geçmiş olsun canım ihmal etme eşin iyi yapmış güzel gözlüm..serpil canım çok teşk.ederim aradılar kardeşim de nişanlımda iyilermiş şükürler olsun ...ablacım kolay gelsin sanada eeee bir kuş sütü eksik daha ne olsun becerikli hatun :):) BANA YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR NİŞANLIMIN kasımda sözleşmesi doluyor ..bana bırakıyor herşeyi istersen yeniden sözleşme yapayım diyor istersen bırakayım diyo etrafım çok etkiliyor..ne yapacagımızı bizde bilmiyoruz siz benim yerimde olsanızz ne yapardınız 3yıl kredi ödememiz var ...
iyi akşamlar hatunlar..
bugün kızkardeşimle gezdik çarşıda biraz..bir iki parça bişeyler aldık..çarşıya çıkıncada alacak bişeyler mutlaka buluyoruz biz kadınlar..sonrada kızımı parka götürdük biraz..işte bugünde akşamı ettik bi şekildeee..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..sefalar getirdiniz..
eylemcim evet yapacak başka bir işi varsa olabilir bencede..avantaj ve dezavantajlarını iyice düşünmek lazım..:uhm:
ah eylemcim ah şükür ki bu akşam nişanlım inecek dagdan tabi son anda bir ajsilik çıkmazsa bende nişanlımda bırakmak isto ama işte dügün yapcak borc olcak bilemioruz valla şartlar uygnsa bıraksın canım
merve hoşgeldina.s.
bebeğiniz hayırlısı ile doğurursun inşallah..
ben de eskişehirliyimhihoyyyt ne güzel bir hemşehrim oldu:lepi: neresindensin..
gunaydın kızlar ececım canım doner uzlmeee dualarımız hepsıyleeee
tayınler bellı olmus ama bızımden haber yokk
bu saatte ne işin var burda diyeceksiniz bana. eşimi uğurladım biraz önce göreve gitti :gitme: bende uyuyamıyorum.sağ salim dönerler inşallah. :Saruboceq:
gunaydın kızlar ececım canım doner uzlmeee dualarımız hepsıyleeee
tayınler bellı olmus ama bızımden haber yokk
[/COLOR günaydın kızlarrr
ayyy sınav stresi bi yandan şu LANET KÖPEKLERİN YAPTIKLARI bi yandan .canım burnumda valla.
sizler nasılsınız hanımlar
ECESU CUM rabbim hayırlısyla dönemk nasip etsin eşine canım hayırlı görevler versin ona da bütün askerlerimize de.
ESMA CIM neresi oldu acaba kız tayin :)
günaydın ececim allahın izniyle sağsalim dönerler canım rabbim herkesi korusun :Saruboceq:
günaydın esmacım yedinmi akşam barbunyaları
ne zaman belli olacak sizinkide
aslıcım günaydın
iyiyiz bizde saol çok üzüldük hepimizde yaşanan olaylardan dolayı bitsin artık yeter
handan ablacım, aslıcım sağolun dualarımız onlarla zaten...
handan ablacım, aslıcım sağolun dualarımız onlarla zaten...
günaydın ablacım nasılsınben hararetle 10 temmuzu bekliyorum
çok saol eylemcim darısı senın başına inş.Nişanlun uzman çavusmu? ve eger krediniz varsa yada işi bıraktıktan sonra mesleği yoksa devam etsin ama elinde mesleği varsa çıksın nebılım kendımce bı yorum kattım ama siz bilirsiniz gene..fisfisfis
tabiki bitanem bak bizlerde buradayız zaten kaydirigubbakcemile3
günaydın iyiyim saol sen nasılsın izinemi çıkcaksınız sınav mı var kaydirigubbakcemile3
slm canım evet uzman çavuş 6 yıllık eski görev yeri ıspartaydı fakat yerve mekan hiç belli olmuyor bi bakmışsın hakkari bi bakmışsın ıspartaiki yıldır hakkaride sözleşmesi doluyor kasım ayı yeniden sözleşme yaparsa 2 yıldaha orda kalacagız ve ne yer belli ne yurt sadece ben 20 gün tek başıma kalcam 10 gün gelecek evimize evet evleri vardı burda samsunda tamiratı için kredi çektik 3 sene ödememiz var 650 tl. saglık olsun ya ev kira derdimiz olmuyacak ve ben de çalışmaya devam ederim belki nişanlım muasebe bölümü mezunu fakat yapamıyacagı iş yoktur o konuda güveniyorum sonuçta ben hakkariye gitmiş olsam 600 ve 700 kira olacak burda ailesi ve ailemde biraz destek olurlar ya hergece beklemekten ve aglamaktansa bilemiyorum mantıklı düşünmüyorumdur belki fakat bunlar gerçek çok sıkıldı oda farkında benim babam esnaf lokantamız ve elektrik üzerine magazamız var olmadı birinde geçici çalışır diyorlar bilmiyorum ya ..inş.memurluk yapabiliriz ....
canım eviniz kendizinmiş bak.ne gzüel kira vermezsiniz.sn de çalışıyosun krediyi de en azından bir kısmını bile olsa sen karşılarsın .o da geçici bile bi iş bulsa geçinizrsiniz bence başka borç olmazsa.dediğin gibi anne bablar var.bence çekilecek eziyet deil.kpss ye girer.ünv ler 55 puanla bile personel almış bu yerleştirme de.büyük şehir sonuçta bence iş bulunur.Rabbim yardımcız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?